Diana Dumitrescu, schimbare de look majoră. A renunțat la blond: "Îmi place mult de tot"

 Dumitrache Laura
.

Diana Dumitrescu, schimbare de look majoră. Îndrăgita actrița a apelat la o schimbare chiar în prag de sărbători. Diana Dumitrescu a renunțat la părul blond și a decis să se vopsească altă culoare. Vedeta este încântată de rezultat și a împărtășit cu fanii săi marea schimbare. Iată cum arată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta a cochetat cu televiziunea și a prezentat primul sezon al emisiunii Mireasa. Ulterior, vedeta a fost înlocuită de Simona Gherghe, iar în prezent, actrița se axează pe familia sa. Înainte de Paște, Diana Dumitrescu a apelat la o schimbare de look.

dianadiana

Nu este prima dată când Diana Dumitrescu apelează la o transformare radicală de look. Dar și de această dată, schimbarea i-a șocat pe fanii vedetei. Actrița a decis să se tundă și să se vopsească o altă culoare, decât cea obișnuită. Mai exact, a ales o nuanță de șaten.

Citește și: Diana Dumitrescu a ținut peste 20 de ani diete și încă nu a ajuns la silueta dorită: 'Aș vrea să mai slăbesc, dar mi-a ajuns. Am leșinat de la…'

Citește și:Diana Dumitrescu a fost refuzată de Cătălin Botezatu în prezentările lui de modă: „Am suferit foarte mult. Îl șicanez cu treaba asta”

Citește și:Ce mari și frumoși sunt copiii Cristinei Spătar. Cum arată Aida și Albert la 11, respectiv 13 ani

Citește și:Antonia s-a pozat în lenjerie intimă de ziua ei de naștere. Detaliul observat de fani: „Îmi place mult cum arăt și mă simt bine'

Diana Dumitrescu, schimbare de look majoră

Diana Dumitrescu, în vârstă de 39 de ani, arată incredibil de bine. Actrița este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. În urmă cu câteva zile, vedeta i-a surprins pe internauți cu o nouă schimbare de look.

Diana Dumitrescu a cerut sfatul hair-stylist-ului și și-a schimbat culoarea la par. Mai exact, fosta prezentatoare tv a renunțat la blond și a ales o nuanță de șaten, iar rezultatul este uimitor. Culoarea i se potrivește foarte bine actriței.

„A venit momentul pentru o schimbare. Nu mai voiam blond! Deloc! As fi vrut sa raman la culoarea mea naturala… dar prea multe fire de par alb, nu ma deranjau prea tare, ca nah, e al meu, dar cu o culoare uniforma aspectul parului este mult mai ingrijit! Ei, am facut-o si pe asta! Si imi place mult de tot! Este o culoare perfecta pentru cine si cum sunt eu azi”, a scris Diana Dumitrescu în dreptul clipului video postat în urmă cu câteva zile.

Cum au reacționat fanii

Nu este prima dată când Diana Dumitrescu își surprinde fanii cu asemenea schimbare. În trecut, actrița a renunțat la părul lung și s-a tuns scurt, șocându-i pe cei dragi. Chiar și așa, vedeta a fost apreciată pentru decizia luată, iar fanii au complimentat-o. Nici de data aceasta nu au lipsit comentariile pozitive la schimbarea de look.

„Foarte frumoasa culoarea , te prinde”, „Îmi aduce aminte de perioada iubire și onoare' ești superbă!”, „Iti sta foarte bine, esti foarte frumoasa…mereu mi-au placut tunsorile tale si de foarte multe ori am fost la salon cu o poza de a ta ca sa arat cum vreau sa fiu tunsa”, „Wow ce bine îți sta pari mult mai tinerica acum „, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților la postarea Dianei Dumitrescu. De asemenea, unii fani nu au fost încântați de noua culoare aleasă de Diana Dumitrescu. „Oribil dar de ce ? „”Frumoasa ești mereu dar blondul te deschide mai mult. Nu ti se vad ochii cu acest breton.”

Ce spune Diana Dumitrescu despre dietele de slăbit

Diana Dumitrescu are o carieră de succes și o familie minunată, fiind căsătorită cu Alin Boroi, din 2018.Au împreună un băiat, în vârstă de patru ani. De-a lungul timpului, vedeta a declarat că a încercat mai multe diete de slăbit, încercând să piardă în greutate. Deși s-a menținut tot timpul într-o formă bună, actrița a spus că nu este mulțumită de silueta eu și încearcă să ascundă kilogramele în plus purtând haine lungi.

„Mai am încă probleme cu silueta, dar mai acopăr ceea ce nu-mi place. Aș vrea să mai slăbesc, dar nu-mi bat capul cu asta. Am un stil de viață acum. Sunt foarte bine, sunt foarte liniștită și foarte fericită, și-mi place să mănânc ce cred eu. Am și eu dreptul să nu mai țin diete! După 20 de ani de diete chiar mi-a ajuns!', a declarat Diana Dumitrescu pentru click!

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton