Diana Dumitrescu se convertește la religia penticostală: ”L-am descoperit pe Dumnezeu acolo. Nu mi se pare nimic greșit, nu contează religia...”/ Cum a ajuns la această decizie și ce s-a schimbat în viața ei

 Calin Maria Bianca
.

Diana Dumitrescu se convertește la religia penticostală. Diana Dumitrescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, mai ales după ce s-a bucurat de marele succes prin rolul 'Regina'. Ei bine, când vine vorba despre viața ei privată, este destul de discretă, însă recent a făcut dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Diana Dumitrescu a surprins pe toată lumea cu noile ei declarații, privind trecerea ei de la creștin-ortodox la penticostali. S-a pregătit pentru un val de reacții din partea fanilor, însă cu toate acestea a povestit pe larg cum a ajuns în acest punct, ce a convins-o să facă acest pas extrem de important, dar și ce a descoperit de când a început să se integreze în cultul penticostal.

dumitrescu-diana6dumitrescu-diana6

Citește și: Diana Dumitrescu are reguli stricte pentru creșterea fiului ei de 5 ani: „Începem acum o educație mai în forță, mai dură, cu mai mult stop pentru că e cazul”

Citește și: „Copilul, deși ne aduce niște lucruri foarte frumoase în viață, poate distruge relația dintre părinți'. Diana Dumitrescu spune cum stau, de fapt, lucrurile între ea și soțul ei

Citește și: Accident grav în Paris: un mort și șase răniți, după ce o mașină a intrat cu mașina în terasa unei cafenele. Șoferul a fost prins și arestat

Citește și: A murit fostul jucător și antrenor Ion Țuțuianu, legenda rugby-ului românesc! Câștigătorul Cupei Campionilor Europeni avea 85 de ani

Diana Dumitrescu se convertește la religia penticostală

Invitată în podcastul lui Nasrin Ameri, Diana Dumitrescu a făcut declarații neașteptate despre trecerea ei la religia penticostală, dezvăluind că așa a învățat să se roage și cum să comunice cu Dumnezeu. De asemenea, pentru a evita numeroasele critici privind schimbarea religiei, actrița a spus clar că este alegerea ei, fiindcă acolo l-a descoperit pe Dumnezeu.

„Nu știam să mă rog. Am învățat să mă rog și cum să-i cer lui Dumnezeu lucrurile de care consider că am nevoie, dar totuși le las în mâna lui pentru că el stie mai bine. Îmi doresc să mă convertesc la penticostali. Eu l-am descoperit pe Dumnezeu acolo. Este numai alegerea mea și indiferent cine sau ce îmi spune, este convingerea mea și dorința mea de a face acest lucru. Eu acolo l-am găsit pe Dumnezeu. Acolo am rezonat și acolo am vorbit cu Dumnezeu. Acolo mi-a răspuns la întrebări prin diverse forme. În momentul în care viața ta este mai liniștită, mai blând și mai bună, și cu tine și cu cei din jur, prin prisma a ceea ce se întâmplă acolo este alegerea mea dacă o să fac asta. Și o voi face pentru că îmi doresc. Simt că în momentul în care o să mă simt pregătită să fac acest pas, la penticostali alegi să te botezi în momentul în care ești pregătit să trăiești viața fără de păcat.', a povestit Diana Dumitrescu în podcastul „Ameritat cu Nasrin„.

Ce schimbări s-au produs în viața Dianei Dumitrescu de când face parte din cultul penticostal

Diana Dumitrescu a stat mult pe gânduri înainte de a ajunge la biserica penticostală, însă după ce a mers și 'l-a descoperit pe Dumnezeu', așa cum spunea ea, viața i s-a schimbat radical. Nu doar că este mult mai fericită și liniștită, ci toate lucrurile merg bine în viața ei și a început să creadă tot mai mult în Dumnezeu și puterea Sa.

„Am început să citesc Biblia. Nu am citit-o niciodată până la 40 de ani. Nu am deschis-o în viața mea până acum. În momentul în care citești Biblia se face liniște în jurul tău și dacă ceva te deranjează te oprești. Pe mine mă liniștește foarte tare, iar mersul în Biserca lor pe mine mă ajută mult. Cultul penticostal te învață să îți iubești aproapele, indiferent de religie, culoare, nu contează, ideea e să poți să îți iubești aproapele și să te rogi pentru cei dragi. Înveți automat să te rogi, eu plâng când oamenii se roagă lângă mine, sunt persoane care se roagă cu voce tare.

Nu mi se pare nimic greșit. Nu contează religia, eu l-am găsit lui Dumnezeu. Eu mă rog lui Dumnezeu. Există Dumnezeu în toate limbile și țările, nu contează religia. M-am căsătorit ortodox, nu am o problemă.„, a continuat Diana Dumitrescu.

Întrebată însă ce schimbări se vor produce în viața ei după ce alege botezul și trecerea în adevăratul sens al cuvântului la cultul penticostal, Diana Dumitrescu a explicat că nu sunt schimbări majore, ci mai mult „decente„.

„Să fii un om decent, să nu mai porți fuste foarte scurte, decolteuri, să nu te duci machiată la biserică. Noi trăim totuși în 2024, că dacă ne luăm după Scriptură femeile nu umblă prea dezbrăcate. O să vorbesc, o să-l întreb și pe pastor, încă întreb referitor la schimbări.', a explicat ea.

Când a decis că vrea să treacă la religia penticostală

Diana Dumitrescu a povestit că totul a început chiar în prima zi a anului 2024, când a decis că vrea să meargă la Biserică. Zis și făcut, astfel că după ce a ajuns la biserica penticostală și a văzut cât de liniștită și fericită este, dar și pentru sentimentul unic pe care l-a trăit, i-a spus soțului ei că vrea să se pocăiască. Și soțul ei își dorește acest lucru, mai ales că mama lui face și ea parte din cultul penticostal, însă nu este încă pregtit pentru acest pas.

„Totul a început de la 1 ianuarie, când zis: „Cum e oare să încep anul ducându-mă la Biserică, că n-am fost niciodată pe 1 ianuarie.' În timpul rugăciunii am simțit ca o energie, liniște. L-am sițit pe Dumnezeu și nu puteam să mă controlez de fericire. O fericire pe care nu o pot explica. E o combinație de sentimente. M-am întors acasă și i-am zis lui Alin că mă pocăiesc. Mama și sora lui sunt în cultul penticostal. Și el vrea, dar a zis că nu e pregătit încă. Cumva dau înapoi pentru că nu vreau să fie diferențe între noi, dar sunt sigură că după ce fac eu acest pas, la scurt timp îl face și el. Dumnezeu știe când o să fiu pregătită să fac acest pas.„, a concluzionat Diana Dumitrescu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton