Căsătoriți de 5 ani, Diana Dumitrescu și soțul ei nu mai dorm împreună: "Lucrurile nu mai merg în același ritm. Problema a fost că..."

 Oana Pantazi
.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi formează un cuplu de mai bine de 8 ani, dar actrița și-a uimit fanii când a dezvăluit că ea și soțul ei nu mai dorm în același pat. Lucrurile au luat această turnură de când a venit pe lume fiul lor, iar Diana a explicat care a fost motivul care a dus la această separare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu și Alin Boroi formează un cuplu de aproape un deceniu și au împreună un băiețel născut în 2019. Deși și-a dorit enorm un copil și a fost foarte fericită când a devenit mamă, Diana Dumitrescu recunoaște că provocările au fost enorme pentru familia ei. Și nu ascunde faptul că s-a aflat la un pas de divorț. Cu toate acestea, actrița a depășit toate momentele dificile, după cu, a mărturisit. Totuși, ea și soțul ei nu mai împart același pat de multă vreme. Iată care este motivul!

234234234234

Diana Dumitrescu, dezvăluiri neașteptate despre viața de cuplu

Odată cu venirea pe lume a fiului lor, în relația dintre Diana Dumitrescu și soțul ei, Alin Boroi, s-au schimbat lucrurile. Asta mai ales după ce Diana a început să doarmă cu copilul, mai întâi după ce micuțul s-a îmbolnăvit, apoi… din obișnuință. Și la fel e și acum, când fiul lor are deja 4 ani.

Citește și: Diana Dumitrescu s-a luptat cu depresia, după divorțul de Ducu Ion: „A fost foarte greu. Ajungi până la gânduri negre de sinucidere'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Diana Dumitrescu și câte kilograme s-a îngrășat din cauza lor: „Există momente când îmi pierd moralul'

„Problema a fost că în momentul în care Carol a împlinit un an nu a mai vrut să doarmă singur și am zis noi să facem cu rândul. A ținut așa vreo 2 săptămâni, până când s-a îmbolnăvit copilul și a dormit doar mama cu el și pa la revedere, copilul are 4 ani, mama doarme cu copilul.

Acum înțelegi care e problema în toată relația noastră? De aia zic că lucrurile nu s-au așezat așa cum ar fi vrut Alin, că el își imagina că noi doi o să stăm liniștiți să dormim în patul nostru, să ne facem lucrurile noastre de cuplu și așa mai departe și copilul să doarmă liniștit în camera lui, lucru care nu se întâmplă și am încercat să fac trecerea de mai multe ori, dar se trezește noaptea și mă caută că sunt invizibilă pentru că vreo 2 nopți am încercat să nu mai dorm cu el în pat și negăsindu-mă s-a panicat foarte tare că sunt invizibilă și a avut niște trăiri foarte puternice.(…)

Ăsta e singurul minus din viața noastră, că eu și soțul meu nu dormim în același pat, dar nu este ceva peste care nu trecem și nu este ceva nemaivăzut, dar evident că lucrurile nu mai merg în același ritm', a dezvăluit Diana Dumitrescu în cadrul podcastului Ilincăi Vandici.

Diana Dumitrescu a recunoscut că este dispusă să-i ierte orice soțului ei, inclusiv infidelitatea

Diana Dumitrescu și soțul ei au trecut prin multe suișuri și coborâșuri de când sunt împreună, însă chiar și așa, au reușit să lupte în continuare și să rămână la fel de uniți ca în prima zi. Ei bine, și pentru că tot ce au construit până acum este pe propriile puteri și lupte, Diana Dumitrescu e dispusă să treacă peste orice în căsnicia sa. Spre surprinderea tuturor a afirmat inclusiv că o să-l ierte dacă sare ‘pârleazul’ o dată, cu condiţia să rămână la stadiul de aventură şi nimic mai mult decât atât.

Da! (n.r: i-ar ierta infidelitatea soțului). Pentru că, atât timp cât se întâmplă o singură dată şi sare pârleazul… shit happens şi aia e (n.red., râde). Importantă este familia noastră, casa noastră şi ce construim aici. Dacă începe o relaţie cu altcineva, în afara căsniciei, atunci da, lucrurile se termină. Dar asta înseamnă că relaţia dintre noi doi nu funcţionează. Iar relaţia dintre mine şi el funcţionează aşa că nu îmi fac griji. Nu cred că ar face treaba asta. Ştii cum se zice, ce nu ştii, e bine. Dacă o să cauţi, o să găseşti. Iar eu nu caut (n.red., râde).’, a dezvăluit Diana Dumitrescu pentru Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton