„Copilul, deși ne aduce niște lucruri foarte frumoase în viață, poate distruge relația dintre părinți”. Diana Dumitrescu spune cum stau, de fapt, lucrurile între ea și soțul ei

 Tudorache Simona
.

Diana Dumitrescu recunoaște că apariția copilului a adus anumite modificări la ei în cuplu. Vedeta nu mai poate petrece timpul de altădată alături de soțul ei, Alin Boroi. Actrița speră că în acest an va reuși să fugă măcar câteva zile în vacanță doar alături de partenerul ei de viață, asta după ce vor bifa un sejur în trei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu doarme alături de fiul ei, acum în vârstă de cinci ani, dar speră să îl învețe pe Carol să mai rămână și la bunici, iar în acest mod lucrurile se vor simplifica mai mult. Vedeta are convingerea că apariția unui copil poate schimba multe în relația dintre cei doi părinți. Ba mai mult, o poate și distruge, asta dacă cei doi nu sunt atenți la anumite lucruri.

diana-dumitrescu-18diana-dumitrescu-18

Diana Dumitrescu își dorește o vacanță doar cu soțul

Diana Dumitrescu are planuri mai pentru vacanța din această vară și speră că ele vor prinde contur. Totul ține de fiul ei, Carol.

. „O să plecăm și prin vacanță, o să mergem și pe la noi pe la mare pe la bunici. Poate o să-l învăț pe Carol să doarmă la bunica, aici, în București și să plece și mami și tati două zile, vom vedea, e foarte greu să-ți faci planuri, pentru că în general mi se dau peste cap, iar atunci când mi se dau peste cap mă dezechilibrez', a spus Diana Dumitrescu pentru Spynews.

Ce planuri are Diana Dumitrescu cu soțul ei

Actrița mărturisește că își dorește o escapadă alături de soțul ei, ca și anul trecut, și speră să o și obțină., asta dacă vor reuși să își continue planul.

„Am mai plecat așa cu soțul, până anul trecut mai 'fugeam' câte-un weekend, dar anul acesta tânjim la asta amândoi. E foarte important pentru a consolida relația în continuare, copilul, deși ne aduce niște lucruri foarte frumoase în viață, poate distruge relația dintre părinți', mai spune Diana Dumitrescu.

Citește și: Ce părere are Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin și cum se înțelege cu ea: 'Un om extraordinar…' De ce crede că nu va cânta niciodată cu sora lui, Violeta / EXCLUSIV

Citește și: Larisa Iordache împlinește 28 de ani. Cum petrece fosta gimnastă această zi specială: „Nu știu ce mi-a pregătit. Este prima zi de naștere din viața mea pe care o petrec împreună cu soțul meu. Anul trecut am petrecut-o cu iubitul meu'

Citește și: Ce sfaturi îi dă Diana, fiica lui Adrian Enache, fratelui ei mai mic, David: 'E posibil să rămân fără cumnată la cât de dură și critică sunt…' David și-a făcut iubită / EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat anunțul matrimonial publicat de Oana Roman: „Dacă mă apucam să scriu, ieșea o belea, că sunt vai de capul meu”

Citește și: De ce a încheiat Andreea Bălan toate procesele cu George Burcea și cum s-a schimbat relația lor: „Eu, de obicei, nu renunț. Era o luptă din ego'

Ce își reproșează Diana Dumitrescu acum

Vedeta are convingerea că trebuia să fie mai fermă în trecut, atunci când fiul ei era mai mic. Acum Carol a crescut și are o personalitate puternică. De aceea, astăzi, în multe situații, îi e greu să îi spună Nu.

„Nu îmi dau seama, în multe lucruri mă sfătuiesc cu mama și cumva încerc să îmbin comunicarea cu copilul, dar cu Carol e greu, că el nu prea vrea, dacă își pune ceva în cap e cum vrea el și acum cu asta mă lupt. Mă mai sfătuiesc cu mama, dar cred că ar fi trebuit să o ascult pe mama atunci când era el mai mic și să-i fi răspuns cu nu, dar am zis că hai să merg pe new parenting, să nu-i tai aripile, să nu-i învăț cu nu, dar nu se poate, e foarte, foarte greu', a precizat ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton