Diana Enache a născut o fetiță, în secret. Adrian Enache a anunțat că a devenit bunic pentru prima dată

 Oana Pantazi
.

Diana Enache a născut, în secret, o fetiță, pe 27 septembrie, însă vestea cea mare s-a aflat abia acum. Cel care a dezvăluit-o a fost Adrian Enache, care, cu efervescența binecunoscută, nu a mai putut păstra secretul față de colegii săi de breaslă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Enache a născut o fetiță, la finele lunii trecute, însă totul a fost ținut secret până de curând. E adevărat, tânăra a postat, cu două zile în urmă, o fotografie cu ea însărcinată în social media, în dreptul căreia a scris, All love begins and ends there, alături de hashtagul motherhood, însă nimeni nu a realizat că devenise deja mamă.

126928401_161547182346476_166862591561659233_n_85766900-copy-copy126928401_161547182346476_166862591561659233_n_85766900-copy-copy

Diana Enache a născut, în secret, o fetiță

De când a aflat că urmează să devină mamă, Diana Enache, în vârstă de 26 de ani, a fost extrem de rezervată cu privire la sarcina ei și nu a făcut declarații pe marginea subiectului. În luna mai, fiica lui Adrian Enache a fost surprinsă de paparazzi cu o burtică proeminentă, făcând procedurile sociale necesare în cazul viitoarelor mame. În timp ce viitoarea mamă a refuzat să confirme, inițial, sarcina, milionarul Sorin Ovidiu Vîntu i-a dat de gol pe viitorii părinți, susținând public că va avea o nepoțică.

Citește și: Diana Enache, secretul relației cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Sunt împreună de 4 ani: „Mai cu sare, mai cu piper'

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache: „Cu Diana am o relație…/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe fiica lui Adrian Enache divorțul părinților. Ce relație are Diana cu Iuliana Marciuc

De data aceasta, cel care a anunțat că Diana a născut a fost chiar fericitul bunic, Adrian Enache, dezvăluie Click.ro. Diana Enache a născut pe 27 septembrie., la o clinică privată din Capitală, o fetiță care a primit nota 10. Micuța a venit pe lume prin cezariană și nu au existat complicații în timpul intervenției chirurgicale. Extrem de emoționat, fericitul bunic, Adrian Enache, nu a mai putut ține secretul, așa că le-a dat vestea colegilor săi de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase', unde a avut spectacol weekendul trecut.

Pe 30 septembrie, Adrian Enache a jucat în spectacolul „Acces direct… la muzică', alături de Mirela Boureanu Vaida şi Orchestra Teatrului de Revistă. După reprezentație, artistul a sărbătorit venirea pe lume a nepoatei alături de colegii săi, mai anunță sursa citată.

Ce nume au ales Diana Enache și Ionuț Vîntu pentru fiica lor

La mijlocul lunii iunie, prin intermediul podcastului moderat de artist, tânăra a dezvăluit că va avea o fetiță, iar anunțul l-a emoționat profund pe tatăl ei. Acum, Adrian Enache a dezvăluit numele ales de viitorii părinți pentru fiica lor, pe care l-a descris ca fiind „frumos și sfânt.

Diana Enache și Ionuț Vîntu au ales ca fiica lor, care urmează să vină pe lume curând, să poarte numele Maria. Adrian Enache s-a arătat încântat de alegerea făcută de viitorii părinți, având în vedere încărcătura spirituală a acestui nume.

„Cred că Maria pentru că este un nume extrem de frumos și sfânt, care este cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur, a declarat Adrian Enache, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton