Ce sfaturi îi dă Diana, fiica lui Adrian Enache, fratelui ei mai mic, David: ”E posibil să rămân fără cumnată la cât de dură și critică sunt...” David și-a făcut iubită / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Diana Enache îi dă sfaturi fratelui ei mai mic. Solista a cântat la concertul aniversar al tatălui ei, de la Sala Dalles, din București, iar fratele ei, David, i-a adus flori, la final, pe scenă. Cei doi au o relație specială, sunt și foarte buni prieteni și vorbesc des și despre relațiile lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Diana Enache îi dă sfaturi fratelui ei mai mic, care are iubită de ceva timp. Ce îi spune acestuia fiica cea mare a lui Adrian Enache. Interpreta susține că ar fi mai bine ca David să nu o asculte, altfel ar rămâne fără prietenă.

20240612_205106-120240612_205106-1

Citește și: Diana Enache și-a botezat fiica, în mare secret. Cine sunt nașii nepoatei lui Adrian Enache și ce invitați surpriză a avut / IMAGINI EXCLUSIVE

Citește și: Diana Enache a anunțat când are loc botezul fiicei ei: „Ne dorim ca evenimentul să fie unul intim. Nu țin cont de superstiții'. Cum s-a schimbat relația dintre ea și Ionuț Vîntu de când au devenit părinți

Citește și: Olguța Berbec a sărbătorit șapte ani de căsnicie cu Remus Novac! Cum au petrecut și de ce nu și-au luat fetițele în vacanța exotică: 'Au fost șapte ani frumoși. Au trecut repede…' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu spun că destinul i-a adus împreună, într-un moment dificil pentru amândoi: „Sunt omul care nu crede în coincidențe”. Cum gestionează iubitul prezentatoarei celebritatea partenerei sale / EXCLUSIV

Diana Enache îi dă sfaturi fratelui ei mai mic

Diana Enache îi dă sfaturi fratelui ei mai mic. Cei doi frați au o relație frumoasă, chiar dacă între ei este o diferență de circa 10 ani. Solista susține că fratele ei s-a maturizat și se pregătește să plece la studii peste hotare. Ea mai spune că este critică și speră ca David să nu se ia după ea, altfel ar putea să rămână fără prietenă. Totuși, fiica lui Adrian Enache este convinsă că fratele ei va face cele mai bune alegeri.

'Avem o relație frumoasă. David s-a maturizat. El acum urmează să plece la studii peste hotare și chiar am împărțit păreri unul cu altul și mă bucur că a ajuns și el la maturitate. I-am spus să nu se ia după mine, că e posibil să rămână fără nicio prietenă și să rămân fără cumnată, la cât de dură sunt și la cât de critică sunt. Dar eu am încredere în el, este tot Scorpion, așa că sunt sigură că el va face cele mai bune alegeri.', a declarat Diana Enache, pentru viva.ro.

Diana Enache a revenit pe scenă în toamnă, după ce a născut o fetiță

Diana Enache a avut, în toamnă, prima apariție pe scenă, după ce a născut. Solista și-a revenit foarte bine după naștere și stă bine cu silueta. La numai o lună și o săptămână de când a născut, Diana Enache a cântat la Sala Palatului, alături de tatăl ei, dar și de corul de copii, Sunetul Muzicii.

'M-am simțit minunat, dar am avut emoții foarte mari. Abia m-am abținut să nu plâng', a declarat Diana, fiica lui Adrian Enache, la finalul concertului, pentru viva.ro. Pe scenă au mai urcat: Dida Drăgan, Theo Rose, Alesia Munteanu, Daniel Iordăchioaie, Tudor Turcu și nu numai.

Cu cine și-a lăsat Diana Enache fetița acasă, toamna trecută, când a avut primul spectacol, după naștere

Și pentru că fetița ei avea o lună și o săptămână la spectacolul din toamnă, Diana și-a lăsat micuța acasă, pe mâini bune, cât timp s-a aflat la Sala Palatului. Totuși, ea a recunoscut că a fost puțin stresată.

'Fetița mea a rămas acasă, pe mâini bune, cu mama mea. Dar recunosc că am fost puțin stresată. Tot spectacolul m-am uitat la telefon să fie totul bine, să nu primesc vreun mesaj…', spunea Diana Enache, după spectacoluld e la Sala Palatului.

La concertul de la Sala Dalles, unde a cântat alături de tatăl ei, solista a fost extrem de volubilă și în formă. Diana Enache a lansat o piesă nouă, alături de Rareș Varniote. De data aceasta, ea a lăsat-o pe Ilinca Maria cu bona ei și nu a mai fost atât de stresată, întrucât micuța a mai crescut.

'Cea mică a spus prima dată ceea ce spune fiecare fetiță, cred, tata. Și abia apoi, mama. A rămas cu bona. De când a venit ea pe lume s-a schimbat totul. Nu mă mai gândesc la mine, mă gândesc la ea, mai întâi. Acum, ea este centrul universului nostru.', a mai declarat Diana Enache, după ce s-a terminat spectacolul de la Sala Dalles. Artiștii au fost răsfățați cu bunătăți de la Marius Galan.

Diana Enache: 'Un copil îți schimbă viața'

Tânăra a mărturisit că traversează o perioadă absolut minunată din viața ei, de când a devenit mamă. Diana a mai spus că părinții ei sunt topiți după nepoțica lor, Ilinca Maria.

‘Un copil îți schimbă viața. Trăiesc o perioadă absolut minunată. Părinții mei sunt topiți efectiv după fetița mea’, a mai declarat Diana Enache, pentru viva.ro.

Foto: arhiva personală, Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton