Diana Enache, prima apariție pe scenă după ce a născut. Cum arată artista la o lună de când a devenit mamă și cu cine a lăsat-o acasă pe fiica ei: „Recunosc că am fost puțin stresată” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Diana Enache a marcat, recent, prima apariție pe scenă după ce a născut. Artista a cântat alături de corul de copii Sunetul Muzicii, la Sala Palatului, dar și alături de tatăl ei, Adrian Enache, și prietenul lor, Rareș Varniote. Vedeta a lăsat-o pe fiica ei acasă alături de mama ei și deși o știa în siguranță, recunoaște că a fost puțin stresată și că se uita mai mereu la telefon, în timpul spectacolului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Enache a avut, de curând, prima apariție pe scenă, după ce a născut. Solista și-a revenit foarte bine după naștere și stă bine cu silueta. La numai o lună și o săptămână de când a născut, Diana Enache a cântat la Sala Palatului alături de tatăl ei, dar și de corul de copii, Sunetul Muzicii.

329017274_1576536992862287_8023103829224246340_n329017274_1576536992862287_8023103829224246340_n

Citește și: Ce surpriză i-a pregătit Iuliana Marciuc fiicei lui Adrian Enache, după ce a născut: „Este un moment despre care ea nu știe”. Cum se înțelege prezentatoarea cu Diana

Citește și: Ce pregătește Adrian Enache la 37 de ani de la debutul în rock. Fiica lui revine pe scenă, la o lună după ce a născut: „Diana a început repetițiile cu Maria în brațe”/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Sturzu de la Hi-Q are planuri mari cu iubita lui: „A venit momentul să trăiesc cu la fel de multă intensitate viața de familie'. Ce spune despre revenirea în muzică și în politică / EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost cerută Jojo în căsătorie de Paul Ipate, prima dată, în 2015: „Îmi amintesc ca și când ar fi fost ieri'. Totul despre nunta lor: cum și-au ales nașii și de ce nu au ținut cont de tradiții / EXCLUSIV

Diana Enache, prima apariție pe scenă după ce a născut

Fiica lui Adrian Enache a cântat la Sala Palatului din București, la o lună și o săptămână de când a devenit mămica unei fetițe superbe, pe nume Ilinca Maria. Tânăra s-a simțit extraordinar pe scenă și abia s-a abținut să nu plângă, mai ales atunci cânt a cântat alături de copiii de la Sunetul Muzicii.

'M-am simțit minunat, dar am avut emoții foarte mari. Abia m-am abținut să nu plâng', a declarat Diana, fiica lui Adrian Enache, la finalul concertului, pentru viva.ro. Pe scenă au mai urcat: Dida Drăgan, Theo Rose, Alesia Munteanu, Daniel Iordăchioaie, Tudor Turcu și nu numai.

Cu cine și-a lăsat Diana Enache fetița acasă

Și pentru că fetița ei are o lună și o săptămână, Diana și-a lăsat micuța acasă, pe mâini bune, cât timp s-a aflat la spectacolul de la Sala Palatului. Totuși, recunoaște că a fost puțin stresată.

'Fetița mea a rămas acasă, pe mâini bune, cu mama mea. Dar recunosc că am fost puțin stresată. Tot spectacolul m-am uitat la telefon să fie totul bine, să nu primesc vreun mesaj…', a mai declarat Diana Enache.

Tânăra a mărturisit că traversează o perioadă absolut minunată din viața ei, de când a devenit mamă. Diana a mai spus că părinții ei sunt topiți după nepoțica lor, Ilinca Maria.

'Un copil îți schimbă viața. Trăiesc o perioadă absolut minunată. Părinții mei sunt topiți efectiv după fetița mea', a mai declarat Diana Enache, pentru viva.ro.

Diana Enache l-a făcut bunic pe Enache la începutul lunii octombrie

Diana Enache nu a putut onora contractele din ultimele luni, din cauza sarcinii. Regizorul Daniel Iordăchioaie și producătoarea spectacolului, Iuliana Marciuc, au gândit pentru tânăra mămică un moment special, la care a participat corul de copii Sunetul muzicii, condus de Cristina Manoliu.

„Pregătirile noastre sunt pe ultima sută de metri. Artiștii au început repetițiile cu trupa lui Dan Dimitriu, iar Diana a început repetițiile acasă, cu Maria în brațe. Va veni și ea la repetiții, zilele viitoare. Are foarte mari emoții pentru reîntâlnirea cu publicul!‘, a declarat Iuliana Marciuc, producătorul spectacolului lui Adrian Enache

„Dar să știți că emoții are și Dida Drăgan! Va fi pe cea mai mare scenă după 35 de ani! Vor fi surprize si din punct de vedere al scenotehnicii, spectacolul clar va fi peste cel de anul trecut. Nu ne dorim decât să arătăm că publicul iubește artiștii !’, spunea Iuliana Marciuc, pentru viva.ro, înainte de spectacol.

Foto: FAcebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton