Diana Enache, după ce s-a spus că ar avea mai multe intervenții estetice: "Sunt o braziliancă – moldoveancă"

 Radulescu Ruxandra
.

Diana Enache a reacționat, după ce s-a spus că ar avea mai multe intervenții estetice. Diana, fiica lui cântărețului Adrian Enache, s-a lansat recent în televiziune, fiind prezentatoarea la Prima TV. Aceasta este o prezență foarte plăcută pe micile ecran, acest aspect fiind observat, chiar atunci când a paricipat la show-ul Te cunosc de undeva, alături de tatăl ei. Vedetei i s-a reproșat că ar fi apelat la medicul estetician, însă Diana susține că apelează la cu totul alte trucuri de frumusețe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Enache a reacționat, după ce s-a spus că ar avea mai multe intervenții estetice. Fiica lui Adrian Enahe este noua prezentatoare de la Prima TV. Vedeta are o emisiune de divertisment și este foarte încântată de acest proiect. Despre tânără s-a spus că ar fi apelat la medicul estetician pentru a-și face câteva retușuri. Diana Enache a recunoscut că imaginea este un element foarte important pentru ea și a spus la ce metode de îngrijire apelează cel mai des.

diana-enache-emisiune-tv-9diana-enache-emisiune-tv-9

Diana Enache a reacționat, după ce s-a spus că ar avea mai multe intervenții estetice

Fiica lui Adrian Enache s-a lansat în televiziune odată cu participarea la „Te cunosc de undeva”, alături de tatăl ei. În prezent, tânăra are o emisiune pe Prima TV și cariera ei este în ascensiune, dovadă că au început să apară și zvonurile. Gurile rele au spus despre Diana Enache că ar fi apelat la mai multe intervenții estetice. Vedeta a clarificat situația și susține că nu are nicio operație, dar că îi place să se îngrijească.

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache: „Cu Diana am o relație…/ EXCLUSIV

Citește și: Diana Enache are o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu de 4 ani. Cum a decurs prima întâlnire cu părinții ei: „L-au cunoscut la ziua mamei mele'

Citește și:Monica Anghel a dat mâna cu Papa Francisc, la Vatican:'Momente unice. Mă înclin cu respect'

Citește și:Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu are o fiică secretă, conform testului de paternitate:'Doresc o reconfirmare. Un test din America'

„Dragilor, să știți că nu am nici silicoane, nici operată nu sunt la maximum. Am grijă ce mănânc, am o viață sănătoasă, fac sport, am fost înzestrată și de la mama natură – cum îmi place mie să spun că sunt o braziliancă – moldoveancă. Dar important mai e și ce ai prin cap. Că de arătat, mai arătăm bine… Însă contează și ce lași în urma ta', a menționat prezentatoarea de la Prima TV, pentru unica.ro.

La ce trucuri de frumusețe apelează Diana Enache

Diana Enache vorbit despre metodele de întreținere la care apelează cel mai des și susține că este adepta metodelor naturiste. Vedeta a își aplică o lingură rece pe ochi, dimineața, împotriva cearcănelor și face mult sport. De asemenea vizitează și saloanele de înfrumusețare, unde face tratamente corporale. Pentru Diana, este important să se prezinte foarte îngrijită în fața publicului, în semn de respect față de aceștia, dar și față de propria persoană.

Sunt adepta lucrurilor naturale și naturiste. De multe ori o să mă vezi dimineața cu câte o lingură pe la ochi și niște castraveți, dar, în ultima perioadă, am mers foarte mult la o prietenă care și-a deschis un salon de înfrumusețare și are ultimele aparate. M-a făcut să văd și această latură. Am avut rezultate vizibile. Atunci am început să merg și la sală și să fac separat tratamente de îngrijire corporală. Cred că e foarte important, mai ales în lumea artistică, să arăți foarte bine și să dai un mesaj de îngrijire fanilor tăi și oamenilor care te apreciază. Să te vadă tot timpul îngirjit, curat, fresh. Cred că e un lucru foarte important pentru artist și cred că este eticheta ta', a explicat ea, publicația notată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton