Diana Matei a aflat că i-a murit mama când se afla pe scenă, la un concert: „Îmi aduc aminte că în momentul acela am simțit cum se cutremură toate organele în mine"

 Tudorache Simona
.

Diana Matei a aflat că și-a pierdut mama chiar în momentul când se pregătea să urce pe scenă. Artista a simțit cum durerea îi lovește tot trupul. A apărut în fața publicului și a cântat, iar atunci când a ajuns la piesa despre cea care i-a dat viață i-a venit să urle, dar s-a stăpânit și și-a dus programul mai departe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Diana Matei are convingerea că firea puternică pe care o are o ajută să treacă peste momentele complicate. Astfel, reușește să dea dovadă de o mare stăpânire de sine și să jongleze cu trăirile pe care le are. Diana Matei are un mariaj fericit alături de Marian Cleante, cu care are și un fiu.

diana matei 76diana matei 76

Cum a aflat Diana Matei că i-a murit mama

Diana Matei a cunoscut fericirea, dar și durerea. Artista ar vrea să dea uitării momentul în care a aflat de moartea mamei ei. Era la un spectacol când viața i s-a schimbat brusc.

„Știu că aveam în playlist o piesă. Îmi aduc aminte că în momentul acela am simțit cum se cutremură toate organele în mine, pentru că aș fi vrut să izbucnesc în plâns, să țip, să urlu, să zbier. Cu toate astea, nu am făcut-o. Mi-a dat Dumnezeu o putere fantastică și o stăpânire foarte mare

Cred că sunt foarte puternică. Cred uneori că sunt mai puternică decât aș vrea. Uneori m-am gândit la lucrul acesta (nr. că durerea o va afecta într-un moment). Dar mă încarc atât de mult de la oameni, de la lucrurile care îmi plac', a povestit Diana Matei în emisiunea În oglindă.

Citește și: Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Carmen Grebenișan cu fostul soț, Alex Militaru. Ce confesiune a făcut influencerița despre actualul iubit: „Cred că ăsta e și motivul pentru care, la 32 de ani, pot să continui ideea de relație”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Iulianei Beregoi: „Având o imagine curată, uneori lumea încearcă să te tragă în jos. Cu cât ești mai sus, cu atât mai mult oamenii îți vor dori răul”. Ce spune despre legătura cu vloggerul Ceanu / EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea, înlocuită în emisiunea „Mireasa. Capriciile iubirii', de la Antena Stars. Care e motivul și cine îi ia locul: „Îmi place și rolul acesta'

Citește și: Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a împlinit 20 de ani. Ce urare specială i-a făcut prezentatorul TV: „Acum 20 de ani ne-am întâlnit…'

Cum trece Diana Matei peste probleme

Solista a încercat să dea mai multă importanță lucrurilor care îi plac și să muncească mai mult pentru a trece peste moartea mamei ei. În acest mod a reușit să ajungă la un echilibru.

„Îmi găsesc întotdeauna o bucurie în ceva. Îmi găsesc bucurie în copilul meu, am o patimă, țesăturile, materialele. Îmi place să colecționez materiale. Am niște pasiuni, îmi place să citesc o carte și pur și simplu să stau. Întotdeauna găsesc ceva din care să mă încarc. Plus că înțeleg foarte bine și cred cu toată puterea mea că viața trebuie să fie într-un echilibru total. Nu poți avea totul într-o anumită zonă. Pentru că totul trebuie să fie un echilibru. Întotdeauna apare câte o problemă, e normal. Nu m-a deranjat niciodată că a trebuit poate să muncesc dublu sau triplu pentru un anumit lucru să-l dobândesc. Nu m-a deranjat. Muncesc cu plăcere, cu bucurie', a mai spus Diana Matei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton