Diana Matei a rămas însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să renunțe la sarcină: "Era foarte periculos și pentru copii din punct de vedere medical și pentru mine"

.

Diana Matei a rămas însărcinată cu tripleți la scurt timp după ce născuse băiețelul, dar a fost nevoită să întrerupă sarcina. Acest subiect este și astăzi unul extrem de dureros pentru artistă. Deși își mai dorea urmași, solista a fost avertizată că în acest mod își pune viața în pericol, așa că a fost nevoită să ia o hotărâre dureroasă și să renunțe la dorința ei de a-i dărui o surioară sau un frățior lui Ianis.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Diana Matei și Marian Cleante s-au căsătorit în 2018, când fiul lor, Ianis, avea trei ani. Povestea lor durează de peste 20 de ani, iar între ei există o diferență de 10 ani. Diana Matei și Marian Cleante au ajuns să formeze un cuplu în pofida tuturor. Atunci când s-au cunoscut, muzicianul era căsătorit și avea doi copii, iar părinții artistei nu au privit cu ochi buni legătura lor.

diana matei 3diana matei 3

Diana Matei a rămas însărcinată cu tripleți, dar a întrerupt sarcina

Diana Matei a traversat multe etape complicate, dar momentul în care a fost nevoită să renunțe la o sarcină cu tripleți a marcat-o iremediabil. A mers mai departe, deși cu multă durere în suflet și cu multe întrebări.

„Este un subiect despre care nu vorbesc niciodată. Cam atât de dureros. Nu știu dacă vi s-a întâmplat să vă doară ceva atât de tare încât să îl ascundeți cumva în interior, în subconștient. Eu abia devenisem mamă de foarte puțin timp și erau tăvăluc în sufletul meu foarte multe sentimente.

Descopeream niște lucruri, niște trăiri pe care nu le trăisem până atunci și în momentul în care ți se întâmplă un lucru de genul ăsta să devii mamă, descoperi la tine niște trăiri foarte, foarte speciale, mai ales când este vorba de copii, niște empatii foarte dezvoltate. Eu nici acum nu mă pot uita la televizor la o știre în care se vorbește despre un copil căruia i s-a întâmplat ceva…cert este că această veste că sunt însărcinată cu tripleți, la un timp atât de scurt după ce născusem.

Noi ne-am mai fi dorit un copil și aș fi vrut să mai vină un copil în viața noastră și să îl facem destul de repede ca să nu treacă mult între sarcini. Având tripleți, doctorul ne-a sfătuit să nu ținem sarcina, pentru că este foarte periculos și pentru copii din punct de vedere medical și pentru mine', a spus Diana Matei la Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și: Câți bani în plus la pensie a primit Irinel Columbeanu, după recalculare: „Nu-i acoperă cazarea la azil. Îl sprijinim și medical, dar și moral”

Citește și: Cosmina Adam și-a botezat fetița. Imagini de la creștinarea micuței Francesca: „Mami și tati îți doresc din toată inima ca în drumul tau să întâlnești doar oameni care să te iubească”

Citește și: Cum a reușit Mihai Mitoșeru să slăbească 17 kilograme: 'Nu e vorba doar de renunțat la pâine și la carbohidrați, e vorba că de la trei mese și două gustări…' Acum are 73 de kilograme/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe s-a prezentat la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim Ibru, deși nu a fost chemat. De ce a venit în instanță, de fapt: „Pe mine mă interesează de copii, cam ce și cum se întâmplă'

Citește și: Ce intervenție estetică își face CRBL după divorț: „Se agravează, după cum se poate observa. Abia aștept operația și, evident, rezultatul'

De ce a renunțat Diana Matei la sarcină

Diana Matei a urmat sfatul medicului, deși decizia nu a fost ușor de luat. S-a gândit, însă, la sănătatea sa și la copii. Acea perioadă a fost îngrozitoare pentru cunoscuta solistă.

„Am urmat sfatul doctorului, pentru că medicul meu obstetrician, este un medic foarte bun, a considerat că așa trebuie să fac și că nu trebuie să mă opun acestei situații. A fost foarte dureros. Aveam și sarcină toxică, a fost îngrozitor. A fost o perioadă din viața mea absolut îngrozitoare, pe care am băgat-o cumva în adâncul subconștientului meu și foarte rar vorbesc despre asta', a mai spus artista.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton