Diana Matei, afectată că nu și-a crescut singură fiul și că a apelat la o bonă încă de când l-a născut: ”Plângeam isteric. Vinovăția mă rodea. Mă consumam foarte mult...”. A urcat pe scenă la o săptămână după ce a devenit mamă

.

Diana Matei se bucură o carieră foarte frumoasă, fiind o artistă îndrăgită la noi în țară, însă în viața ei nu au fost doar momente frumoase. Este mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde dureri știute doar de ea până acum. Iată prin ce a trecut acum 8 ani, după ce i-a dat naștere lui Ianis, fiul ei și al lui Marian Cleante. Momentul în care a devenit mamă nu a fost ușor, iar pe parcursul anilor a trecut prin numeroase provocări!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Diana Matei și Marian Cleante trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 21 de ani, după ce totul a început într-un mod neașteptat. Puțini au dat șanse relației lor, mai ales că nici măcar ea nu îl plăcea inițial pe soțul ei, dezvăluind că nu a fost deloc atrasă de Marian Cleante la început. Lucrurile s-au schimbat însă între timp și au devenit părinții unui băiețel superb, în urmă cu 8 ani, când s-a născut fiul lor, Ianis.

WhatsApp Image 2024-08-14 at 13.59.00WhatsApp Image 2024-08-14 at 13.59.00

Citește și: Cum au reușit Diana Matei și Marian Cleante să reziste 20 de ani împreună: „Suntem o forță împreună”

Citește și: Diana Matei s-a îndrăgostit de Marian Cleante când acesta era căsătorit: „Am fugit cu el din țară. La Gara de Nord ne-am urcat în tren și am plecat'

Citește și: Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a împlinit 20 de ani. Ce urare specială i-a făcut prezentatorul TV: „Acum 20 de ani ne-am întâlnit…'

Citește și: Florin Ristei revine la X Factor, dar nu ca jurat. Ce rol inedit va avea în noul sezon: „Am acceptat o nouă provocare. Anul acesta voi fi…'

Diana Matei, afectată că nu și-a crescut singură fiul și a apelat la o bonă încă de când l-a născut

Vestea sarcinii a bucurat-o enorm pe Diana Matei în urmă cu 8 ani, însă tot pe atunci era în plină ascensiune din punct de vedere profesional. L-a născut pe Ianis, fiul ei și al lui Marian Cleante, chiar în singurul weekend liber pe care-l avea în anul 2015, iar la doar o săptămână a urcat pe scenă în fața fanilor la concerte și evenimente.

Cred că deja ne prinsese valul. Eram foarte obosiți din cauza concertelor, care erau aproape tot timpul. Celebritatea venise peste noi. Când a venit Ianis în viața noastră, a fost un miracol, dar nu știu dacă am asimilat pe măsura importanței evenimentului în sine, pentru că eu eram pe scenă tot timpul, și însărcinată. Aveam evenimente vineri, sâmbătă și duminică. Îmi amintesc că am născut în singurul weekend liber pe care l-am avut în 2015, iar la o săptămână a trebuit să fiu iar pe tocuri și să cânt', spune Diana Matei, la „În Oglindă', emisiune moderată de Mihai Ghiță.

A trebuit să urce pe scenă, fiindcă cariera ei cunoștea marele succes, astfel că a pus rolul de mamă pe locul doi, chiar dacă a trecut prin multe lupte interioare și crize de gelozie, așa cum chiar ea a dezvăluit. Nu s-a sfiit și a recunoscut că de multe ori era geloasă pe bona care-i creștea fiul, având multe conflicte cu ea.

„Bineînțeles. Au fost multe momente când plângeam isteric. Foarte multe momente. Îmi amintesc când mă certam cu ea și știu că, dacă îmi dădea un sfat sau îmi spunea ceva, reacționam foarte dur pentru că vinovăția mă rodea, mă consuma foarte mult. Această senzație că nu fac suficient, că nu sunt suficient… nu e ușor să fii un bun profesionist, soție și mamă, și să mai fii și pentru tine câteodată.

Am momente când mai sunt eu cu mine. Îmi dau seama că există ceva în mine, poate de la tata am moștenit, în momentul în care am impresia că nu mai ies dintr-o situație, când nu am soluție, cad, stau, dar simt cum mă adun, cum mă liniștesc. Apoi, din nimic găsesc soluții. Sunt centrată. Cei din jur nici nu își dau seama cum pot', a continuat Diana Matei.

Diana Matei regretă că nu a fost alături de fiul ei în primele momente speciale din viața lui

Diana Matei trebuia să se împartă între carieră și rolul de mamă, astfel că a ales o bonă pentru fiul ei. Deși Ianis creștea bine și frumos, înconjurat de iubire și tot ceea ce avea nevoie, au fost multe momente în care artista s-a învinovățiț că nu este lângă el. Nu a fost cu el când a spus primul cuvânt și nici când i-a căzut primul dințișor, iar acum regretă toate aceste lucruri și încearcă să recupereze toate aceste momente!

Nu cred că m-am oprit nici acum. Nu cred că am avut momente în care să mă opresc. Am doar micile mele momente cu Ianis în care îi spun din toată inima cât de important este pentru mine. Încerc să-l fac să mă privească în ochi, și când greșește, și când nu. Avem o conexiune fantastică. Acest copil, care are ochii mei și înțelegerea mea, simte tot ce simt eu. Atunci, îi spun anumite lucruri și simt că retrăiesc acele doruri și primele momente: primul dințișor care i-a ieșit și a căzut, când a fost nana lângă el, prima dată când a zis „mami' – tot nana a fost lângă el. Nana este ca o a doua bunică. A fost bona lui de când avea 2 luni și a stat cu noi 8 ani, în casă. A devenit parte din familia noastră', mai spune artista.

Cum mențin Diana Matei și Marian Cleante pasiunea în cuplu, chiar și după 20 de ani

Diana Matei și Marian Cleante au împlinit anul acesta, chiar pe 14 februarie, 21 de ani de când sunt împreună, însă iubirea o sărbătoresc în fiecare zi. Anul trecut, cu câteva zile înainte de aniversarea lor, cei doi artiști au dezvăluit cum mențin pasiunea în cuplu după atâta timp, dar și cum au reușit să rămână împreună atunci când nimeni nu credea în ei.

„Sunt câteva ingrediente cum ar fi concesia, toleranța, nevoia ca celălalt să fie întotdeauna fericit și mulțumit. În momentul în care vin aspectele alea vulcanice, să încerci ușor să te înfrânezi și să vezi lucrurile frumoase, bune, pe care relația voastră le are’, a declarat Diana Matei la Pro TV.

Diana Matei și Marian Cleante nu au stat despărțiți decât o lună, în cei 21 de ani de când sunt împreună.

„În toți acești 20 de ani cred că am fost despărțiți când a plecat el într-un turneu în Liban, cam o lună- o lună și ceva. A slăbit 8 kg, când l-am văzut la aeroport era o chestie…Am mărturie vreo 45 de scrisori, pe niște șervețele, le păstrez și acum.  Mi-a scris în fiecare zi o scrisoare. Și tot ce și-a dorit…erau cumva niște rugăciuni și niște dorințe, pe care ar fi vrut el să le trimită în univers și care s-au și îndeplinit’, a povestit Diana Matei.

Reamintim că începutul poveștii lor de dragoste a fost unul destul de atipic.

‘Nu m-a atras nimic la început! Nu m-a atras absolult nimic la început, vă spun sincer…Nu mi-a plăcut de el de la bun început, ulterior ne-am cunoscut și am descoperit că este un om minunat și extrem de empatic, extrem de grijului, lucru care m-a cucerit din prima. Ne-am cunoscut, am colaborat și uite așa am devenit buni prieteni, și devenind foarte buni prieteni, am zis, băi, ăsta e o comoară de ținut’, a declarat Diana Matei în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton