Ce trucuri de frumusețe are Diana Matei pentru păr și ten: „Am învățat de la un medic dermatolog, funcționează de fiecare dată” / EXCLUSIV 

 Solomon Tatiana
.

Ce trucuri de frumusețe are Diana Matei pentru păr și ten. Ce culori de păr a încercat ne spune chiar artista, într-un interviu pentru viva.ro, pe care l-a oferit la petrecerea VIVA de anul acesta. Cântăreața a venit îmbrăcată într-o rochie superbă și a întruchipat-o pe Rita Hayworth în celebra rochie neagră, Black dress.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce trucuri de frumusețe are Diana Matei pentru păr și ten. Într-un interviu pentru viva.ro, ea a mărturisit cu ce își dă pe păr, ce măști naturiste i se potrivesc și ce are îi încape într-o poșetă de seară. Așa am aflat că frumoasa artistă ține cont, în primul rând, de sfaturile unui medic dermatolog, care a învățat-o cum să-și îngrijească podoaba capilară. Iată despre ce e vorba!

61278593_2392399394380354_2015985209823985664_n61278593_2392399394380354_2015985209823985664_n

Citește și: Cum au reușit Diana Matei și Marian Cleante să reziste 20 de ani împreună: „Suntem o forță împreună”

Citește și: „Vestea că a murit am primit-o când am urcat pe scenă”. Diana Matei își revine cu greu după pierderea mamei sale

Citește și: Dragoș Dolănescu, dezvăluiri incredibile la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu: „Tata a murit supărat pe Ionuț. Înainte să moară, a vrut să-mi trecă mie averea pe nume…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg părinții Ancăi Dumitra cu soțul ei, Manfred Spendier, și ce relație are actrița cu socrii: „El este cetățean austriac, dar…'. Ce spune vedeta despre copii / EXCLUSIV

Ce trucuri de frumusețe are Diana Matei pentru păr și ten

Diana Matei ne-a dezvăluit trucurile ei de frumusețe pentru păr și pentru ten. Artista susține că își mai face măști pentru păr și ten atunci când are timp, iar efectele au fost întotdeauna benefice. Vedeta ne-a oferit un interviu de colecție la VIVA! Party 2023, unde a strălucit într-o rochie superbă, neagră.

Bună, Diana, bine ai venit!

Bună seara și bine v-am regăsit după patru ani și jumătate de absență. 

Ești foarte frumosă. Cine te-a aranjat?

Liana. Datorită ei am această ținută și a trebuit să o întruchipez pe celebra Rita Hayworth în celebra rochie neagră, Black dress. Nu am găsit o perucă roșcată pe măsura cerințelor mele. Dar eu zic că este bine și așa, mai ales că plec la un eveniment după. Și eu când pun perucă e complicat, atunci când sunt pe scenă și cânt foarte multe… Mă agit și poate se întâmplă vreun accident. 

Și pentru că tot ai pomenit de păr și de peruci… Ca orice femeie cochetă, ai încercat la viața ta toate culorile?

Nu, nu le-am încercat pe toate. Roșcată sunt natural. De fapt, cred că am avut o perioadă în care am fost și brunetă. Părul acela albăstrui-negru. Roșcată am fost, brunetă am fost, blondă am fost, cu șuvițe, și blondul acela alb… Le-am cam încercat… Aa, dar nu am fost verde, nu am fost mov…

Artista a încercat mai multe nuanțe de vopsea de păr

Eu cred că blond te prinde cel mai bine. Soțul tău ce spune?

Habar nu am. Știi cum se spune, că cel mai bine te orinde culoarea care ți-a fost lăsată, hărăzită. Eu mă simt bine cu blondul acesta, roșcată cred că m-aș simți bine, dar este destul de complicat de întreținut un roșu cum îmi place mie. Cred că ar distruge părul. Și la cât de des mă coafez eu, non-stop, cred că ar fi un „hei rup' cam mare pentru părul meu, dar nu știu.

Cred că în fiecare perioadă a vieții noastre ne simțim bine într-un anumit fel. Până la urmă, asta e important. Să reiasă starea noastră de spirit, cu tot ceea ce ne îmbrăcăm, cum ne aranjăm părul, important este să ne simțim bine în pielea noastră. 

Diana Matei își dă pe păr cu ulei de ricin și îl clătește mereu cu apă rece

Ai niște trucuri naturiste pentru păr?

Îl țin sub o mască, întotdeauna îl clătesc cu apă rece, uneori chiar și cu oțet, dar nu pot să spun că am un truc deosebit. Îl dau cu ulei, cu un ulei de ricin, depinde. L-am dat și cu vitamina E sau A. Uneori, am simțit că îmi usucă părul. Ce a funcționat foarte bine este albușul și gălbenușul amestecat ca o omletă și pus în cap. Asta dacă aveți timp să stați cu el în păr.

Și cam cât timp?

Trebuie să stai vreo 20 de minute. Orice tip de mască trebuie lăsată să acționeze măcar 15-20 de minute. Spre rușinea mea, nu fac atât de multe lucruri pe cât ar trebui pentru părul meu. În ultimul timp, nici pentru fața mea. Pentru hidratare, am un truc pe care l-am învățat de la un medic dermatolog în vârstă, dar funcționează de fiecare dată. Mai ales în anotimpul rece. Tot ou: gălbenuș și albuș lăsat pe față să se usuce, după care înlăturat și îți dai cu cremă. Tenul este luminos, super hidratat și pregătit pentru un machiaj. Noi care stăm tot timpul cu tencuială pe față, cum spunem, permanent, e benefic să faci asta, să faci o mască, să-l respecți. 

Ce planuri are cântăreața pentru vara aceasta

Ce o să faci vara asta, o să fie loc și de o vacanță?

Nu știu, dar probabil că o să fie și o vacanță alături de fiul meu, Ianis. Iar eu voi fi pe scenă vara aceasta, cam 95%. Sunt convinsă că planurile noastre se vor materializa, să fim sănătoși, să putem să muncim. Pentru că, pentru noi, sezonul abia a început. Nu ne plângem, pentru că a fost și perioada pandemiei în care se știe că artiștii nu prea au avut de muncă. Și acum ne bucurăm că suntem lăsați să ne facem profesia și să ne bucurăm de ea. O vacanță cu Ianis sigur va exista, probabil la începutul lunii august. 

Poșeta de unde o ai?

E un cadou pe care mi l-am făcut singură. Din când în când, îmi fac câte un cadou. Nu încape mare lucru în ea… buletinul, cardul, rujul, niște cash, telefonul îl am aici, cărămida asta de telefon nu încape în poșeta aceasta mică. Dar, cum să spun, alegem să fim frumoase, nu să fim practice în seara aceasta. Am o geantă mai mare în mașină. E șoferul care mă așteaptă cu o geantă uriașă. Vă doresc să aveți un eveniment frumos, coperți frumoase și oameni de valoare!

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton