Diana Munteanu, criticată dur de fani după ce a pozat în lenjerie intimă: "Care-i scopul? Să te vadă colegii băiatului tău de 14 ani?"

 Dumba Gabriela
.

Diana Munteanu a fost aspru criticată în online după ce a pozat în lenjerie intimă, la 44 de ani. Diana Munteanu este foarte mândră de silueta ei, iar unii dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare o laudă pentru felul în care arată, însă cei mai mulți o critică pentru că pozează super sexy.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Munteanu a stârnit iar un val de critici în online și de data asta nu pentru că ar fi prea slabă, așa cum îi reproșează urmăritorii ei, ci pentru că a pozat super sexy, în lenjerie intimă. Prezentatoarea de la Antena 1 a primit și aprecieri pentru silueta ei, dar a fost și trasă la răspundere de unii dintre fani pe motiv că are 44 de ani și un băiat de 14, care, cred ei, nu ar trebui să fie pus în astfel de situații de mama lui.

david-fiu-diana-munteanu-claudiu-niculescu-1david-fiu-diana-munteanu-claudiu-niculescu-1

Diana Munteanu, criticată că a pozat în lenjerie intimă

Diana Munteanu a atras atenția cu cea mai recentă fotografie postată pe rețelele de socializare. Prezentatoarea matinalului de weekend de la Antena 1 apare într-o poză distribuită pe Facebook și Instagram îmbrăcată doar într-o lenjerie intimă neagră, acasă, pe covor și nu ca parte dintr-o ședință foto pentru o reclamă anume.

„Bonsoir (n.r. – Bună seara)', le-a transmis vedeta fanilor ei din mediul online.

Unii i-au apreciat silueta și felul în care a pozat, iar alții au criticat-o pentru că apare doar în lenjerie intimă.

„O doamnă superbă! O noapte binecuvântată și multă sănătate! Sărbători fericite! Doamne ajută!', „Cea mai frumoasă culoare de piele', „Care-i faza? Să te vadă colegii băiatului tău de 14 ani? Ai un corp frumos, lucrat, felicitări pentru voință…..dar postările de genul ăsta te pun în aceeași oală cu o anumită categorie de femei.', „Exagerezi puțin în această postare…' sunt câteva dintre remarcile fanilor pe Instagram.

Citește și: Prin ce a trecut Mihai Leu, după ce a aflat că suferă de cancer la colon: „Mi-a fost greu psihic, am încercat să mă controlez…'. De ce a ales să-și schimbe numele

Citește și: Cum s-au cunoscut Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și cum a fost la prima lor întâlnire: „A doua zi am fost la mănăstire, un călugăr ne-a spus că…’. Artista nu voia o relație cu el, la început

Citește și: Cum a debutat Carmen Movileanu în carieră și ce spune despre televiziunea de astăzi: „Știu că voi fi judecată. Nu era un podium de prezentare de modă, nici…’ / EXCLUSIV

Dianei Munteanu i s-a reproșat că este anorexică

Diana Munteanu face mult sport, ține dietă și promovează stilul sănătos de viață, însă unii dintre fanii săi consideră că a slăbit prea mult și o suspectează că ar fi anorexică.

„Aş spune că sunt chiar mai fit decât eram acum un an. (zâmbeşte) Da, pentru că mi-am spus că, dacă tot stăm acasă, să fac ceva bun şi sănătos şi, începând din perioada aia, împreună cu David, ne-am făcut un program zilnic de antrenament.

Au fost zile când ne-am antrenat şi de două ori pe zi şi a fost minunat. Pentru mine, sportul şi mâncarea sănătoasă sunt stil de viaţă, ceva ce a devenit normalitate. Iar disciplina este ceva ce s-a format în anii de şcoală, atunci când făceam sport de performanţă şi care, iată, m-a ajutat să rămân aşa', spunea Diana Munteanu acum doi ani.

„La 1,71 metri, am 53,5 kilograme, ceea ce, în orice altă ţară, ar fi considerată o greutate absolut normală. Şi, până la urmă, fiecare trebuie să fie aşa cum se simte cel mai bine în pielea lui!', a mai adăugat vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton