Diana Munteanu este mamă singură, de 10 ani. Cum se înțelege cu Claudiu Niculescu, fostul ei soț: "Nu-mi place să-mi plâng de milă"

 Dumba Gabriela
.

Diana Munteanu este mamă singură de 10 ani, de când a divorțat de Claudiu Niculescu, tatăl fiului ei. Prezentatoarea de la Antena 1 a spus mereu că nu i-a fost greu să-și crească singură băiatul pentru că David este un copil activ, care face mult sport și este, prin urmare, foarte disciplinat. Diana Munteanu a vorbit recent despre implicarea fostului soț în creșterea și educația fiului lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Diana Munteanu consideră că pentru o relație mamă-fiu perfectă cea mai importantă este comunicare. Vedeta Antena 1 și-a învățat de mic copilul să fie deschis cu ea și să-i povestească orice fară rețineri. Cât despre relația cu Claudiu Niculescu, după divorț, prezentatoarea TV are numai cuvinte de laudă.

8790987909

Ce spune Diana Munteanu despre rolul de mamă singură. Cum se înțelege cu Claudiu Niculescu

Deși își crește fiul singură de aproape un deceniu, Diana Munteanu nu se plânge și nu a făcut-o niciodată, de când a divorțat de Cladiu Niculescu.

„Nu-mi place să-mi plâng de milă, să mă văicăresc. Cu ce te ajută? Eu nu înțeleg oamenii care se plâng. (…) Sunt niște lucruri pe care le-am luat atât de normal și de firesc, le-am privit exact așa cum au venit și cred că de-asta le-am parcurs ușor', a spus Diana Munteanu, la Fresh by Unica.

Mentalitatea aceasta a ajutat-o pe Diana să depășească momentele dificile din viață fără să le hiperanalizeze și să se lase copleșită de ele.

„Niciodată nu zic: „Aoleu, ce mă fac?”. Merg mai departe. (…) N-am avut niciodată momentul ca să am după nevoie să mă remontez, nu știu cum e. Le iau așa cum vin și le fac ca atare', a mai spus Diana Munteanu.

Diana Munteanu are o relație foarte bună și cu tatăl lui David, care s-a implicat mereu în creșterea și educația fiului lor: Minunat, ca întotdeauna (n.red.: colaborează cu Claudiu Niculescu în creșterea lui David). Așa mi se pare și firesc să fie. Lucrurile nu se vor schimba niciodată în planul acesta. E perfect și așa trebuie să fie, așa consider, spune Diana Munteanu.

Citește și: Ciprian Silași de la Exatlon a devenit tată pentru a doua oară.Soția lui a născut un băiețel

Citește și: Maria Constantin are interzis să rămână însărcinată.De ce au sfătuit-o medicii așa

Fiul Dianei Munteanu joacă fotbal de la 3 ani

Diana Munteanu este o împătimită a sportului, așa că băiatul său are aceeași pasiune. Talentul lui David, care în iunie împlinește 15 ani, ar putea fi chiar moștenit de la tatăl său, Claudiu Niculescu. Mulți îl asociază pe micul băiat cu Clau Gol', așa cum era supranumit pe teren jucătorul de la Dinamo.

‘A început acum trei ani și face progrese. La 9 ani este devreme să spunem. Da, face fotbal. E talentat, așa spune lumea că e talentat. Este mult de muncă până va ajunge departe. E o fire sportivă că și mine. Mi-a cerut să meargă la fotbal. Îl duc și la înot. Face sport în fiecare zi.

De trei ori pe săptămâna fotbal și de două ori înot, iar sâmbata are meci. Cei care fac sport nu răcesc atât de des. Îi îndemn pe părinți să își ducă copiii la sport. (…) Nu e greu de crescut. David e un copil atât de dornic să facă lucruri.’, spunea Diana Munteanu într-un interviu mai vechi, pentru VIVA!.

David nu este încă fotbalist, este un drum lung până acolo. Însă, într-adevăr, munceşte mult, fotbalul este pentru el pasiune şi dăruire. Iar eu îl susţin cu tot ce pot şi o să-l încurajez să-şi urmeze visurile, indiferent ce îşi va dori să facă, a mai declarat Diana Munteanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton