Cum își menține silueta Diana Munteanu, la 45 de ani: ”Nu am mâncat pâine... Sport și somn.” Ce spune și despre relația cu fiul ei adolescent, fotbalist / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Diana Munteanu a renunțat la pâine și la făinoase de când se știe. Vedeta a vorbit și despre relația cu fiul ei. Mai mult decât atât, într-un interviu pentru viva.ro, blondina a dezvăluit care sunt cele trei lucruri care o ajută să aibă o viață echilibrată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are Diana Munteanu cu fiul ei și cum se menține în formă vedeta. Ea are un fiu de 14 ani din căsnicia cu fostul ei soț, Claudiu Niculescu. Adolescentul se pregătește pentru un examen foarte important.

claudiu-si-dianaclaudiu-si-diana

Citește și: Diana Munteanu, criticată dur de fani după ce a pozat în lenjerie intimă: „Care-i scopul? Să te vadă colegii băiatului tău de 14 ani

Citește și: Cum arată Claudiu Niculescu, la zece ani de la divorțul de Diana Munteanu. Au împreună un băiat de 14 ani

Citește și: Claudiu Istodor recunoaște că băiatul său și al Maiei Morgenstern a simțit presiunea celebrității părinților: „Sigur că a existat. Tudor duce și greutatea, și binecuvântarea de a fi fiul ei' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au înțeles Oana Matache și Radu Siffredi cu celelalte cupluri de la Power Couple și cum s-a schimbat relația lor, după emisiune: „Am descoperit un partener de lungă durată și un alt fel de iubire' / EXCLUSIV

Diana Munteanu nu mănâncă pâine și făinoase

Diana Munteanu a renunțat la pâine și la făinoase de când se știe. Ce relație are cu fiul ei și cum se menține în formă vedeta. Într-un interviu pentru viva.ro, Diana a dezvăluit care sunt cele trei 'ingrediente' care îi aduc o viață echilibrată.

Ce mai faci, Diana? Ești o apariție rară la evenimente...

Da, cred că nu ajung din lipsă de timp. În general, știi și tu că evenimentele sunt seara, pe la orele acestea și traficul ne încurcă destul de tare. Ca atare, acesta este motivul. Dar în rest sunt foarte bine, la Neatza, cum mă știi. Ne pregătim de aniversarea de 16 ani.

Ce face fiul tău. Cum este?

David este foarte bine. A crescut. E mare. Are buletin. Este un adolescent la 14 ani cu clasa a Vlll-a și toate lucrurile ce vin în perioada aceasta.

Deci, are un an dificil…

Da. Are un an dificil, dar ne descurcăm.

Diana Munteanu: 'Tinerii din ziua de astăzi sunt foarte diferiți de cum eram noi'

Face meditații? Ați ales liceul?

Da, facem tot ce trebuie. Ne descurcăm cu toate.

Cum ai descrie educația pe care i-o dai?

Nu trebuie să comparăm în niciun fel ceea ce se întâmplă azi cu ceea ce se întâmpla pe vremuri. Lucrurile sunt foarte diferite și trebuie să ne raportăm la ceea ce este în anul 2024. Iar tinerii din ziua de astăzi sunt foarte diferiți de cum eram noi. Dar eu cu David avem o relație de prietenie foarte bună și totul este perfect așa.

Diana Munteanu: 'Fac foarte mult sport și duc o viață sănătoasă…'

Dar tu ce faci? Că nu te-ai schimbat deloc. Arăți senzațional…

Ba m-am schimbat, dar în bine. Fac foarte mult sport și duc o viață sănătoasă și cred că asta e cel mai important: un pic de mâncare sănătoasă, sport și somn.

Reușești să respecți programul acela cu opt ore de somn?

Nu, nu respect. Dorm atât cât am nevoie. Nu cred că e general valabil pentru toată lumea, dar în general acestea trei trebuie să existe ca să funcționeze totul bine.

Ai alimente la care ai renunțat? De pildă la pâine, la zahăr…

Nu am mâncat pâine și făinoase niciodată. Deci, nu. Și în rest, nu am renunțat la absolut nimic.

Foto: facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton