Diana Sar, declarații surprinzătoare despre căsătorie și copil: "Este o oarecare presiune a vârstei". Actrița a spus dacă are sau nu iubit

 Radulescu Ruxandra
.

Diana Sar, declarații surprinzătoare despre căsătorie și copil. Diana Sar este una dintre cele mai fresh actrițe din România, care s-a făcut remarcată în serialul Vlad. Este solicitată atât pe scenele teatrelor, cât și în campanii pentru branduri celebre, fiind și un model de succes. Este apreciată pentru eleganță, rafinament și naturalețe, însă niciun bărbat nu a reușit să o seducă. Diana Sar își dorește să fie o mămică tânără și are speranța că își va găsi și un partener pe măsură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Sar, declarații surprinzătoare despre căsătorie și copil. Diana Sar, 28 de ani, este o actriță apreciată, atât pe micile ecrane, cât și pe scenele teatrelor. Ea a ajuns în atenția publicului, după ce a jucat în serialul de succes „Vlad”. Fanii se întreabă adesea când se va căsători, însă Dianei Sar îi place să fie discretă cu viața ei privată. Artista a mărturisit într-un interviu recent că vrea să fie o mămică tânără, însă îi lipsește partenerul alături de care să formeze o familie. De asemenea, Diana Sar nu consideră că un act este relevant când este vorba de iubire, menționând că nu și-a dorit niciodată să se căsătorească. Ea a mai adăugat că părinții ei au fost împreună 17 ani fără să fie soț și soție, de aceea simte că mariajul nu este neapărat relevant.

dezvaluirile-socante-facute-de-diana-sar-6-e1650004205746dezvaluirile-socante-facute-de-diana-sar-6-e1650004205746

Diana Sar, declarații surprinzătoare despre căsătorie și copil

Diana Sar a mărturisit că, deși nu are un iubit, și-a dorit dintotdeauna să fie o mamă tânără. Actrița a mai subliniat că, în privința unui partener, preferă să cunoască persoana potrivită într-un context firesc și nu neapărat pe internet.

„Nu simt nevoia neapărat să mă căsătoresc, dar momentan nici nu am iubit, așa că ce pot să zic. Părinții mei nu au fost căsătoriți. Au stat 17 ani împreună și cumva de asta, având modelul lor, nu m-am gândit niciodată. Mi-ar plăcea să întâlnesc în mod natural nu neapărat doar pe internet. Sunt și foarte pretențioasă. Prefer să-mi țin încă aceste pretenții.

Simt deja, simt că-mi cresc pretențiile, simt și că este o oarecare presiune a vârstei pentru că nu îmi doresc să fac foarte târziu copil. În momentele astea mă gândesc că poate trebuie să merg în altă țară să-l caut pe acolo. Nu știu. Urmează să mai plec în Italia când termin cu spectacolul.„, a declarat Diana Sar, pentru Ego.ro.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian au ales nașa pentru fiul lor. Cine îl va boteza pe Sasha Ioan: „Am mari emoții, sunt încântată'

Citește și: Cât costă cazarea la resortul de lux în care își petrec luna de miere Smiley și Gina Pistol. Se află pe Coasta de Azur

Citește și: Nicoleta Luciu și familia ei se mută în Croația, pe perioada verii: 'Copiilor le place foarte mult acolo. Nu au o casă, dar își închiriază…'

Citește și: Alexandra Ungureanu suferă de endometrioză, boala care poate duce la infertilitate: „Aș înfia un copil'

Diana Sar se simțea complexată, deși era un model de succes

Diana Sar este o actriță talentată, dar și un model de succes. Ea și-a început cariera în modelling la 15 ani, iar la 17 ani a câștigat primii bani, în urma unei prezentări la Paris. Diana Sar a mărturisit că a căzut victima standardelor din lumea modei, care impuneau o siluetă nesănătos de suplă.

Mi se părea că sunt prea mare, pentru că uneori trebuia să mai slăbesc pentru cerințele din modă și am fost foarte complexată, foarte mult timp și, uneori, și acum mi se mai declanșează anumite momente în care mi se pare că am șoldurile prea mari și încerc să mă readuc pe linia corectă, pentru că știu că e doar ceva ce a rămas, văd greșit imaginea în oglindă cumva.

Am 56 -57 kilograme, special nu mă mai cântăresc pentru că nu vreau să declanșez din traume din trecut și probleme. Mă uit mai mult la centimetru, într-adevăr, știu că am 65 – 91, îmi doream foarte mult să am mereu 89 și acești doi centimetri mă complexau foarte mult, încă de la 15 ani, dar acum mă bucur că s-au mai relaxat lucrurile și în modă și se merge mai mult către o imagine sănătoasă.„, a declarat Diana Sar, pentru Impact.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton