Actrița Diana Sar, marcată de divorțul părinților și relația complicată cu mama ei: "Nu știu dacă a fost o repulsie a mea. Atunci când este o mare traumă foarte mare..."

.

Actrița Diana Sar a fost marcată de divorțul părinților și relația complicată cu mama ei. Diana Sar a devenit cunoscută, după ce a jucat în serialul de succes „Vlad”, iar momentan este actriță și model. Vedeta e apreciată pentru eleganța și naturalețea ei, ce sunt mai mereu însoțite de un zâmbet carismatic. Însă, în spatele imaginii de glamour, Diana Sar ascunde traume dureroase. Actrița a făcut dezvăluiri despre relația dificilă cu mama ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Diana Sar a fost marcată de divorțul părinților și relația complicată cu mama ei. Diana Sar a ajuns în atenția publicului, după ce s-a făcut remarcată în serialul „Vlad”. Vedeta și-a început cariera ca model internațional, unde a prezentat pentru cei mai celebri creatori de modă din lume. După retragerea din modelling-ul profesionist, Diana Sar s-a orientat către actorie, fiind apreciată pentru talentul ei. Puțini știu însă că vedeta a trăit o copilărie marcată de traume, cea mai dureroasă fiind relația dificilă cu mama ei. Diana Sar a vorbit despre cum decurge în prezent relația cu mama ei.

ce-face-actrita-diana-sar-vara-astace-face-actrita-diana-sar-vara-asta

Actrița Diana Sar, marcată de divorțul părinților și relația complicată cu mama ei

Diana Sar a fost marcată de divorțul părinților ei, care a survenit când ea avea doar șase ani. Vedeta a locuit pe rând, atât cu mama ei, cât și cu tatăl, în funcție de distanța față de școală. Vedeta se străduiește să aibă o relație mai apropiată cu mama ei, pe care a simțit-o depărtându-se, după divorțul de tată.

„Nu am simțit o conexiune atât de apropiată cu mama mea și cumva încă lucrăm la asta, au fost niște neînțelegeri între noi. Nu știu dacă a fost o repulsie a mea, din cauza divorțului dintre părinți, au fost mai multe lucruri, însă nu mi le amintesc pe toate. Ea spune că eu m-am îndepărtat de ea, eu am simțit că ea s-a îndepărtat de mine, după aceea ulterior ne-am apropiat. Mi-ar face mare plăcere ca eu și mama mea să lucrăm cu un terapeut, însă nu se întâmplă asta. Lucrăm noi amândouă. Mai discutăm, ne mai certăm…Mi se pare că până recent, mama a avut niște discuții legate de acest lucru și a trebuit să le inițiem mai târziu. Înțeleg și eu varianta ei de poveste, care este diferită de varianta mea și încercăm să lucrăm să vedem ce facem mai departe.”, a declarat actrița pentru Spynews.ro.

Citește și: Teodora Stoica și BRomania s-au despărțit. Actorul a lipsit de la ziua de naștere a fiicei lui MM Stoica

Citește și: „Pedepsește copiii pentru că e el sub control judiciar”. Claudia Pătrășcanu i-a deschis un nou proces în instanță lui Gabi Bădălău. Artista vrea să obțină acordul de a-i duce pe cei mici în vacanță

Citește și: „Nu vreau să râdă lumea de mine, dar…”. Cum a trecut văduva lui Marin Moraru peste moartea regretatului actor, la 7 ani de la deces. Drama care i-a marcat viața artistului

Citește și: Deea și Dinu Maxer, alături de actualii iubiți la un botez în familie. S-au întâlnit pentru prima oară în formula de 4

Diana Sar: „Când este o traumă foarte mare, uiți tot”

Diana Sar a mărturisit că a avut înclinații creative încă din copilărie și, la vremea aceea, astfel de activități erau o adevărată formă de terapie pentru sufletul ei. Diana Sar a blocat, însă, multe dintre amintirile de la vremea respectivă, considerându-le prea dureroase.

„În copilărie am făcut cursuri de jurnalism, cursuri de terapie prin teatru. Am părți din copilărie pe care nu mi le aduc aminte. Unele din cauza unor traume, altele pur și simplu. Am mers la terapie și mi s-a spus că este o formă de a uita, atunci când este o traumă foarte mare, uiți tot, adică uit tot ce mi se întâmpla în perioada respectivă, este un lucru pe care îl face creierul cumva. Terapeutul m-a ajutat, am încercat să scormonim, să îmi amintesc, dar am reușit foarte puțin, este șters de tot.„, a declarat Diana Sar pentru Spynews.ro.

FOTO: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton