Diana Sar, ținută excentrică la VIVA! Influencers Party 2023. A purtat un costum alb ivory, ce i-a lăsat posteriorul la vedere

 Calin Maria Bianca
.

Diana Sar, ținută excentrică la VIVA! Influencers Party 2023. A purtat un costum alb ivory, cu pantaloni decupați în zona posteriorului. Diana Sar este cunoscută drept una dintre cele mai cool actrițe, fiind îndrăgită de numeroase persoane, mai ales după ce a jucat în serialul 'Vlad'. Ei bine însă, apariția ei la VIVA! Influencers Party a șocat pe toată lumea! Nu a interesat-o deloc de cei din jurul său și a purtat un costum all white ieșit din comun și nemaivăzut până acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Diana Sar a demonstrat nu o dată, ci de mai multe ori faptul că este una dintre cele mai nonconformiste actrițe, asta cel mai probabil și fiindcă are o carieră de model în spate. Mai mult decât atât, are propriul stil și îi place să iasă din comun, orice ținută fiind perfectă pe silueta ei demnă de invidiat, după ce a făcut și atletism de performanță de la 8 la 15 ani, participând în cursa de 800 de metri.

IMG_8123-1IMG_8123-1

Citește și: Prin ce greutăți a trecut actrița Diana Sar în cariera de model: „Am fost foarte complexată”

Citește și: Cine este Diana Sar. Tot ce nu știi despre cea mai cool actriță a momentului

Citește și: De ce Misha și Connect-R și-au mutat fiica la altă școală: „Nu aveam voie fără uniformă”. Maya merge acum la Școala de Arte

Citește și: De ce Dinu Maxer nu a însoțit-o pe Deea, pentru prima zi de grădiniță a fiicei lor, Maisa: „Pur și simplu a predat-o Deea la poartă și…” / EXCLUSIV

Diana Sar, ținută excentrică la VIVA! Influencers Party 2023

Diana Sar ne-a onorat cu prezența la VIVA! Influencers Party 2023, unde a atras toate privirile încă din primele minute de când a ajuns. La prima vedere, părea o ținută normală, în ton cu dress code-ul petrecerii, însă mai apoi, când s-a întors cu spatele, mulți invitați au rămas șocați. Nonconformistă așa cum ne-a obișnuit, a purtat o pereche de pantaloni decupați în zona posteriorului, lăsându-și lenjeria intimă la vedere.

Ce-i drept, nimeni nu se aștepta să vină cu astfel de ținută, însă a demonstrat încă o dată că-i place să iasă din tipare și toate privirile să fie pe ea. După cum se poate vedea și-n fotografiile din galeria foto, nu a fost deloc stânjenită și a purtat ținuta cu mândrie, ba chiar a stat la numeroase poze, într-o mulțime de ipostaze sexy.

Diana Sar nu a putut trece neobservată la petrecere

Așa cum era de așteptat, nu a putut trece neobservată la petrecerea noastră, mai ales că o asemenea ținută nu o poate purta oricine. Ea a demonstrat că anii de carieră în modeling nu au fost degeaba și nici perioada din copilărie în care a făcut atletism de performanță, fiindcă un astfel de costum nu pica bine pe orice siluetă, ci doar pe una lucrată, fermă și demnă de invidiat.

Serialul Vlad i-a schimbat viața Dianei Sar

Cu mai multe ocazii, Diana Sar nu a ezitat și a dezvăluit că voia inițial să plece din țară și să lucreze ca fotomodel peste hotare, dar s-a răzgândit în ultima clipă și a mers în schimb la castingul Pro TV. Așa a ajuns să fie cunoscută și iubită de o țară întreagă, iar momentul în care personajul ei a fost eliminat din poveste a stârnit revoltă printre telespectatori. Cu toate că apreciază și cariera din modelling, actoria rămâne prima ei iubire, care i-a schimbat viața și a făcut-o extrem de populară.

„Modelling-ul e o bună rampă de lansare pentru o viitoare actriță, mi-a oferit ocazia de a cunoaște și de a lucra cu oameni minunați. Modelling-ul m-a învățat să fiu conștientă de corpul meu în fața camerei, să știu să mă poziționez în funcție de lumină. E mai greu să exprimi emoție printr-o fotografie decât printr-un rol.

Atât în modelling, cât și în actorie trebuie să știi să accepți refuzul și criticile dure. Am vizitat din adolescență Tokyo, New York, Londra, Paris și Milano, fiecare oraș cu cerințele lui. În Asia purtam la castinguri haine copilăroase, în Paris și Londra, haine cât mai simple, închise la culoare, iar în Milano și New York, haine feminine și elegante. Deși vocația mea e în actorie, modelling-ul va face întodeauna parte din baza educației mele’, a declarat Diana Sar, conform Bzi.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton