Diana și Dan Șucu au aniversat 16 ani de căsnicie, în familie: „Bărbatul meu iubit!”. Cum arată acum copiii lor

 Oana Pantazi
.

Diana și Dan Șucu au aniversat 16 ani de căsnicie, în familie. Diana și Dan Șucu împlinesc au împlinit recent 16 ani de căsnicie și au una dintre cele mai solide relații din showbiz. Fosta prezentatoare TV și reputatul om de afaceri au doi băieți superbi, Dan Matei şi Petru Andrei Cristian. Acum, fiii lor sunt adolescenți și îi seamănă tatălui lor, după cum se poate vedea din pozele de familie postate de vedetă cu ocazia aniversării.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Diana și Dan Șucu au aniversat 16 ani de căsnicie, în familie. Diana și Dan Șucu au depășit de mult proba timpului, iar azi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Omul de afaceri Dan Șucu a fost căsătorit în trecut cu Camelia Șucu și au două fete împreună. El este patronul Mobexpert și are o avere estimată la 90 de milioane de euro. Drept urmare, vestea divorțului de Camelia Șucu a ținut multă vreme prima pagină, iar apariția Dianei în viața lui a fost comentată îndelung, chiar dacă nu ea a fost prima femeie din viața lui, după despărțirea de soție. Iată însă că Diana și Dan Șucu sunt tot împreună și se iubesc ca în prima zi, după 16 ani de căsnicie.

cine-este-diana-sucu-sotia-lui-dan-sucu-juratul-de-la-imperiul-leilor.-au-impreuna-doi-copiicine-este-diana-sucu-sotia-lui-dan-sucu-juratul-de-la-imperiul-leilor.-au-impreuna-doi-copii

Diana și Dan Șucu au aniversat 16 ani de căsnicie, în familie

Pe 25 aprilie, Diana și Dan Șucu au aniversat 16 ani de căsnicie și tot atunci au sărbătorit momentul alături de băieții lor și cele mai dragi persoane. Omul de afaceri, care, de altfel, își sărbătorea și ziua de naștere, și-a invitat familia la restaurant, iar cei doi fii adolescenți ai cuplului – Dan Matei (16) și Petru Andrei Cristian (14) au fost și ei prezenți la eveniment, alături de bunica lor. Puștii au crescut enorm și sunt pasionați de fotbal, amândoi jucând pentru clubul Rapid, la juniori.

 „Astăzi sărbătorim două evenimente importante. Este ziua de naștere a soțului meu și, tot astăzi, se împlinesc 16 ani de când am devenit oficial soția lui Dan! Pe 4 august 2005, iubitul meu m-a cerut de soție, iar pe 25 aprilie 2007 am oficializat relația noastră. Îmi doresc să fim sănătoși și fericiți împreună încă 60 de ani de acum înainte', a spus Diana Șucu, în exclusivitate, pentru Click!

Citește și: Cine este Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, juratul de la Imperiul Leilor. Au împreună doi copii

Citește și: Diana Șucu, despre soțul ei, Dan Șucu de la Imperiul Leilor: „Cheia unui mariaj fericit este…’

Citește și: „Este o boală care omoară părintele, copilul se vindecă. A debutat în urma unui vaccin'. De ce afecțiune gravă a suferit fiul cuplului Diana – Dan Șucu

La scurt timp după aceea, Diana Șucu a împărtășit momentele plăcute și cu fanii din social media, pozele fiind însoțite de declarații emoționante de dragoste pentru soțul ei.

 „Mulțumim, Mama Mioara (n. red. mama lui Dan Șucu), pentru minunea din viețile noastre! Să ne trăiască mulți ani! Să fie toată viața iubit de Dumnezeu! La mulți ani, iubitule! Bărbatul meu iubit! Te iubesc!', a scris Diana Șucu, în dreptul fotografiilor publicate pe contul său de Instagram.

Diana Șucu, adevărul despre începutul relației cu Dan Șucu

Despre relația dintre Diana și Dan Șucu s-a scris mult la vremea respectivă, cu atât mai mult cu cât milionarul venea după divorțul de Camelia Șucu, eveniment care a făcut să curgă multă cerneală. Fosta prezentatoare TV nu a vorbit mult timp despre acest subiect, însă la un moment dat a ținut să lămurească unele lucruri despre care s-au spus neadevăruri, explicând că ea a intrat în viața lui Dan Șucu la ceva timp după divorț.

„În 18 ani, de când suntem împreună, nu am ieșit și nu am vorbit. La un moment dat s-a rostogolit și se tot rostogolește cum Diana Lăscărescu l-a întâlnit pe Dan Șucu imediat după ce a divorțat. Este o minciună fruntată, de aici până la cer și de la cer înapoi.

Dan s-a despărțit în decembrie 2003, după ce i s-a întâmplat ceva extrem de urât, în ianuarie s-a întors în România din Austria, a plecat din casa închiriată în care locuia la vremea respectivă. Viața a continuat un an și jumătate, el a avut o altă relație cu o doamnă serioasă, doamna avea o fetiță. Soțul meu nu este un aventurier, este un om serios.

Eu l-am cunoscut la un an și jumătate după ce Dan a avut o viață, a avut o viață alături de doamna respectivă care are și ea o fetiță, care astăzi sunt prietene cu fetele soțului meu.

La un moment dat, familia lui veche s-a trezit și a spus: „eu sufăr foarte tare, după doi ani de zile. Sigur că am fost șocată, că am văzut tot felul de articole în ziar, am fost șocată de ce am citit și s-a întâmplat. Și nu am înțeles.

După aceea am înțeles că de fapt șocul a venit când eu am rămas însărcinată și a atins apogeul în momentul în care am rămas și a doua oară însărcinată. Este de fapt o pură problemă economică, nimic altceva, a dezvăluit Diana Șucu în emisiunea „La Măruță’, de la Pro TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton