"A fost un articol plătit. Sunt sigură că în spatele acestor știri se află fosta familie a soțului meu". Diana Șucu, acuzații dure la adresa Cameliei, fosta soție a milionarului Dan Șucu

 Dumba Gabriela
.

Diana Șucu a lansat acuzații dure la adresa Cameliei, cea care i-a fost soție lui Dan Șucu timp de 18 ani. Actuala soție a milionarului susține că fosta parteneră a lui Dan Șucu ar fi plătit articole denigratoare la adresa ei și a copiilor ei, care le-au făcut mult rău la vremea aceea. Cu o sinceritate surprinzătoare, Diana Șucu a povestit cu amănunte cât de mult rău i-ar fi făcut Camelia Șucu în urmă cu mulți ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Milionarul Dan Șucu a mai avut o căsnicie înainte de a o cunoaște pe Diana Șucu. Încă de pe băncile facultății, omul de afaceri s-a îndrăgostit de Camelia. Cei doi au fost căsătoriți timp de 18 ani, însă în 2004 au divorțat cu scandal. Ulterior, Dan Șucu a cunoscut-o pe Diana, împreună cu care formează o familie.

1463078_1640975156133549_4191934493220603784_n1463078_1640975156133549_4191934493220603784_n

Ce spune Diana Șucu despre Camelia, fosta soție a lui Dan Șucu

Dan Şucu s-a recăsătorit în 2017 şi are doi băieţi, Dan și Petru, din al doilea mariaj. Diana Șucu a făcut o serie de afirmații dure la adresa Cameliei Șucu, prima soție a milionarului Dan Șucu.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, la „Sosurile picante', aceasta a răspuns la mai multe întrebări neașteptate.

Cu ocazia acestora, Diana Șucu a dezvăluit că „fosta familie' a lui Dan Șucu a orchestrat știri false la adresa sa și a familiei. „Nimic nu e întâmplător. Nu cred că se trezește un jurnalist într-o dimineață și se gândește: „Astăzi vreau să mătur pe jos cu Diana Șucu”. N-am deranjat pe nimeni, niciodată nu s-a vorbit frumos despre mine în articolele respective, nimic despre lucrurile bune pe care eu le fac vizavi de fundație și vizavi de alte lucruri. Știu cum a început situația', a spus Diana Șucu în emisiunea „La Măruță' de la Pro TV.

Și a completat: „A fost un articol în care s-a făcut mare vâlvă despre canapeaua mea „încălțată”. Tocmai ieșisem dintr-o poveste cu băiatul meu, care suferea la 4 ani de purpură idiopatică (n.r. boală care poate duce la zgâriere ușoară și la sângerare), toată mobila din casă era învelită în burete, pentru că mi-era frică să nu se lovească, la o atingere banală putea chiar să moară.

Îmi aduc aminte că atunci a apărut un articol care m-a deranjat, Alice Năstase l-a scris. Atunci m-am interesat cine l-a scris și de ce l-a scris. A scris ceva urât despre copiii mei, că ei mănâncă ciocolată și despre cum sunt tunși și că am mobila îmbrăcată în burete, dar era așa pentru că mi-era foarte frică pentru sănătatea copilului.

Atunci m-am interesat cine e în spatele acestor articole și un amic de-al meu, care era director la Click, mi-a spus că pur și simplu a fost un articol plătit. Cine poate să scrie despre niște copii de 2 și 4 ani? Sunt sigură că în spatele acestor știri se află fosta familie a soțului meu'.

Citește și: Fiul cel mare al Gabrielei Firea s-a însurat. Cine este mireasa și cum s-a îmbrăcat soacra mare la eveniment: „Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am’

Citește și: Otilia Bilionera s-a căsătorit civil cu iubitul turc, după 1 an de relație: „Pentru totdeauna'. Imagini de la evenimentul din Turcia, organizat în mare secret

Citește și:„Nu pot să-l dau afară, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit’. Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care locuiește. Fostul miliardar așteaptă să primească prima lui pensie

Diana Șucu a fost acuzată că a distrus căsnicia dintre Camelia și Dan Șucu

Acuzată ani la rând că i-ar fi distrus căsnicia Cameliei Şucu, Diana Şucu a răbufnit acum câteva luni şi a ţinut să înlăture toate speculaţiile.

Este o minciună!!! Dan a luat decizia de a pune punct acelei căsnicii, în 2003, în decembrie, după ce i s-a întâmplat ceva îngrozitor, undeva în Austria. Pe 2 ianuarie s-a reîntors în România, și-a făcut bagajele și s-a mutat din casa închiriată, unde stăteau ei în acea perioadă, la Snagov. Apoi, a cunoscut pe cineva alături de care a stat un an și jumătate, o doamnă foarte serioasă.

Omul a avut viața trăită în această perioadă, cu vacanțe, sărbători, etc. De asemenea, fetele lui Dan au acceptat-o pe doamna respectivă, bănuiesc fără nicio rezervă, din moment ce își petreceau vacanțele împreună.

Eu l-am cunoscut pe Dan în 2005, la sfârșitul lunii aprilie, undeva după ziua lui de naștere. Și, mă rog, am început o relație, ca să spun așa. Câteva luni mai târziu, mai exact pe 4 august 2005, m-a cerut de soție. Și știu că în noiembrie am rămas însărcinată… Am fost extrem de fericiți amândoi și asta pentru că ne doream nespus de mult copii.

În 2006, fiind gravidă în cinci luni, m-am trezit într-un război. M-am culcat fericită, liniștită, iar dimineața m-am trezit într-un scandal. Evident că am fost surprinsă, șocată, în primă fază. Am fost acuzată că l-am despărțit de familia lui, că din cauza mea… La un moment dat, familia veche s-a trezit, după doi ani, că suferă, că soțul i-a dispărut! Și acest lucru se întâmpla în 2006, la o distanță de doi ani, repet. Și n-am înțeles de ce suferința a apărut așa târziu???„, a declarat Diana Şucu pentru cancan.ro.

Camelia Șucu a primit peste 40 de milioane de euro la divorțul de Dan Șucu

În presă s-a vorbit despre o sumă de 40 de milioane de euro plătită, la divorţ, de Dan Şucu. Camelia Şucu ar fi primit acei bani pentru a renunţa la acţiunile pe care le avea în firmele fostului soţ. Diana Şucu anunţă că suma a fost chiar şi mai mare.

În urma partajului, soțul meu a fost extrem de generos și-a plătit datoriile până la ultimul cent, cred că în jur de 50 de milioane de euro, îmi aduc aminte că s-a împărțit până și motorul bărcii! În 18 ani de când sunt cu Dan, niciodată, dar niciodată, n-am spus absolut nimic despre acest subiect. Sigur că m-a deranjat! Este o minciună! Acum doresc să fac lumină asupra acestui subiect

Mă repet, a fost un război inventat. Asta este povestea mea și a soțului meu așa cum am trăit-o noi. Și încă ceva: soțul meu a spus că acea căsătorie a fost greșeala vieții lui. Dar așa se întâmplă atunci când nu-ți asculți părinții! Și cu asta am spus totul„„ a mai spus Diana, actuala soţie a lui Dan Şucu.

Dan Şucu ar avea în conturi între 135 şi 145 de milioane de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton