Ce a donat Diana Șucu unei biserici din Ștefăneștii de Jos, după ce a primit un mesaj emoționant: ”Mobilierul bucătăriei era foarte vechi, insuficient și, pe alocuri, avariat de trecerea timpului, iar aragazul și frigiderul abia mai erau funcționale...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Diana Șucu a făcut donații unei biserici cu hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din Ștefăneștii de Jos, după ce a văzut cât de deteriorat era mobilierul din bucătăria lăcașului de cult. Protagonista noastră face des acte de caritate prin intermediul fundației pe care o conduce.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Diana Șucu se implică în numeroase activități caritabile, și a răspuns imediat pozitiv rugăminții venite din partea unei biserici.

dan-sucu-7dan-sucu-7

Citește și: De ce a renunțat Diana Șucu la jurnalism și a intrat în afaceri: „Prioritățile s-au schimbat când m-am căsătorit și am rămas însărcinată. Am cochetat cu ideea de a mă întoarce în televiziune, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Diana Șucu cu soțul ei, Dan Șucu, în plan profesional: „Nu este șeful meu. Țin cont de părerile lui, dar câteodată nu îmi convine ceea ce-mi spune'

Citește și: Marius Țeicu, amintiri din liceu și din perioada studenției: „Mâncam la cantină, mai vindeam cartela de la cantină ca să pot să mai invit și eu o fată la film…” De ce a refuzat oferta de a urma cursurile postuniversitare la dirijat de la Viena, gratis / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a schimbat căsnicia Simonei Pătruleasa cu Sabin Ivanof după ce au devenit părinți: „Până să o avem pe Ingrid, nu aveam motive de dispută. Când ai un copil, pot fi păreri diferite în ceea ce privește educația și creșterea lui”. Care a fost cel mai dificil test al relației lor / EXCLUSIV

Diana Șucu a donat bani unei biserici cu hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Ștefăneștii de Jos

Diana Șucu a ajutat Parohia cu hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Ștefăneștii de Jos. Datorită ei și a fundației pe care o conduce, biserica este acum dotată cu o bucătărie mobilată modern, unde preoții pot găti și prepara tot ce este nevoie pentru a ajuta inclusiv credincioșii nevoiași de care au grijă. Fundația pe care o conduce vedeta s-a implicat în susținerea lăcașului sfânt și a donat mobilier nou și electrocasnice de ultimă generație.

'Noi ne implicăm de aproape 20 de ani în a-i ajuta pe cei care apelează la fundația noastră. Aflăm povești impresionante care ne emoționează foarte mult și care ne conving să ne implicăm pentru a aduce o rază de speranță în viețile oamenilor. Am primit, în urmă cu ceva timp, un mesaj prin care ni se cerea susținerea Parohiei din Ștefăneștii de Jos… Mai precis pentru a dota bucătăria lăcașului cu mobilă și utilități necesare.

În acea parohie se află hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil și am aflat că preotul paroh se implică des în ajutarea credincioșilor nevoiași, a celor bolnavi sau orfani. Mobilierul bucătăriei era foarte vechi, insuficient și, pe alocuri, avariat de trecerea timpului, iar aragazul și frigiderul abia mai erau funcționale.', a declarat Diana Șucu, pentru viva.ro.

Diana Șucu: 'Am răspuns cu inima deschisă și am decis…'

Dana Șucu este bucuroasă că oamenii din parohie au primit tot ce le trebuie și că își pot desfășura activitatea în condiții excelente.

'Am răspuns cu inima deschisă și am decis să donăm, prin Fundația Mobexpert, un set complet de mobilier de bucătărie de nouă generație, care include și cuptor, plită electrică, chiuvetă, hotă electrică, masă, etajere și spații de depozitat, conform nevoilor lor. Sunt bucuroasă să știu acum că oamenii cu suflet mare de la parohie pot să își desfășoare activitatea în condiții decente și că de ajutorul lor pot beneficia pe mai departe și alți oameni.

Așa cum am mai spus, cea mai mare putere pe care o avem este să fim buni unii cu alții. Sunt 20 de ani de când am pornit în această aventură a binelui, prin fundație, și suntem fericiți că îi putem ajuta pe cei care au nevoie de sprijin', declară Diana Șucu.

Actuala biserică a Parohiei Ștefăneștii de Jos cu hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil a fost zidită în 1825 de Boierul Alexandru Filipescu și ulterior restaurată un secol mai târziu.

În prezent, credincioșii, împreună cu preotul paroh, se implică în acțiuni filantropice de care beneficiază credincioșii nevoiași, oameni bolnavi și copii orfani. Fundația se dedică susținerii și îmbunătățirii calității vieții comunității, transformând principiile sale în acțiuni concrete. Prin implicare activă, fundația a reușit să influențeze pozitiv mai mult de 1.000 de proiecte diverse.

'Sunt o mamă extrem de implicată'

Diana Șucu se află la cârma unei afaceri de succes, se implică în proiecte caritabile, dar reușește să își joace foarte bine și rolul de mamă și soție. Vedeta crede că nu ar fi reușit să ducă la îndeplinire multe dintre sarcinile pe care și le trasează fără ajutorul soțului ei, Dan Șucu.

„Sunt o mamă extrem de implicată. Sunt o mamă ‘cloșcă’ și jandarm. Eu sunt jandarmul de serviciu. Îmi fac timp pentru toate: pentru fundație, pentru showroom, pentru familie.

Spre exemplu, ca și regulă, în general la ora 17-18 plec de la magazin pentru că îmi doresc să fiu acasă atunci când copiii vin acasă. În weekend sunt alături de copii. Pentru noi familia este extrem de importantă’ , spune Diana Șucu.

Diana și Dan Șucu nu au mai fost în vacanță de doi ani

Timpul liber pe care îl are fosta prezentatoare de știri îl acordă, în general, familiei, chiar dacă vacanțele nu și-au mai făcut de ceva timp loc în viața lor. Diana Șucu și soțul ei au fost extrem de ocupați și nu au mai reușit să planifice o călătorie.

„Timp liber sincer am. Îmi fac timp pentru sală, îmi fac timp pentru familie. Întotdeauna familia este pe primul plan. Recunosc că nu prea am mai fost în vacanțe. De vreo doi ani de zile nu am mai plecat pe nicăieri. Deloc. Pentru că băieții noștri sunt mari, cel mare învață, a aplicat pentru facultate, am fost extrem de ocupați.

Așa că de doi ani de zile efectiv îmi este dor să simt miros de vacanță. Singura vacanță pe care am avut-o a fost așa, în vară, am stat la Snagov. Avem o casă la Snagov și acolo a fost vacanța noastră’, precizează Diana Șucu.

Foto: arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton