Dida Drăgan, primită cu lauri la Sala Palatului! Ce surpriză i-au făcut organizatorii spectacolului lui Adrian Enache: „Momentul de final ar fi trebuit să arate puțin altfel, dar...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Dida Drăgan a fost primită cu lauri la Sala Palatului! Ce moment au pregătit pentru celebra artistă organizatorii spectacolului lui Adrian Enache și de ce nu s-a putut realiza momentul aflați în cele ce urmează. Iuliana Marciuc, producătorul evenimentului, și-a dorit ca spectatorii să o întâmpine în sală pe marea artistă cu trandafiri albi și roșii, dar Dida Drăgan a fost oprită de admiratorii care doreau fotografii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dida Drăgan a fost primită cu lauri la Sala Palatului! Ce moment au pregătit pentru celebra artistă organizatorii spectacolului lui Adrian Enache și de ce nu s-a putut realiza momentul aflați în interviul de mai jos. Iuliana Marciuc ne-a povestit ce s-a petrecut la concert.

0i1a03340i1a0334

Citește și: Dida Drăgan, din nou pe scenă la 77 de ani. Imagini inedite cu artista: „Sunt bucuroasă că…'

Citește și: Dida Drăgan a revenit pe scena Sălii Palatului, după 35 de ani. Cum a convins-o Adrian Enache să cânte la spectacolul lui: 'Îi unește credința pe amândoi și această provocare…'/ EXCLUSIV

Citește și: Magda Pălimariu a suferit de depresie postnatală: „Am trecut prin diverse stări destul de greu de gestionat. Nu e ușor deloc…'. Ce crede despre alăptatul în public / EXCLUSIV

Citește și: Horia Brenciu i-a spus fiului său adoptiv despre mama lui biologică: „Am vorbit despre ea. Are dreptul să o cunoască atunci când împlinește 18 ani'. Femeia voia să facă avort / EXCLUSIV

Dida Drăgan, primită cu lauri la Sala Palatului

Dida Drăgan a fost revelația concertului lui Adrian Enache. Celebra artistă a stat pe parcursul spectacolului numai în culise, în cabina ei, cu cei doi artiști care au însoțit-o pe scenă, Elena Perianu și Codruț Croitoru. Asta lucru s-a întâmplat mai mult de jumătate de spectacol, până ce Dida a apărut pe scenă. Organizatorii i-au pregătit Didei o surpriză, însă nu s-a putut realiza momentul. Află de ce!

Atât Adrian Enache, cât și Iuliana Marciuc, producătorul spectacolului, susțin că Dida Drăgan a fost de fiecare dată, la repetiții, extrem de punctuală. Ba chiar, de mai multe ori și-a făcut apariția cu mult înainte de momentul ei de la repetiții, pentru a-i asculta pe ceilalți artiști. Celebra artistă s-a simțit foarte bine, în compania lor.

Iuliana Marciuc a împărțit în sală trandafiri albi și roșii

Cu doar câteva minute înainte de începerea spectacolului, Iuliana Marciuc, producătorul spectacolului Adrian din inimă Enache, a împărțit 100 de trandafiri albi și roșii în public. Urma ca spectatorii să formeze un culoar de flori, pe care ea să iasă din scenă în sală, la braț cu Adrian, timp în care, în scenă, trupa Bella Santiago fredona câteva acorduri din cea mai cunosută piesă a ei, Rugă și rulau fotografii cu ea, de-a lungul anilor.

Chiar și așa, organizatorii au considerat că a fost extrem frumos momentul ei, pentru că publicul i-a acordat respectul cuvenit și a primit o mulțime de buchete de flori de la admiratorii săi. Organizatorii s-au bucurat nespus de felul în care ea a fost primită de spectatori.

„Momentul de final, de pe scenă, ar fi trebuit să arate puțin altfel. Dar sutele de spectatori care au năvălit din dorința de a face fotografii cu ea, au schimbat puțin regia. Era o surpriză organizată special pentru ea”, a declarat Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc: „Publicul le-a acordat respectul cuvenit”

Iuliana Marciuc este convinsă că spectacolul lui Adrian Enache cu invitații lui, care se va transmite de sărbători la TVR 2, se va bucura de succes.

„Sunt convinsă că programul care va fi difuzat în zilele de sărbători pe TVR 2 va fi unul de mare excepție, având-o în prin plan pe Dida Drăgan, dar și pe toți ceilalți artiști care au fost invitați în spectacolul lui Adrian Enache, Adrian din inimă Enache. Și lor, dar și Didei, publicul le-a acordat respectul cuvenit”, a declarat Iuliana Marciuc, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton