Dieta care a ajutat-o pe Rebel Wilson să slăbească 18 kilograme în timp-record. Ce consumă actrița în fiecare dimineață

 Oana Pantazi
.

Rebel Wilson a reușit să dea jos un număr nesperat de kilograme în timp-record apelând la o dietă din care a eliminat multe dintre alimentele de care, până deunăzi, abuza. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

La începutul anului 2020, Rebel Wilson s-a decis să țină dieta. Simpatica actriță, cunoscută, printre altele, din filme ca Pitch Perfect, Isn’t It Romantic și Cats a decis că vrea să ajungă la 75 de kilograme și, drept urmare, s-a apucat de regim, sub supravegherea unui nutriționist, dar și de sport. Drept urmare, până acum, actrița a dat jos deja 18 kilograme!

Citește și: Florin Zamfirescu, declarații șocante despre divorțul de Cătălina Mustață: „Mi-a furat mașina. Îmi era rușine'

Vrei să slăbești? Mestecă mâncarea lent!

Actrița a ținut dieta Viva Mayr, foarte apreciată de celebritățile de la Hollywood, și în paralel, a făcut și multă mișcare. „Este o abordare care elimină intoleranțele alimentare, reduce zahărul din alimentație, încurajează masticaţia lentă, stimulează sistemul imunitar și reduce inflamațiile”, au dezvăluit apropiați de-ai lui Rebel Wilson pentru publicația People.

Dieta Viva Mayr promite un abdomen mai plat și o piele mai tânără în numai 14 zile, iar asta fără exerciții și fără un regim alimentar strict. Cu toate acestea, actrița și-a luat și un antrenor personal, care a ajutat-o să-și tonifice musculatura.

Unul dintre secrete, în afară de eliminarea mâncării de tip junk food și a carbohidraților este felul în care mesteci alimentele. Mestecarea hrănii trebuie să se producă lent, pentru a-i da creierului timpul necesar trimiterii semnalelor spre stomac, pe scurt, pentru a conștientiza ritmurile sistemului digestiv. Nutriționiștii spun că senzația de sațietate intervine în 20 de minute după ce începem să mâncăm.

Secretul actriței: apa călduță cu lămâie

Drept urmare, este important să avem mese mai consistente în timpul zilei, când hrana poate fi digerată mai bine, iar cei doi litri de apă obligatorii trebuie consumați între mese. Rebel Wilson a povestit că face 10.000 de pași pe zi, că a renunțat la junk food și zahăr, în favoarea unor gustări sănătoase, iar rezultatele nu au întârziat să se arate.

„Nu e un mare mister să slăbești. Reduci carbohidrații și cantitatea de mâncare ingerată și crești aportul de acizi grași nesaturați”, a spus unul dintre medicii care au creat dieta Viva Mayr.

Citește și: Cum arată fiica lui Virgil Ianțu la 15 ani. Jasmina este o adolescentă superbă

Printre alimentele recomandate în această dietă se numără müsli-ul de fructe cu nuci pentru micul dejun, salata de legume și pui pentru prânz și mămăliga cu legume la grătar și ierburi pentru cină. Nu în ultimul rând, unul dintre secretele acestei diete, care ajută la slăbire, este apa călduță cu lămâie, consumată dimineața, pe stomacul gol.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton