Ce dietă ține Eugenia Șerban pentru a slăbi înainte de vacanță: "Vreau să arăt bine în costumul de baie"

 Dumba Gabriela
.

Eugenia Șerban pleacă în vacanță în Grecia și pentru că vrea să arate perfect în costum de baie, ține dietă zilele acestea. Actrița spune că vrea să dea jos rapid câteva kilograme pentru că vrea să fie o apariție memorabilă pe plajă. La 4 ani de când a învins cancerul, Eugenia Șerban este în formă maximă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Eugenia Șerban arată senzațional la cei 53 de ani ai săi, dar își mai dorește totuși să slăbească 4-5 kilograme, pe care le-a pus chiar de Paște, când a petrecut cu toată familia reunită.

272867267_5205108809548422_7962213403430735890_n272867267_5205108809548422_7962213403430735890_n

Ce dietă ține Eugenia Șerban

Pe 5 mai, Eugenia Șerban pleacă într-o vacanță de 5 zile, în Grecia, și vrea să arate cât mai bine în costumul de baie. Actrița a exclus din alimentație cartofii și are grijă să aibă mereu în farfurie combinații cu puține calorii.

„M-am îngrășat, vreo 4-5 kilograme așa, dar sunt suficiente, se văd și se simt. Trebuie să slăbesc, încerc să țin dietă. Mănânc grătar, proteina animală e bună oricum, dar cu salată, nu cu cartof.

Plec în Grecia pe 5 mai. Am niște prieteni care o să rupă turta fetiței. Ne-am strâns un grup de prieteni și plecăm toți, în gașcă să ne distrăm.

Am profitat de cinci zile de vacanță. Merg și la plajă, de aceea mă și chinui să slăbesc, ca să arăt bine în costumul de baie,' a povestit Eugenia Șerban pentru Click!.

Citește și: Met Gala 2023 – cele mai spectaculoase ținute. Jennifer Lopez și Kim Kardashian au atras toate privirile

Citește și: Zarug despre Ana Morodan, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului: „Îmi este prietenă. Am sunat-o și…'

Citește și: Cine este soțul Anei Ularu. Marc Rissmann are 43 de ani și a jucat în Game of Thrones

Citește și: Roxana Blenche, primele imagini cu chipul fiicei sale: „Viața de mamă e chiar cool'

Cum se simte Eugenia Șerban după ce a învins cancerul

În 2019, Eugenia Șerban trecea prin cumpăna vieții sale, după ce avea să afle că are două forme de cancer: unul ginecologic și altul la sân. Din fericire, actrița s-a vindecat, dar drumul până acolo a fost unul extrem de dificil.

A trecut printr-o operație grea, intervenția desfășurându-se pe parcursul a 12 ore, și a fost supusă unui tratament cu chimioterapie, pentru a se însănătoși.

Acum sunt OK! Mă simt bine. Urmez în continuare tratamentele pe care le am de făcut, mi-am pus gene, mi-am făcut părul albastru, acum e simplu să mă spăl pe cap, pentru că este scurt, mănânc foarte multe fructe pentru că e vară, cireșe, pepene roșu, piersici, caise, mere și mă întrețin.

Fac tratamente corporale, nu am celulită, dar fac pentru tonus, pentru fermitatea pielii, pentru a mă menține în formă, radiofrecvență. Am apelat și la botox acolo unde am simțit că este nevoie. Am început să îmi reiau viața!', povestea actrița în urma cu ceva timp, pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton