Ce dietă ține Lavinia Pîrva în vacanță, pentru a-și menține silueta. Cum arată meniul ei: „Oricât mi-ar fi de greu...”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce dietă urmează Lavinia Pîrva, în vacanță, pentru a-și menține silueta de model. Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr., a avut dintotdeauna grijă de imaginea ei, iar pe Instagram pozează adesea în costum de baie și ipostaze ce-i pun în evidență trupul tonifiat. Vedeta a recunoscut că nu este deloc ușor să își mențină silueta de model, mai ales după ce a dat naștere fiului ei și al lui Ștefan Bănică Jr., în urmă cu trei ani. Iată la ce dietă strictă apelează Lavinia Pîrva pentru a arăta perfect!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă urmează Lavinia Pîrva, în vacanță, pentru a-și menține silueta de model. Lavinia Pîrva este nu numai soția lui Ștefan Bănică Jr., ci și mama dedicată a unui băiețel, în vârstă de trei ani, pe nume Alexandru. Lavinia Pîrva reușește mereu să se mențină într-o formă excelentă și să atragă privirile la evenimente, precum și aprecierile fanilor pe social-media, datorită siluetei de model. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a recunoscut că urmează o dietă foarte strictă, chiar și în vacanță. Totuși, în cea mai recentă postare de pe social-media, a menționat că s-a abătut de la regimul ei cu desertul preferat.

screenshot-2023-07-13-171650screenshot-2023-07-13-171650

Ce dietă urmează Lavinia Pîrva, în vacanță, pentru a-și menține silueta de model

Lavinia Pîrva este o mămică extrem de sexy și își etalează adesea formele apetisante pe social-media, unde are o comunitate de peste 200 de mii de urmăritori. Vedeta a dezvăluit că nu este deloc ușor să-și mențină silueta, pe care atât de multe femei o admiră. Chiar și în vacanță Lavinia are grijă la siluetă, așa că a consumat preparate cu fructe de mare, iar la desert s-a răsfățat cu o înghețată de căpșuni, după cum se poate vedea în story-urile ei de pe Instagram.

Citește și: Cum a fost surprinsă Lavinia Pîrva alături de Radu Ștefan și Violeta Bănică. Imagini cu cei trei, din vacanță

Citește și:Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică nu au angajat o bonă pentru fiul lor, Alexandru: „Are voie la tabletă. El nu a învățat încă…’

Citește și: Vedete din România care au ajuns la azil. Aplauzele și luminile scenei nu le-au garantat o bătrânețe liniștită

Citește și: Ce spune George Burcea despre copii, după trei ani de relație cu Viviana Sposub: „Nu știu dacă aș vrea'. De ce iubita lui nu-l însoțește în vacanțele cu cele două fiice

Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, seminţe de in, nucă şi scorţişoară. Prânzul: grătar (peşte sau un alt tip de carne) şi legume (salată sau la grătar). Mişcare: minim 35-40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) şi nimic altceva oricât mi-ar fi de greu', dezvăluie Lavinia Pîrva, potrivit Kanal D.

Canalul de muzică al Laviniei Pîrva a fost șters

Recent, Lavinia Pîrva și-a anunțat fanii că a rămas fără canalul de Youtube, unde a publicat proiectele sale. Lavinia Pîrva susține că nu a încălcat nicio regulă, dar contul de Youtube a fost dezactivat. Chiar și așa, vedeta a subliniat că nu va renunța la muzică.

Hello! Vreau să vă povestesc un lucru care mi s-a întâmplat în ultima perioadă, și anume că am pierdut canalul de Youtube. Canal pentru care am muncit destul de mult, iar lucrul acesta s-a întâmplat pentru faptul că am ales să cânt niște cover-uri ale unor piese sârbești. Eu, fiind din Timișoara, crescând cu muzica asta, mi-a făcut plăcere să am astfel de muzică în repertoriu. Dar, din păcate, nu am putut să merg cu proiectul ăsta mai departe, deoarece producătorii și compozitorii piesei nu au fost de acord, astfel încât au ales să închidă canalul, deși eu le-am oferit, bineînțeles, monetizarea și am trecut drepturile autorilor. Dar, pur și simplu, nu au fost de acord„, a spus Lavinia Pîrva, pe pagina sa de Instagram.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton