Dieta prin care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme. Ce trucuri de frumusețe are artista: „Am multe reţete băbeşti, toate naturale”

.

Dieta prin care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme. Corina Chiriac a vorbit despre modul în care a slăbit 35 de kilograme. La un moment dat, artista a apelat la un medic nutriționist, care a ajutat-o foarte mult să ajungă la o siluetă de invidiat. La frumoasa vârstă de 74 de ani, artista are și câteva trucuri de frumusețe de care ține cont de fiecare dată. Iată ce face vedeta pentru a arăta atât de bine!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

La frumoasa vârstă de 74 de ani, Corina Chiriac are mare grijă de aspectul ei fizic. Are o siluetă de invidiat și un ten frumos. Artista a ales să împărtășească secretele sale cu femeile care o urmăresc. La ce este atentă celebra cântăreață.

corina-chiriac4corina-chiriac4

Citește și: „Răutațile care au circulat despre el erau din cauza unei invidii otrăvite…”. Ce mesaj a transmis Corina Chiriac la 20 de ani de la moartea lui Dan Spătaru / Imagini rare cu artistul

Citește și: 'Mama nu poate fi uitată. Mi-a ținut rochiile, mi-a ținut ziarele, jucăriile, tot ce adunasem până când am revenit în țară… ' Ce a dezvăluit Corina Chiriac despre femeia care i-a dat viață / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Valeriu Stoica. Fostul ministru al Justiției are o poveste de viață ruptă din filme: „Am fost al 11-lea copil. Certificatul de naştere a fost emis pe baza unui act de înfiere”. Detalii fabuloase din copilăria sa

Citește și: Elvira Deatcu și soțul ei, Horea Nicorici, au sărbătorit 25 de ani de căsnicie: „Mulți, intenși, cu bucurii și zâmbete, cu doi băieți minunați, cu neîmpliniri și tristeți”. Cum arătau în ziua nunții

Dieta prin care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista Corina Chiriac a avut întotdeauna mare grijă de aspectul ei fizic. Vedeta a mâncat mereu sănătos și a reușit să aibă o siluetă de invidiat, pe care multe femei și-ar dori-o.

Cu câțiva ani în urmă, cântăreața a solicitat sprijinul unui medic nutriționist pentru a o ajuta să piardă în greutate. A urmat cu un regim disociat, care a ajutat-o să slăbească 35 de kilograme. Dieta consta în cinci mese pe zi, dintre care trei care erau mese principale și două gustări.

„Găteam seara și a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, pește la grătar cu spanac opărit, legume înăbușite, cașcaval cu ardei gras și astfel, între două filmări sau drumuri, făceam pauză și mâncam. Întotdeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumăpăram apă plată', a spus artista atunci, conform click.ro.

Ce trucuri de frumusețe are cântăreața

Corina Chiriac are mai multe trucuri de frumusețe de care ține cont. Artista urmează unele rețete băbești, naturale, care o ajută să aibă un ten frumos și sănătos. La vârsta de 74 de ani, cântăreața are mare grijă de aspectul ei fizic.

„Am multe reţete băbeşti, toate naturale. Pentru ten folosesc lapte Doina, un gălbenuş de ou pe care îl separ de albuş, îl pun în palmă şi-l sparg pe faţă. Cu cât este mai proaspăt şi de ţară, cu atât este mai bun. Mai am o reţetă: o lingură de smântână naturală din piaţă, cu cremă românească Apidermin, care este fantastică. În rest, beau foarte multă apă rece.

Să ştiţi că nu am nimic împotriva operaţiilor estetice, dar dacă nu e nevoie, nu fac şi, deocamdată, cred că nu am nevoie. Pentru păr, tot gălbenuşul de ou e sfânt. Două gălbenuşuri puse direct pe păr dau vitamină şi strălucire', a declarat ea pentru sursa citată mai sus.

Corina Chiriac: „Nu mă expun cu fața la soare'

De asemenea, în urmă cu ceva timp, Corina Chiriac vorbea deschis despre trucurile de frumusețe pe care le urmează. Artista este atentă la alimentele pe care le consumă și, mai mult decât atât, nu se expune niciodată cu fața la razele soarelui.

„În urmă cu 20 de ani am făcut o operaţie majoră, în urma căreia doctorul mi-a zis să am grijă cu pielea. Am fost foarte ascultătoare. Contează foarte mult şi ce mănânci. De zeci de ani nu mă mai expun cu faţa la soare', a declarat ea la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton