Dieta print care Simona Gherghe a slăbit 5 kilograme într-un timp relativ scurt. Simona Gherghe spune că nu și-a interzis vreun aliment și nici nu a făcut foamea, ci, din contră, a introdus în alimentația ei o serie de alimente, printre care legume şi fructe de mare precum: sparanghel, broccoli, creveți, varză, mazăre și ciuperci.
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI
Simona Gherghe spune că a renunțat la alimentele nesănătoase, mâncarea pe care o gătește fiind bazată pe produse bio, de cele mai multe ori vorbind despre legume sau alte preparate bogate în vitamine.
Simona Gherghe a slăbit 5 kilograme cu o dietă ușoară
Simona Gherghe a reușit să slăbească 5 kilograme într-un timp relativ scurt, consumând foarte multe legume verzi. De asemena, își prepară singură mesele, atunci când are timp și stă departe de condimentele bogate în E-uri.
„Fac supa de sparanghel, de broccoli, creveţi cu sos de usturoi şi ulei de măsline, îmi plac foarte mult varza calită, mazărea, ciupercile. Lucruri simple, care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul. Am observat că, dacă îmi gătesc eu, ştiu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, ştiu calitatea uleiului şi ce trebuie să folosesc’, a spus Simona Gherghe acum ceva timp, potrivit spynews.ro.
Simona Gherghe a renunțat la carne, fără însă a fi vegetariană, doar că se simte mult mai bine atunci când limitează consumul de carne. Totodată, prezentatoarea TV spune că acum gătește mai mult, însă nu preparate complicate.
„De asemenea, am început să nu mai consum carne. Nu sunt vegetariană, dar mă simt mult mai bine dacă mănânc mai rar carne. Iar dacă vreau ceva natural, prefer să merg la bunica mea şi să mă aprovizionez de acolo. Dacă mă întreba cineva cât timp petrec în bucătărie, îi ziceam că extrem, extrem de puţin.
Între timp, lucrurile s-au schimbat deoarece am ţinut o dietă care a avut şi rezultate. Am slăbit cinci kilograme şi mă simt foarte bine. Acum intru în bucătarie şi gătesc mai des. Îmi place să ciugulesc puţin câte puţin şi sunt la faza în care mă menţin. Mi-am dat seama că se poate şi aşa… gătind eu!’, povestea Simona Gherghe, în urmă cu ceva timp.
Rețeta de supă de roșii preparată de Simona Gherghe
Simona Gherghe le gătește tot timpul copiilor ei, Ana și Vlad, iar micuții au avut poftă de supă de roșii. Vedeta s-a conformat și le-a pregătit copiilor ce și-au dorit. Rețeta este extrem de rapidă, ușoară, gustoasă și o altă veste bună este că poate fi consumată și în zilele de post.
„E liniște în casă pentru că Ana și Vlad au un curs de teatru, eu am venit acasă să le fac celebra supă de roșii. Legumele sunt la cuptor, nu au vrut să mănânce altceva, puteam să le fac fac niște paste rapide, dar au vrut să mănânce celebra supă de roșii, „vedeta’ casei noastre și cât mai sunt legume proaspete, mă bazez pe rețeta asta care e rapidă și foarte gustoasă.’, a dezvăluit Simona Gherghe pe internet.
A pus la cuptor toate legumele, roșii, ardei, ceapă și usturoi, iar apoi le-a amestecat pe toate. A adăugat condimente după gust și a ieșit un preparat delicios, cu reale beneficii pentru sănătate.
„Le-am ținut cam 40 de minute la cuptor, mă întreba cineva dacă eu curăț coaja roșiilor. Nu, în momentul în care se mixează nu mai simți niciun fel de coajă, plus că coaja roșie conține licopen, un antioxidant foarte puternic, plus că are și efect anticancerigen și nu există niciun motiv pentru care să renunțăm la coajă. Se pasează bine, nici nu o simți. Asta e textura, am avut și am pus niște busuioc proaspăt și am mixat aici, ca de fiecare dată și acum îi aștept pe copii’, a spus Simona Gherghe.