Diferența uriașă de vârstă dintre Viorel și Oana Lis. Sunt împreună de peste 25 de ani

.

Diferența uriașă de vârstă dintre Viorel și Oana Lis. De peste 25 de ani, Oana și Viorel Lis formează o relație, chiar dacă încă de la început au fost criticați pentru diferența de vârstă dintre ei. Mulți au spus că Oana Lis l-a luat doar pentru bani, însă în timp, a dovedit exact contrariul, mai ales când el a rămas fără nimic și cu numeroase probleme de sănătate. Îi este alături și acum și are în permanență grijă de el, însă puțini știu câți ani de diferență sunt între ei, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana și Viorel Lis au avut parte de o căsnicie cu multe suișuri și coborâșuri până în prezent. Au trecut prin numeroase momente mai puțin plăcute, ba chiar au fost și în pragul divorțului, însă s-au împăcat. Acum, după ani și ani de zile, Oana îi este în continuare alături, chiar dacă nu mai are nici bani și nici faimă, explicând că nu poate să-l lase singur în starea în care este.

viorel-si-oana-lisviorel-si-oana-lis

Citește și: „Eu nu știu dacă aș fi putut să rămân lângă o soție bolnavă”. Viorel Lis, surprins că Oana Lis nu l-a părăsit

Citește și: Oana Lis a publicat o imagine cu Viorel Lis, la cazinou, jucând la păcănele: „Minuni de Sărbători”. Cum au reacționat internauții

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă sora Ioanei Ginghină. Elena este mai mică decât ea cu 11 ani și lucrează în învățământ

Citește și: Cât de mult a crescut Charlotte, fiica Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan. Are 6 ani, e pasionată de olărit și vorbește mai multe limbi

Diferența uriașă de vârstă dintre Viorel și Oana Lis

Povestea lor de dragoste a început pe când Viorel Lis era edilul Capitalei, iar ea o angajată la primărie. Aici s-au născut primele sentimentele între ei, chiar dacă ea avea doar 18 ani, iar el 53. Este o diferență de vârstă de 35 de ani între ei, astfel că mulți au catalogat-o încă de pe atunci drept o relație pe interes, unde ea îi voia doar banii. Anii au trecut și s-a dovedit că nu a fost așa, iar totodată și faptul că iubirea a învins în fața tuturor răutăților la adresa căsniciei lor.

Unii oameni sunt incapabili să își facă o relație și se gândesc: „Dacă eu sunt tânăr, cum poate unul bătrân să aibă o femeie mai tânără lângă el? Înseamnă că e interes!„. Nu este interes! De-a lungul a 25 de ani, am cunoscut bărbați și mai cu mulți bani ca Viorel, dar și mai tineri! Nu! La noi a fost o legătură pe viață, în care Viorel mi-a dat iubire, siguranță, un loc unde am putut să îmi rezolv traumele și să evoluez. Chestia asta ne-a legat pentru 100 de vieți! Nu are legătură cu banii niciun pic! O relație cu diferență de vârstă vine și cu multe provocări. Dacă aș avea o fată, nu i-aș recomanda să aibă o relație cu cineva care este cu mai mult de 10 ani mai în vârstă! Asta a fost viața mea! Nu înseamnă că trebuie să facă toată lumea la fel sau că așa este bine! Fiecare face ce vrea!', a spus Oana Lis la un moment dat pentru Ego.ro.

Oana Lis, despre cei 25 de ani de mariaj cu Viorel Lis

Oana Lis a vorbit în urmă cu scurt timp despre relația cu Viorel Lis de-a lungul anilor. Au trecut 25 de ani de căsnicie, timp în care au traversat și bune și rele. Aceasta a explicat că nu le-a fost ușor deloc, mai ales de când el s-a îmbolnăvit, iar ea a început să vândă lucruri din casă pentru a putea să-i cumpere tratamentul.

„Este doar o clipă din 25 de ani. Avem 25 de ani de relație. În 25 de ani, sunt sigură că nu doar la noi, ci și la alții, au fost tot felul de certuri, discuții, împăcări, mulți ani în care a mers foarte bine. E normal să se întâmple lucrurile acestea și poate, uneori, bagi actele ca un wake up call ca să îl trezești pe celălalt, să facă ceva, să facă niște schimbări.

Sunt 25 de ani de relație, e foarte mult! S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum. Din păcate, oamenii din ziua de azi nu ajung să aibă 25 de ani de relație pentru că renunță total la prima provocare. E normal să existe discuții, într-o relație suntem oameni total diferiți! Este important să lupți, dar nu singur, să vină și celălalt spre tine!', a mai spus Oana Lis pentru sursa menționată mai sus.

Deși ea i-a fost aproape în orice moment, chiar dacă nu mai are bani, Viorel Lis susține că el nu crede că ar fi putut să facă la fel ca ea și să stea cu o soție bolnavă.

„Nu mă așteptam să rămână cu mine. Eu nu știu dacă aș fi putut să rămân dacă aș fi avut o soție bolnavă. Pentru mine, e o surpriză plăcută și se vede că e un om de caracter. Nu m-a lăsat la greu, cu toate că la ora actuală nu am câștiguri mari, afaceri.

Avem o atragere reciprocă, o stimez foarte mult și pot să spun că o iubesc foarte mult. Niciodată nu am obligat-o să stea cu mine, am lăsat-o să gândească ea singură, să hotărască. Acum, e singura mea iubire. Nu aș putea să trăiesc fără Oana’, a mărturisit Viorel Lis în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță’.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton