Ce diferență de vârsta este între Daniel Iordăchioaie și Rosa, iubita lui. Cei doi s-au logodit într-un cadru de poveste: „M-am îndrăgostit și e foarte frumos!”

 Matei Bianca
.

Daniel Iordăchioaie iubește din nou! Artistul este pregătit să se căsătorească cu aleasa inimii lui, Rosa, astfel că cei di au planuri mari de viitor împreună. El a cerut-o în căsătorie pe frumoasa parteneră de viață chiar de ziua ei de naștere, într-un cadru de poveste, iar acum se gândesc serios la nuntă. Ce diferență de vârsta este între Daniel Iordăchioaie și Rosa.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Daniel Iordăchioaie a fost căsătorit cu Nouria Nouri timp de 14 ani, dar au divorțat în anul 2013, având custodia comună a celor doi copii, Darius și Salma Nicole. Artistul a fost cel care a luat inițiativa divorțului. Deși fosta sa soție a încercat să salveze căsnicia, separarea a fost inevitabilă, iar acum el și-a găsit liniștea și fericirea alături de Rosa. Între cei doi este o diferență de vârstă de 8 ani.

daniel3daniel3

Citește și: Cum s-au cunoscut Daniel Iordăchioaie și Rosa, iubita lui: „M-am îndrăgostit și e foarte frumos. Este diferența de vârstă ideală între noi…'. S-au logodit pe Bosfor și au planuri de nuntă

Citește și: Daniel Iordăchioaie iubește din nou: „E frumos să fii îndrăgostit. Mă bucur de…'. Au trecut 10 ani de când a divorțat de Nouria Nouri

Citește și: Mihai Albu susține că nu e lăsat să petreacă mai mult timp cu Mikaela: „Relația cu fiica mea nu este așa cum visam. Aș fi vrut să mă implic mai mult, dar este greu…” / Petrec împreună doar 4 zile pe lună

Citește și: A murit tatăl lui Cătălin Măruță: „Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată…'. Mesajul emoționant transmis de Andra

Ce diferență de vârsta este între Daniel Iordăchioaie și Rosa, iubita lui

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Daniel Iordăchioaie a publicat mai multe imagini alături de logodnica sa, Rosa, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, mulți fiind curioși despre relația lor.

Rosa este o femeie atrăgătoare, cu 8 ani mai tânără decât cunoscutul artist. El a mai fost căsătorit cu Nouria Nouri, dar și Rosa a avut anterior un mariaj.

Astfel, între Daniel Iordăchioaie și iubita lui, Rosa, este o diferență de vârstă de 8 ani. În prezent, cei doi își fac planuri de viitor și iau în considerare o nuntă superbă.

„Este diferența ideală. Sunt 8 ani între noi, eu sunt mai mare. Amândoi am mai fost căsătoriți', a povestit artistul la Pro TV, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Cum s-au cunoscut cei doi

Daniel Iordăchioaie a mai vorbit și despre momentul în care el și Rosa, iubita lui, s-au cunoscut. Cei doi s-au logodit de ziua de naștere a iubitei sale, iar cererea în căsătorie s-a desfășurat într-un cadru de poveste, pe un vaporaș din Bosfor.

„Ne-am cunoscut deodată și tot deodată ne-am și iubit. M-am îndrăgostit și e foarte frumos. Ne-am logodit, asta s-a întâmplat de ziua ei, pe vaporaș, pe Bosfor, unde a fost minunat', a mai spus Daniel Iordăchioaie în emisiune.

Daniel Iordăchioaie a pregătit în detaliu cererea în căsătorie

Daniel Iordăchioaie nu a dezvăluit prea multe detalii personale, dar le-a povestit fanilor cum și-a cerut iubita în căsătorie de ziua ei, organizând o vacanță de trei zile în Istanbul special pentru acest moment. Artistul a planificat fiecare detaliu cu atenție, deși s-a confruntat cu câteva dificultăți, pe care a reușit să le depășească cu succes.

„Povestea e așa: eu când am fost booking-ul pentru excursia asta de trei zile pentru ziua ei, am luat o plimbare pe Bosfor și le-am zis lor că eu vreau un tort. Timp de o lună de zile nu am primit nimic și am luat legătura cu o prietenă din București al cărei partener de Business este din Istanbul. I-am zis că vreau un buchet de flori, un tort. Problema e că eu nu am avut telefon două zile când am ajuns acolo. Până la urma am vorbit la hotel.

Am plătit la hotel și cu 5-7 ore înainte de excursia pe Bosfor mi s-a aprins telefonul și mă sunau săracii turci. Doamna mea a vut trei torturi, trei buchete de flori, șampanie. A fost atât de frumos! Mi-au luat masa cu buchetele de flori și cu torturile și au pus-o pe scenă. Mi-au dat microfonul și le-am zis tuturor să-i cântăm la mulți ani. Când am scos inelul a sărit lumea în sus! Pe Bosfor sunt o mulțime de vaporașe care fac asta, dar în jurul nostru s-au adunat zeci de pescăruși (…)', a povestit artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton