Ce diferență de vârstă există între Irina Tănase, fosta parteneră a lui Dragnea, și noul iubit, Roger El Akoury

 Radulescu Ruxandra
.

Ce diferență de vârstă există între Irina Tănase, fosta iubită a lui Dragnea, și noul iubit, Roger El Akoury. Irina Tănase, fostă iubită a lui Liviu Dragnea, și-a refăcut viața, după despărțirea devastatoare de politician, cu milionarul Roger El Akoury. Noul partener al Irinei Tănase este un cunoscut multimilionar libanez, care activează în industria farmaceutică. Totuși, între Irina Tănase și Roger El Akoury este o diferență de vârstă considerabilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce diferență de vârstă există între Irina Tănase, fosta iubită a lui Dragnea, și noul iubit, Roger El Akoury. Irina Tănase, 31 de ani, a devenit cunoscută în urma relație cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Din păcate, cei doi s-au despărțit cu scandal, în 2021, după ce politicianul a acuzat-o pe tânăra sa parteneră că l-ar fi înșelat. Iată că la doi ani de la destrămarea relației cu Liviu Dragnea, Irina Tănase și-a găsit linniștea în brațele unui nou partener, un bărbat foarte potent financiar și mai în vârstă decât ea. Noul iubit al Irinei Tănase se numește Roger El Akoury are 54 de ani și este un milionar de origine libaneză. Iată mai multe detalii despre relația celor doi.

irina-tanase-1024×758-1irina-tanase-1024×758-1

Ce diferență de vârstă există între Irina Tănase, fosta iubită a lui Dragnea, și noul iubit, Roger El Akoury

Irina Tănase se iubește cu milionarul libanez, Roger El Akoury, între cei doi fiind o diferență de vârstă de 23 de ani. Chiar dacă noul partener al Irinei Tănase i-ar putea fi tată, cei doi par să nu fie deranjați de acest detaliu. Irina Tănase și Roger El Akoury s-au afișat de câteva ori anul trecut, semn că idila dintre ei durează de mai mult de jumătate de an. În ultima vreme, Irina Tănase și iubitul ei libanez ar petrece tot mai mult timp împreună, astfel că relația începe să devină din ce în ce mai serioasă, notează Impact.ro.

Citește și: Irina Tănase a pozat în costum de baie. Fotografie rară cu fosta iubită a lui Dragnea la plajă

Citește și: A divorțat Liviu Dragnea, după 28 de ani, pentru Irina Tănase? „Nu am mai rezistat la această tensiune…”

Citește și: De ce boală suferă Lora: „Eram umflată și simțeam că mă ține pielea. Mă bucur tare că am aflat'. Ce operații estetice are artista / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu a sărit pe geam pentru a-și salva viața, după ce hoții au intrat peste ea în casă: „Am mers la Poliție în pijamale, ca să nu zic în bikini'

Cine este noul iubit al Irinei Tănase, fosta parteneră al lui Liviu Dragnea

Noul partener al Irinei Tănase, Roger El Akoury este un multimilionar libanez, care activează în industria farmaceutică. În 2017, afaceristul a încheiat unul dintre cele mai bănoase contracte de pe piața pharma din România. Roger El Akoury este și fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu, pe care l-a vândut pentru fabuloasa sumă de 400 de milioane de euro. Iubitul Irinei Tănase este o prezență discretă și evită să iasă în evidență. Milionarul are și o pasiune pentru artă, fiind unul dintre cei mai mari colecționari din România. Desigur, iubitul Irinei Tănase, are și un istoric controversat. Acesta a apărut în scandalul „Panama Papers”, după ce jurnaliștii RISE au descoperit că a scos milioane de euro din România, prin intermediul unei rețele de firme offshore.

FOTO: YT, Mediaflux, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton