Ce diferență de vârstă este între Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Au împreună un băiețel

 Radulescu Ruxandra
.

Ce diferență de vârstă este între Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. După ce antrenorul Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț de fosta sa soție, Anamaria Prodan, a început o relație cu o tânără pe nume Corina Caciuc. Deși, inițial, nimeni nu dădea vreo șansă noului cuplu, iată că Reghe și Corina Caciuc sunt în prezent o adevărată familie, alături de fiul lor, Liam. Antrenorul și frumoasa lui parteneră par a fi extrem de îndrăgostiți, în ciuda unei diferențe de vârstă de 17 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce diferență de vârstă este între Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Antrenorul Laurențiu Reghecampf, 47 de ani, și Corina Caciuc, 30 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani. Reghe a fost căsătorit vreme de 15 ani cu impresara Anamaria Prodan, însă, din păcate, cei doi s-au despărțit cu scandal în 2021. Reghecampf și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, o tânăra șatenă, ochi verzi cu 17 ani mai tânără decât el. Nimeni nu credea, la vremea aceea, că cei doi vor ajunge să formeze o familie, însă iată că Reghe și Corina au împreună un băiețel, pe nume Liam, iar viața lor este cât se poate de armonioasă.

laurentiu-reghecampf-corina-caciuc-nunta-casatorie-copil-liam-divort-anamaria-prodanlaurentiu-reghecampf-corina-caciuc-nunta-casatorie-copil-liam-divort-anamaria-prodan

Ce diferență de vârstă este între Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a trecut printr-o despărțire răsunătoare de impresara Anamaria Prodan, în urmă cu doi ani, când au decis să-și spună „adio”, după 15 ani de mariaj. Reghe s-a implicat îmediat într-o nouă relație, cu o tânără misterioasă, pe nume Corina Caciuc. Între antrenor și frumoasa lui iubita sa este o diferență de 17 ani și mulți credeau că este doar o idilă pasageră. Cuplul nu luat în seamă zvonurile și comentariile răutăcioase, ci și-au trăit iubirea cu discreție, evitând să se afișeze în public.

Citește și: Reghe, deranjat de pozele cu Anamaria Prodan aproape goală:I-am zis: băi, ai 45 de ani, nu e normal

Citește și: Laurențiu Reghecampf, în plin divorț de Anamaria Prodan:„Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit

Acum un an, Corina Caciuc a adus pe lume un băiețel, de care Laurențiu Reghecampf este foarte mândru și care a fost botezat Liam. În prezent, Reghecampf și Corina Caciuc formează o adevărată familie, chiar dacă nu sunt căsătoriți. Teoretic, divorțul dintre Reghe și fosta sa soție, Anamaria Prodan, nu a fost încă pronunțat. În ciuda tuturor obstacolelor, dar și a diferenței de vârstă de 17 ani, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf contină să fie un cuplu solid.

Laurențiu Reghecampf și-a acoperit tatuajul cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au trăit o poveste de dragoste pasională, dar cu nădădăi. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de un deceniu, însă mariajul lor a ajuns la final.

Laurențiu Reghecampf a ales să șteargă orice urmă a Anamariei Prodan din viața sa, iar aceasta include tatuajul cu numele ei, pe care îl avea tatuat pe antebraț, într-un loc foarte vizibil. Din imaginile recente postate de Reghe, se poate vedea clar, cum numele fostei soții a fost acoperit cu un tatuaj tribal.

FOTO: INstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton