Din ce câștigă bani Vica Blochina: "Acum 2 ani făceam între 20.000 și 40.000 de euro"

 Dumitrache Laura
.

Vica Blochina a devenit cunoscută datorită relației pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. Fosta balerină a participat la numeroase show-uri de televiziune, iar recent a participat la Survivor România 2023. Vica Blochina a dezvăluit din își câștigă existența.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina, în vârstă de 47 de ani, a devenit celebră în urma relației pe care a avut-o cu fostul selecționer Victor Pițurcă, cel cu care are un băiat. Fosta balerină a apărut pe sticlă, participând la numeroase show-uri, iar în prezent are multe afaceri.

vicavica

Vica Blochina a participat recent la Survivor România 2023, unde a trăit o experiență de neuitat. Blondina a recunoscut că pe plan financiar o duce foarte bine și deține mai multe afaceri. Invitată în podcastul  „Tare de tot', Vica a dezvăluit de unde face bani.

Citește și: Vica Blochina, atac dur la adresa Biancăi Patrichi, după eliminarea de la Survivor: „O ispită. Nu oricine acceptă să intre în patul nu știu cui!'

Citește și:Vica Blochina și Oana Roman s-au certat din cauza lui Marius Elisei și nici că mai există cale de împăcare: „Mie nu-mi plac prieteniile pe interes'

Citește și:Andra Volos este însărcinată: „Trăiască ce vine pe lume!”. Iubitul ei, Robert Lele, a dat vestea chiar de ziua ei

Citește și:Vali Bărbulescu și iubita lui, Maria, s-au căsătorit: 'Avem și noi un anunț de făcut…'. Cei doi au avut parte de o nuntă atipică

Din ce câștigă bani Vica Blochina

Vica Blochina este una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țară. Fosta dansatoare și-a făcut apariția în mai multe emisiuni TV, iar recent a participat la Survivor România 2023. Invitată într-un podcast, Vica Blochina a dezvăluit din ce câștigă bani, dar și ce afaceri deține. Vedeta a dus mereu o viață de lux , iar în prezent se declarată multumită de situația sa financiară.

Am linia mea de haine. Vindem haine în Cipru și în Mykonos. Am magazinele online cu lenjerii, chestii de casă, costume de baie. Am contracte de imagine, am emisiunea mea pe YouTube. Emisiunea este strict despre viața mea', a mărturisit Vica Blochina în podcastul „Tare de tot'.

Vica Blochina: „Anul trecut a fost unul greu pentru mine”

Vica Blochina a recunoscut că face multi bani cu afaceirile sale. Cu toate astea, blondina susține că anul trecut i-a fost foarte greu, deoarece nu câștiga mai mult de 2.000 de euro din afacerea cu haine. Fosta balerină a mai spus că nu se poate descurca cu 3.000 de euro pe lună, având în vedere că are multe cheltuieli.

Anul trecut a fost unul foarte greu pentru mine. Dacă acum doi ani făceam între 20.000 și 40.000 de euro pe lună din afacerea mea online, anul trecut am avut momente când făceam 2.000 – 3.000 de euro pe lună și a fost foarte greu. Eu vorbesc despre viața mea, stai puțin! Ești nebun? Cu 3.000 de euro ce să fac? Gaz și lumină, 1.000 de euro.

Aveam leasing la mașină 80 de milioane (8.000 de lei). Am dat-o, slavă Domnului, că nu mai puteam. Am scăpat de ea. Eu am fete care fac-mi fac curat în casă. Le dau 250 de lei pe zi. Una dintre ele are pensia 1.500 de lei și am întrebat-o cum trăiește. Mi-a spus că face o ciorbă și mănâncă zile la rând din ea', a mai spus aceasta.

Vica Blochina a avut probleme financiare

Fosta balerină a avut parte și de situații mai putin plăcute. Vica Blochina a mărturisit că au existat momente în care nu a avut bani, deși purta geantă de 10.000 de euro. Chiar și așa, fosta faimoasă de la Survivor România s-a descurcat și acum este mulțumită de viața ei.

„Mă duc uneori la supermarket și mă gândesc cum ar fi dacă eu nu aș putea să îmi cumpăr ce îmi doresc. Nu vorbesc despre haine. Sunt o persoană foarte risipitoare. Nu trăiesc pe caiet. Era o perioadă când trăiam pe caiet. Nu stau banii la mine. Trebuie să cheltui neapărat.A fost o perioadă când aveam Porsche Cayenne și geantă Hermes. Eu mi-am cumpărat geanta cu 10.000 de euro. Aveam telefon Vertu cu cartelă reîncărcabilă. Nu aveam bani să bag benzină. Puneam benzină de 50 de lei și nu aveam bani nici pentru cartela de telefon. (…) Dacă mă scuturai nu aveam niciun ban și ăștia ziceau «mamă, ce milionară!»', a mai spus blondina.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton