Din ce câștigă bani Zanni de la Survivor All Stars. E unul dintre cei mai bine plătiți concurenți de Pro TV

 Dumba Gabriela
.

Fanii Survivor sunt curioși din ce câștigă bani Zanni în viața de zi cu zi, în afara emisiunii de la Pro TV. Zanni, pe numele lui complet, Zannidache Edmond Hubert, a câștigat Survivor în anul 2021, iar acum participă la Survivor All Stars unde ar fi plătit regește de Pro TV, pentru fiecare săptămână petrecută în junglă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Zanni a reușit să câștige sezonul 2 de Survivor, dând piept cu personaje mult mai cunoscute decât el, precum Cătălin Moroșanu sau Jador și a câștigat 50.000 de euro. La marele premiu s-a adaugat și onorariul pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană.

Faimosii-1Faimosii-1

Din ce câștiga bani Zanni de la Survivor, pe lângă onorariul de la Pro TV

Zanni a câștigat sezonul 2 Survivor România și a fost solicitat ulterior pentru diverse evenimentele artistice și a reușit să câștige bani și din muzică. Din luna august 2021, Zanni deține firma Zanni Music, care are ca obiect activități suport pentru interpretare artistică și spectacole.

Tânărul de 25 de ani deține o firmă – Clasă CAEN: 9002 – Activități suport pentru interpretare artistică (spectacole). Firma are o vechime de trei ani și, în anul 2022, conform unui raport, a avut o cifră de afaceri de 148.751 de lei. A avut o creștere de două procente, față de anul anterior. Cât despre profitul net, a înregistrat o scădere de 26%, în 2022, suma ajungând la 105.343 de lei, potrivit cancan.ro.

De altfel, a mai câștigat bani din galele MMA, dar și în urma contractului cu Pro TV – pentru prezentarea emisiunii de pe Voyo, și anume Survivor: ExtraShow. În perioada în care a prezentat, ar fi câștigat peste 10.000 de euro, conform informațiilor apărute în presă.

Citește și: Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite și-a cunoscut soția într-un fast-food și a cerut-o în căsătorie pe o plajă, în Cipru, acum 23 de ani: „Nunta a intrat în istorie ca fiind singura cu lăutari între două ambasade'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie, în luna a șasea de sarcină. Artista s-a pozat în același costum de acum 4 ani

Citește și: De ce are Andreea Esca șofer personal: „S-a hotărât că trebuie pentru că puneam în pericol business-ul. Mă deranja. Era groaznic ca cineva să fie non-stop după mine…„ / A avut și bodyguard o perioadă

Câți bani primește Zanni, săptămânal, la Survivor All Stars

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Zanni este printre cei mai bine plătiți Faimoși de la Survivor România All Stars. Mai exact, chiar dacă nu ar depăși onorariul lui Jador, cel care a câștigat sezonul în care au concurat amândoi nu este nici departe.

Astfel, Zanni ar lua, săptămânal, peste 5000 de euro de la Survivor. Suma, chiar dacă pare mică în comparație cu cea primită de Jador (care ar lua 10.000), este totuși una impresionantă.

Zanni se așteaptă să ajungă în ultimele faze ale competiției, să stea peste 20 de săptămâni în Republica Dominicană. Iar asta ar însemna că ar câștiga peste 100.000 de euro. Bani la care, speră el, va adăuga și marele premiu de la Survivor, încă 100.000 de euro.

3 ani de zile am reflectat asupra experienței „Survivor'. Cărămida care mi-a schimbat viața total, care m-a și clădit ca bărbat. Indiferent de rezultat, nu cred că am adversar în Supraviețuire, jocul în care ultimul câștigă.

Am renunțat la mândrie, nu mai fug după faimă, însă vreau să vin cu trofeul acasă. Scopurile mele sunt nobile, principiile mele sunt de necontestat. După 26 de ani de frustrări și neajunsuri, am văzut că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat. Am profitat de fiecare semn și am stat departe de vicii și superficialități. Nu știți despre mine nici muzică, nici dansuri, nici vedetisme. Despre mine știți adevărul!', a fost mesajul postat de Zannidache pe pagina sa de Instagram, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton