"Mă luam de el, nu înțelegea că nu trebuie să...". Din ce cauză s-au certat Cristina Ciobănașu și noul iubit, la începutul relației

 Radulescu Ruxandra
.

Din ce cauză s-au certat Cristina Ciobănașu și noul iubit, la începutul relației. Cristina Ciobănașu se simte foarte împlinită și fericită în noua ei relație, alături de Alex, care este medic stomatolog. Cei doi formează un cuplu de peste 18 luni, iar vedeta a dezvăluit modul în care o răsfață actualul partener, dar și cauza micilor neînțelegeri, de la debutul relației.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Din ce cauză s-au certat Cristina Ciobănașu și noul iubit, la începutul relației. Cristina Ciobănașu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex, noul ei iubit, care este medic stomatolog. Actrița s-a despărțit de Vlad Gherman, după 10 ani de relație, la începutul lui 2021, fapt care i-a șocat pe fanii cuplului. Din fericire amândoi și-au refăcut viața alături de noi parteneri. Vlad Gherman este într-o relația cu actrița Oana Moșneagu, iar Cristina Ciobănașu și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat ce nu are nimic de-a face cu lumea showbiz-ului. Ciobănașu a mărturisit că la începutul relației cu Alex au existat și câteva certuri. Iată care a fost motivul neînțelegerilor!

cristina-ciobanasu-e1688557592923cristina-ciobanasu-e1688557592923

Din ce cauză s-au certat Cristina Ciobănașu și noul iubit, la începutul relației

Cristina Ciobănașu a dezvăluit că, dimineața, are tabieturi, la care îi este imposibil să renunțe, iar partenerul actual, Alex a înțeles puțin mai greu acest aspect. Din această cauză s-au iscat câteva certuri între cei doi la începutul relației.

„Pentru mine e important să nu mă deranjezi când îmi beau cafeaua dimineața, pentru că s-ar putea să ne certăm. Sunt puțin mai ciufută când mă trezesc. A înțeles chestia asta destul de târziu pentru că și el e o fire vulcanică și impulsivă.

Citește și: De ce îl enervează Cristina Ciobănașu pe iubitul ei: „De fiecare dată când îi spun că sunt gata să ieșim din casă…”

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună într-un proiect TV, la un an de la despărțire: „Abia aștept

Și atunci, în momentul în care începea să îmi vorbească dimineața, la cafea, mă luam de el pentru că nu înțelegea că nu trebuie să mă deranjeze, iar el nu înțelegea de ce mă cert cu el. Recent, am observat că nu mă mai deranjează dimineața. Mă lasă în zenul meu, să îmi dau refresh la gânduri', susține Cristina Ciobănașu, pentru Unica.ro.

Cum se înțelege Cristina Ciobănașu cu Vlad Gherman la doi ani de la despărțire

Cristina Ciobănașu a rămas în relații bune cu fostul ei iubit, Vlad Gherman, și continuă să colaboreze la proiecte frumoase. De asemenea, vedeta evită să facă comparații între povestea de dragoste trăită alături de Gherman și actuala relație, întrucât este vorba de doi oameni pe care i-a întâlnit în etape diferite ale vieții sale.

„Noi întotdeauna o să rămânem cu amintiri frumoase din perioada aceea și cu sentimente pozitive unul vizavi de celălalt, de asta și reușim să lucrăm împreună, pentru că am reușit să păstrăm o relație bună. Cumva ne rezumăm la muncă și atât. Evident că râdem, că suntem aceeași echipă care eram și înainte. Ne cunoaștem atât de bine de șapte ani de când facem emisiunea încât cred că nu ne știe nimeni la fel de bine. Și atunci e o atmosferă  atât de relaxată încât nu simțim cum zboară timpul. Sunt două relații foarte diferite. Nu pot să trag o linie, să zic asta am avut acolo și nu am aici. Ei sunt foarte diferiți', mai spune Cristina Ciobănașu pentru sursa citată.

Cum o răsfață iubitul pe Cristina Ciobănașu

Actualul partener al Cristinei Ciobănașu se străduiește să-și demonstreze cât mai des sentimentele față de iubita sa. Actrița a mărturisit că Alex este din ce în ce mai afectuos pe zi ce trece și este foarte atent la nevoile ei.

„Mă simt împlinită. Chiar în vacanța asta ne gândeam amândoi că nu ne-am imaginat că o să se transforme într-o relație așa frumoasă, care are potențial de lungă durată.
Mă surprinde întotdeauna cu chestii tandre. El nu pare un om care să facă gesturi din astea pentru cineva. Nu e genul care să își arate afecțiunea în public. În ultima vreme a început să o facă și asta spune ceva foarte important despre relația noastră și despre ce simte vizavi de mine. Probabil că și de asta sunt și eu foarte îndrăgostită. Nu e vorba de lucruri materiale sau de surprize din astea: „Mamă, m-a luat și m-a dus undeva', ci de faptul că ține minte lucrurile pe care i le spun despre mine, comportamentul meu și tabieturile mele
', adaugă Cristina Ciobănașu, pentru Unica.ro.

FOTO: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton