Dinu Maxer a dezvăluit ce i-a spus mama sa când a anunțat că divorțează de Deea Maxer: "Au mai fost persoane care mi-au spus același lucru..."

 Dumitrache Laura
.

Dinu Maxer a divorțat de Deea Maxer după 14 ani de căsnicie și 18 de relație. Au împreună doi copii, iar în prezent au o relație decentă de dragul micuților. Recent, artistul a mărturisit ce i-a spus mama sa în momentul în care a anunțat că se desparte de Deea Maxer.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dinu Maxer și Deea Maxer au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În luna martie a acestui an, cei doi au anunțat că divorțează după 14 ani de căsnicie. În prezent, atât Dinu,cât și Deea și-au refăcut viața și sunt în relații cu alti parteneri.

dinu maxer si deea casniciedinu maxer si deea casnicie

Dinu și Deea Maxer s-au despărțit după aproape două decenii de relație, iar ea a fost prima care și-a refăcut viața, iar artistul iubește și el din nou, fiind intr-o relație cu Magdalena Chihaia. Recent, artistul a mărturisit ce i-a spus mama sa când a anunțat că divorțează de Deea.

Citește și: Cum se înțelege Magdalena Chihaia cu cei doi copii ai lui Dinu Maxer: „Fiu-miu a început să comploteze… ceea ce mă deranjează”

Citește și:Magdalena Chihaia, despre nunta cu Dinu Maxer, după câteva luni împreună: „Am mai fost căsătorită. Mi-aș dori ca relația noastră să…'

Citește și:Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au împăcat la doi ani de la despărțire! Între timp, ea a făcut un copil cu un milionar străin: „Nu am plănuit niciunul, dar…”

Citește și:Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să…'

Dinu Maxer a dezvăluit ce i-a spus mama sa când a anunțat că divorțează de Deea Maxer

Dinu și Deea Maxer au divorțat după 14 ani de mariaj și 18 ani de relație. Au împreună doi copii minunați, dar în luna martie a acestui an au anunțat că au decis de comun acord să se despartă. Deea Maxer și-a refăcut viața la scurt timp după despărțire, iar acum artistul formează un cuplu cu Magdalena Chihaia. Luna aceasta, Dinu Maxer va împlini 50 de ani, iar artistul a făcut o mărturisire inedite pe care nici actuala lui iubită nu a aflat-o până acum.

Dinu a declarat că înaintea în vârstă nu a fost niciodată o problemă pentru el, asta până când, mama sa i-a spus, mai în glumă, mai în serios, i-a făcut o mărturisire surprinzătoare. Femeia i-a spus artistului că divorțul a venit când trebuia, deoarece Dinu este la vârsta la care încă se mai poate bucura de libertate.

Am avut o strângere așa de inimă în momentul în care evident eram în anul acesta, știam că o să schimb prefixul, și când s-a întâmplat divorțul, moment în care m-am gândit că e o asociere cam ciudată, dar după care m-am bucurat. Mama mi-a zis: Mulțumește-i că nu te-a părăsit la 60 de ani, ci la 50. (râde) Ăsta este un lucru senzațional, ai toată viața înainte!'Mulțumesc, mama. După care au mai fost persoane, chiar psihologi, care mi-au spus același lucru, deci am o mamă inteligentă, a spus Dinu Maxer, potrivit wowbiz.ro.

Ce pretenții are Dinu Maxer în relația cu iubita lui

Dinu Maxer și-a refăcut viața după despărțirea de fosta lui soție. Artistul s-a cuplat cu Magdalena Chihaia, iar cei doi au stabilit o serie de reguli care să îi ajute să își mențină relația ca la început. Deși au încredere deplină unul în celălalt, Dinu Maxer și Magdalena au decis să își controleze telefoanele. „Nu mă supără și nu mă deranjează nimic, pentru că avem foarte multă încredere unul în celălalt. Doar noi știm adevărul.', a spus Magdalena Chihaia.

Dinu și Magdalena petrec mult timp împreună, mai ales că cei doi colaborează și pe plan profesional. Chiar și așa, cei doi îndrăgostiți simt nevoia de a verifica activitatea online a celuilalt. Dinu Maxer și Magdalena Chihaia locuiesc în același bloc cu fosta soție a artistului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton