Dinu Maxer a făcut accident, cu fiul său, în mașină. în trecut. Cum s-a întâmplat totul: "Nu a semnalizat și a intrat unul..."

 Radulescu Ruxandra
.

Dinu Maxer a făcut accident, cu fiul său, în mașină. Dinu Maxer și Deea au divorțat după 14 ani de mariaj, relație din care au rezultat doi copii, o fetiță, Maysa, și un băiat, pe nume Andreas. După separarea de fosta soție, Dinu Maxer s-a străduit să aibă cât mai mult grijă de copiii săi, astfel încât să nu simtă lipsa tatălui. Artistul a tras o sperietură zdravănă atunci când a fost implicat într-un accident de mașină, în timp ce se afla în autovehicul cu fiul său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dinu Maxer a făcut accident, cu fiul său, în mașină. Dinu Maxer și fosta sa soție, Deea, s-au despărțit după un mariaj care a durat 14 ani și din care au rezultat doi copii, o fetiță, Maysa, și un băiat, pe nume Andreas. Dinu Maxer l-a adus pe fiul său în platoul emisiunii lui Cristi Brancu, unde micuțul în vârstă de 12 ani a făcut o mărturisire absolut surprinzătoare. Prezentatorul i-a provocat pe Dinu și pe fiul său la un joc, astfel Andreea a povestit despre momentul când se afla în drum spre mare alături de tatăl său și acesta a făcut accident de mașină.

images-18images-18

Dinu Maxer a făcut accident, cu fiul său, în mașină

Dinu Maxer a venit cu fiul său, Andreas, în vârstă de 12 ani, la emisiunea lui Cristi Brancu, unde prezentatorul i-a provocat la un joc interactiv. Brancu a pus mai multe întrebări băiețelului, iar în timp ce răspundea, Dinu Maxer trebuia să-și acopere urechile cu o pereche de căști, cu muzica la maxim, astfel încât să nu audă declarațiile fiului său. Brancu a pus o mulțime de întrebări la care Andreas a răspuns cu sinceritate. Momentul care a suprins a fost atunci când fiul lui Maxer a povestit cea mai trăznită experiență trăită alături de tatăl lui. Fiul lui Dinu Maxer l-a dat de gol de artist și a spus că a făcut un accident de mașină în timp ce se aflau împreună, în drum spre mare.

Vorbeam cu tata despre vacanța la mare și când noi vorbeam, într-o intersecție, a făcut tata stânga, nu a semnalizat, nu a făcut nimic și a intrat în unu. Mă mir că nu s-a lovit. Asta mi se pare cea mai aiurită chestie', a povestit Andreas, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citește și: Cum au reacționat părinții Deei Maxer după ce artista și-a făcut un nou iubit și ce părere au despre Robert Drilea: „Mama și tata cum să privească? Ai mei…’

Citește și: Deea Maxer, adevărul despre divorţul de Dinu Maxer: „Nu vreau ca omul de lângă mine să fie violent verbal, irascibil. Nu se iubea pe el'

Dinu Maxer a răspuns și el la același set de întrebări, ca și fiul său, și a confirmat spusele celui mic, cu privire la accidentul rutier.

'Venind spre tine, în loc să fac dreapta, am luat-o drept în față că am văzut același traseu, doar că am făcut o oră…', a spus și Dinu Maxer, răspunzând astfel la aceeași întrebare, povestind o întâmplare tot din spera de circulație.

Dinu Maxer: „Nu regret că am divorțat”

Dinu Maxer a explicat că viața lui s-a schimbat de când a devenit tată, asta fiindcă și-a luat rolul de părinte mult prea în serios și a uitat complet de el. Mai concret, s-a pus pe el pe locul 2, iar familia, în special copiii, pe primul, astfel că este de la sine înțeles comportamentul său de pe atunci.

O să spun ceva care o să-mi aducă probabul câteva critici. Mi-am luat rolul de tată prea în serios, când eram în timpul căsătoriei. M-am neglijat profesional, aspirațional… Intrasem într-o rutină. Nu o să spun niciodată lucruri despre Deea. A fost totul atât de frumos. (…) Perioada petrecută cu Deea și viața pe care ea mi-a oferit-o m-a făcut să devin un om pe care nu l-aș fi descoperit niciodată fără ea și nu regret asta. Dar nu regret nici că am divorțat fiindcă eu sunt acum alt om, cu o altă perspectivă.', a mai declarat Dinu Maxer la Xtra Night Show.

„, a mai spus Dinu Maxer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton