Dinu Maxer a fost surprins cu o domnișoară, în club, după divorț. Artistul se bucură de viața de burlac

 Radulescu Ruxandra
.

Dinu Maxer a fost surprins cu o domnișoară, în club, după divorț. Dinu Maxer, 46 de ani, începe să se obișnuiască cu viața de burlac, după 14 ani de căsnicie cu Deea. Dinu și Deea Maxer au depus actele de divorț în luna martie, și iată că la o lună, artistul a fost filmat în club, în prezența unei alte femei. Din imaginile surprinse se poate vedea că Dinu Maxer se relaxează în atmosfera de club, în timp ce domnișora misterioasă pare să nu se dezlipească de lângă el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dinu Maxer a fost surprins cu o domnișoară, în club, după divorț. Dinu Maxer a trecut printr-o despărțire dificilă de Deea Maxer, însă cei doi au rămas foarte buni prieteni și se ocupă împreună de cei doi copii ai lor, un băiețel Andreas și o fetiță Maysa. Artistul a fost căsătorit vreme de 14 ani, iar acum trebuie să se obișnuiască cu statutul de burlac. Dinu a fost surprins, de paparazzi Click!, într-un club din Capitală, unde degusta liniștit dintr-un pahar, în compania unei femei. Iată cum a decurs ieșirea lui Dinu Maxer cu domnișoara misterioasă.

screenshot-2023-04-21-133102screenshot-2023-04-21-133102

Dinu Maxer a fost surprins cu o domnișoară, în club, după divorț

Dinu Maxer începe să se bucure de viața de burlac, așa că a ieșit recent într-un club din Capitală, unde a petrecut câteva ore bune, în compania unei femei. În imaginile surprinse se poate vedea cum Dinu Maxer stă în picioare lângă masa rezervată în club, în timp ce domnișoara care îl însoțește, butonează de zor telefonul. La un moment dat, Dinu se apleacă pentru a-i spune ceva la ureche prietenei sale, o brunetă voluptoasă și senzuală.

Citește și: Dinu Maxer a făcut o nouă intervenție estetică, după despărțirea de Deea Maxer: „Mă simt cu 10 ani mai tânăr'

Citește și: Deea Maxer, mesaje de dragoste pe Internet după divorțul de Dinu Maxer: ‘Mi-ai pus foc în vene…’

Dinu Maxer: „Pentru băiețelul meu devenise un stres certurile noastre”

Dinu Maxer a dezvăluit că fiul lor era foarte stresat când îi auzea certându-se și s-a bucurat când au decis să pună punct căsniciei lor.

„Și pentru mine a fost o surpriză că am divorțat. Evident, glumesc, dar gluma, ca de obicei, ascunde jumătate de adevăr. Nu mi-aș fi dorit niciodată să închei relația cu căsătoria cu Deea, dar atunci când lucrurile minore devin prea multe și macină o temelie se poate întâmpla ca una dintre statui să se dezechilibreze și să o tragă și pe cealaltă după ea.

Toată lumea știe că atunci când un cuplu începe să se certe din nimicuri se apropie finalul. Noi „reușisem’ să facem din orice lucru o dispută, chestii care pe moment par constructive, dar în timp sunt distructive la nivel relaționar.

Iată că a fost unul dintre motive și îl pun pe primul loc, pentru că băiețelul meu, Andreas, care are 12 ani și care a rămas cu mine, la un moment dat spunându-i că eu nu mai pot lupta pentru relație, mi-a spus „Tati, e mai bine așa, nu o să vă mai certați'. Pentru băiețelul meu devenise un stres certurile noastre’, a dezvăluit Dinu Maxer, citat de wowbiz.ro.

De ce s-a despărțit Dinu Maxer de Nicoleta Luciu

Înainte de a se căsători cu Deea, Dinu Maxer a avut o relație de opt ani cu Nicoleta Luciu, fosta Miss România. Cei doi s-au despărțit, iar motivul principal ar fi fost gelozia artistului, potrivit spuselor Nicoletei Luciu.

„Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aş fi putut face, el era gelos şi îmi dădea o stare de nesiguranţă care mă făcea şi pe mine să mă simt geloasă. Dar atunci nu ştiam. Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbaţii lor, indiferent de ce le-au făcut. Aşa credeam şi eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer şi trebuia să rămân toată viaţa cu el', declara Nicoleta Luciu pentru TABU.

Dinu Maxer și Deea au fost împreună vreme de 18 ani, dintre 14 au fost căsătoriți. În ciuda diferenței de vârstă de 16 ani, Dinu și Deea au trăit o dragoste sinceră, din care au rezultat doi copii minunați, Andreas și Maysa. Din păcare, în luna martie a acestui an, cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite și au depus actele de divorț.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton