Dinu Maxer a împlinit 50 de ani și a sărbătorit în Dubai, alături de fiul său și iubită. Ce dorință a avut de ziua lui de naștere: „Pare un clișeu, dar să știi că…” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Dinu Maxer a împlinit 50 de ani și a sărbătorit în Dubai, alături de fiul său și iubită. Artistul ne-a mărturisit că nu se simte ca la vârsta pe care o are în buletin, purtând „tinerețea în suflet'. În plus, crede că nimeni nu îi dă anii pe care îi are. Cel mai mult, artistul își dorește sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dinu Maxer a împlinit 50 de ani și a sărbătorit în Dubai, alături de fiul său și iubită. Cum se simte Dinu Maxer la 50 de ani și care este cea mai mare dorință a lui ne spune chiar el. Chiar dacă pare un clișeu, artistul susține că cel mai mult își dorește sănătate, ceea ce i se pare cel mai important.

101002973_10217881818337096_4165147842144370688_n101002973_10217881818337096_4165147842144370688_n

Citește și: De ce și-a sărbătorit Dinu Maxer ziua de naștere în avans: „Voi fi plecat în Dubai cu Magda. Îl vom lua și pe fiul meu'. Artistul a donat banii primiți cadou, în scop caritabil / EXCLUSIV

Citește și: inu Maxer a dezvăluit ce i-a spus mama sa când a anunțat că divorțează de Deea Maxer: „Au mai fost persoane care mi-au spus același lucru…”

Citește și: Paula Chirilă, adevărul despre plecarea de la Xtra Night Show și relația ei cu Dan Capatos: „Ce pot să spun este că…'. Cum se înțelege cu Gabriela Cristea, de fapt / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop fac nunta anul viitor, în vară. Și-au ales deja nașii, dar nu au căzut de acord pentru luna de miere: „Vom avea douǎ perechi de naşi. Invitaților le vom oferi…' / EXCLUSIV

Dinu Maxer a împlinit 50 de ani și a sărbătorit în Dubai, alături de fiul său și iubită

Dinu Maxer și-a serbat ziua de naștere în avans. De ziua lui, pe 27 noiembrie, când a împlinit vârsta de 50 de ani, artistul a petrecut în Dubai, alături de iubita lui, Magda Chihaia, și de fiul lui, Andreas.

'Eu, trebuie să recunosc, că eu, acum, încă nu mă simt ca la 50 de ani. Când o să îmi dea cineva prima dată vârsta de 50 de ani, neștiind ce vârstă am în buletin, abia atunci o să mă simt ca la 50 de ani. Momentan, mă bucur de tinerețea pe care o am în suflet și cred că o afișez și în exterior.', a declarat Dinu Maxer, pentru viva.ro. Cea mai mare dorință a lui este să aibă sănătate.

'Pare un clișeu sau o să spui că sunt bătrân, dar să știi că cel mai mult îmi doresc sănătate', a mai spus Dinu Maxer.

Dinu Maxer și-a „donat' ziua de naștere

Dinu Maxer și-a donat ziua de naștere pentru copiii bolnavi de autism. Vedeta a îndemnat invitații de la ziua lui să doneze pentru copii, în loc să îi cumpere lui ceva pentru ziua de naștere. La petrecerea lui de ziua nașterii, Dinu Maxer s-a bucurat de toate surprizele. Dar cel mai mult i-a plăcut momentul Magitot. Așa se face că a plâns de la atâta râs!

'Eu sunt fan Magitot și trebuie să recunosc că l-am savurat cu atâta plăcere, încât am și plâns.', a mărturisit Dinu Maxer, pentru viva.ro. El s-a bucurat că are ocazia să facă ceva pentru copiii bolnavi. 'Banii au ajuns la copiii cu autism care vor fi tratați la Căsuța Armonia', a mai spus Dinu Maxer.

De ziua lui, pe 27 noiembrie, el a fost plecat în Dubai cu iubita lui, Magda și fiul său, Andreas. „Am decis să îmi serbez ziua în avans, pentru că, de ziua mea, pe data de 27 noiembrie, voi fi plecat în Dubai cu Magda. Îl vom lua și pe fiul meu cu noi, pe Andreas, chiar Magda mi-a sugerat asta, pentru că ei se înțeleg foarte bine', a declarat înainte de plecare Dinu Maxer, pentru viva.ro.

Dinu Maxer a divorțat de soția lui, după 14 ani

Dinu Maxer a divorțat de Deea Maxer după 14 ani de căsnicie și 18 de relație. Au împreună doi copii, iar în prezent au o relație decentă de dragul micuților. Artistul a mărturisit ce i-a spus mama sa în momentul în care a anunțat că se desparte de Deea Maxer.

Am avut o strângere așa de inimă în momentul în care evident eram în anul acesta, știam că o să schimb prefixul. Și când s-a întâmplat divorțul, m-am gândit că e o asociere cam ciudată, dar după care m-am bucurat.

Mama mi-a zis: Mulțumește-i că nu te-a părăsit la 60 de ani, ci la 50. Ăsta este un lucru senzațional, ai toată viața înainte!’Mulțumesc, mama. După care au mai fost persoane, chiar psihologi, care mi-au spus același lucru. Deci, am o mamă inteligentă, a spus Dinu Maxer, potrivit wowbiz.ro.

Foto: facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton