De ce Dinu Maxer nu a însoțit-o pe Deea, pentru prima zi de grădiniță a fiicei lor, Maisa: "Pur și simplu a predat-o Deea la poartă și..." / EXCLUSIV

 Radulescu Ruxandra
.

Discret, mai nou, în privința vieții amoroase, Dinu Maxer ne-a vorbit, în schimb, cu multă deschidere, despre relația actuală cu cei doi copii ai săi proveniți din mariajul cu Deea. Mai mult, artistul ne-a mărturisit în exclusivitate și motivul pentru care nu a însoțit-o pe Deea, fosta lui soție, în prima zi de grădiniță a fiicei lor, Maisa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce Dinu Maxer nu a însoțit-o pe Deea, pentru prima zi de grădiniță a fiicei lor, Maisa. Dinu Maxer este un tată foarte dedicat și continuă să păstreze legătura cu fosta soție, pentru a le asigura micuților un mediu familial cât mai sănătos. Artistul nu a fost însă alături de fiica lui în prima zi de grădiniță, dar a avut și un motiv bine întemeiat. Iată de ce nu le-a însoțit pe Maisa și pe Deea la primul clopoțel.

img_1916-1-scaled-1img_1916-1-scaled-1

De ce Dinu Maxer nu a însoțit-o pe Deea, pentru prima zi de grădiniță a fiicei lor, Maisa

Dinu, ești nu doar artist, ci și tatăl a doi copii, Andreas, și Maisa. Fiul tău e mare deja, bănuiesc că nu-și mai dorește să fie acompaniat de părinți, dar tu și Deea ați mers împreună la prima zi de grădiniță a fiicei voastre?

Noi am încercat să mergem amândoi, nu ne vom opri să facem lucrul ăsta. Maisa a început prima zi de grădiniță chiar zilele trecute a fost începerea oficială a anului, schimbarea grupei de la mică la mijlocie, însă nu a fost cu părinții. Pur și simplu a predat-o Deea la poartă și am primit pozele pe WhatsApp ulterior. Mă gândesc dacă Andreas, care începe clasa a șasea, și-ar mai dori să-l însoțească părinții la școală, o să-l întreb, pentru că din punct de vedere psihologic, s-ar putea ca el să-și dorească să nu mai venim.

Citește și: Dinu Maxer și iubita lui, Magdalena Chihaia, prima apariție la un eveniment monden. S-au afișat în ipostaze apropiate, de cuplu, la VIVA! Party Influencers 2023

Citește și: Cum a reacționat Deea Maxer, după ce Dinu Maxer și-a oficializat relația cu noua iubită: „Eu sunt liderul, îi generez profit. Am divorțat și pe plan muzical”

Citește și: Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă la brațul lui Flavius Nedelea, la VIVA! Party Influencers 2023! Impresara a strălucit într-o rochie animal print, cu spatele gol

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Alina Binder și Nicolae al României la un eveniment de gală, din Iordania. Imagini fabuloase cu ținutele celebrului cuplu

Intervenția estetică care l-a întinerit pe Dinu Maxer: „Dai 10 ani de pe față”

Tu ești un bărbat care acordă multă grijă și atenție propriului aspect fizic și, de asemenea, ai fost foarte deschis cu intervențiile estetice pe care ți le-ai făcut. Care dintre procedurile estetice prin care ai trecut te-a ajutat cel mai mult să dai timpul înapoi, în ceea ce privește aspectul fizic?

În primul rând, îmi place să spun adevărul despre intervențiile pe care le-am făcut la nivelul feței mele, pentru că există bărbați care nu au încredere în astfel de proceduri. Sincer, și mie când mi s-a propus să fac blefaroplastia, superioară și inferioară, m-am gândit „Oare nu este prea devreme? „, nu, nu e prea devreme, de la 45 de ani, câți mi se dădeau, am coborât la 35 de ani, a fost un lucru fantastic și atunci mi-am permis să devin un fel de ambsador a acestei modalități de a întineri subit într-o lună de zile, dai 10 ani de pe față, apoi poți trata ridurile superficiale cu botox, acid hialuronic.

Îmi doresc ca la 50 de ani să lansez un canal pe Insagram în care o să dau sfaturi la 50 de ani, cred că așa se va numi, dubate de faptul că eu sunt medic specialist în medicină de familie și pot să dau sfaturi chiar dacă nu practic. Faptul că toată lumea mă complimentează că arăt așa la 50 de ani mă face să dau câte ceva din secretele mele.

La ce show de aventură și-ar dori să participe Dinu Maxer: „Aș fi cel mai bătrân concurent”

Te prezinți într-o formă foarte bună și știu că faci sport. Spune-mi dacă ai accepta vreodată provocarea de a participa la un show de aventură, la fel de dur, cum ar fi Survivor, spre exemplu.

Acum câțiva ani am participat la Ferma Vedetelor, eram tot în natură, dar nu era o atmosferă atât de sălbatică, aveam totuși o gospodărie. Îți spun sincer, la momentul ăsta, aș fi foarte încântat să merg la Survivor, nu de alta, dar sunt deja în cea mai bună formă fizică din viața mea, chiar dacă peste două luni fac 50 de ani. Pentru mine ar fi provocarea supremă a vieții și cred că aș fi cel mai bătrân concurent. Mi-aș dori să merg.

Ce activități faci alături de copii tăi atunci când vă vedeți toți trei?

Cele mai recente activități au fost cele doouă săptămâni de mare care s-au încheiat pe doi septembrie am dat două spătămâni în Mamaia, iar Maissa a fost nucleul, iar și Andreas am gravitat în jurul ei. Ea este argint viu și face în așa fel încât tot timpul să capeze atenția chiar dacă câteodată forțează nota, dar o face. zilele trecute și-a spart tableta, iar cum mâine e ziua ei, tăticu a trebuit să treaxă azi pe la magazin și să cumpere tableta. Avem ritualurile noastre, noi împreună facem așa ne jucăm cu plastilină, pictăm împreună și devin pacientul ei când ea este doctoriță și vine cu trusa și încearcă să mă vindece, a dezvăluit Dinu Maxer pentru VIVA!

FOTO: VIVA! Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton