Dinu Maxer, detalii neștiute din relația cu fosta soție, Deea Maxer: ”Nu mai sunt la nivelul acela, dar am rămas...” / Cum se simte fiica lor după operațiile de amigdale și polipi

 Calin Maria Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dinu și Deea Maxer au divorțat în urmă cu mai bine de 6 luni. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, asta fiindcă mereu pozau ca o familie demnă de invidiat dar și pentru că erau împreună de 18 ani. Ei bine, la scurt timp ambii și-au refăcut viața amoroasă, iar acum păstrează legătura destul de rar, însă continuă să evolueze în același domeniu. Iată cele mai noi declarații!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dinu și Deea Maxer declarau atunci când au anunțat că divorțează faptul că în continuare vor rămâne prieteni de dragul a tot ceea ce a fost între ei, dar mai ales pentru cei doi copii pe care-i au împreună. Mai mult, susțineau și că vor continua colaborarea pe plan profesional, lucru care nu s-a mai întâmplat cu trecerea timpului.

dinu-maxer_97819700dinu-maxer_97819700

Citește și: Fiica Deei și a lui Dinu Maxer s-a operat și se află în spital. Cum se simte Maysa acum: „Am emoții cu trezitul din anestezie. Aștept să…'

Citește și: Dinu Maxer nu o invită pe fosta soție la nunta lui cu Magdalena Chihaia: 'Nici ea și nici fostul soț al Magdei nu vor fi invitați. De ce să aducem trecutul…' / Ce a spus despre ironia Deei Maxer de a participa la evenimentul lor

Citește și: Bianca Drăgușanu a avut paralizie pe partea dreaptă, după ultima operație estetică care a durat 11 ore: 'Nu puteam să deschid un ochi, îmi târam piciorul după mine, mâna era…'. La ce intervenții vrea să mai apeleze

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au găsit bunurile distruse și aruncate într-un depozit: „Nu mai poți să recuperezi nimic. Știu de cine sunt orchestrate toate astea” / Sunt obiecte din clinica lor

Dinu Maxer, detalii neștiute din relația cu fosta soție, Deea Maxer

Ambii au rămas în domeniul artistic, dar nu au mai urcat pe scenă împreună, spre surprinderea tuturor fanilor. Totodată însă, niciunul dintre ei nu a renunțat la firma de cosmetice, în care s-au implicat de ani de zile. Dacă atunci când erau căsătoriți, Deea era mai sus decât el, iar el era la început de drum, iată că acum din subalternul fostei soții, a primit și el titulatura de director. Se descurcă foarte bine și mai mult decât atât putem spune că îi face și concurență, chiar dacă în prezent nu se mai implică atât de mult.

„Director ajungi când ai clienți, când acumulezi mai multe vânzări. Iar titlul îți rămâne. Nu mai sunt la nivelul acela, dar am rămas în sistem. Sunt și oameni care au intrat în sistem prin mine, pentru care mai fac reclama la produsele pe care și eu mi le comand', a declarat Dinu Maxer în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cum se simte fiica lor după operațiile de polipi și amigdale

Cu toate că relația cu fosta lui soție, Deea Maxer, nu mai este una foarte bună, cei doi se implică foarte mult în creșterea celor doi copii. Nu mai colaborează nici pe plan profesional, dar când vine vorba despre fiica și fiul lor, lasă totul în urmă de dragul lor, așa cum au făcut recent, când Maya a suferit două operații, una de amigdale și una de polipi, astfel că a stat mai multe zile în spital. Din fericire, acum este bine, iar tatăl ei abia așteaptă să-i aducă zâmbetul pe buze cu o vacanță la mare.

„A făcut două operații în una singură, de amigdale și de polipi, dacă tot a anesteziat-o. Le avea inflamare de mai mult timp. Să treacă de perioada de covalescență și o iau înapoi, la mare. Nici eu nu mai am amigdale, și nu am făcut nicio pneumonie de când mi le-am scos', a dezvăluit Dinu Maxer.

Dinu Maxer așteaptă cu nerăbdare o vacanță

Deși vara este aproape pe terminate, Dinu Maxer nu a apucat încă să se bucure de ea așa cum și-a dorit. Stă la mare de o perioadă destul de bună de tine, însă nu pentru a se relaxa, ci fiindcă are numeroase concerte alături de iubita lui, Magdalena Chihaia. A profitat însă de timpul liber și și-a luat copiii din relația cu Deea Maxer pentru a se distra împreună, însă acum așteaptă cu nerăbdare începutul lunii septembrie pentru câteva zile de răsfăț ca la carte.

„Căutăm vacanțe, după ce terminăm aici, pe 1 septembrie. Să mai prindem și noi câteva zile și doar ca turiști. Nu prea am avut timp să intrăm în mare. Acum îmbinăm utilul cu plăcutul și sunt foarte mulțumit de rolul meu aici. E ce trebuie', a mai spus artistul.

Sursă foto: facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton