După divorțul de Deea, Dinu Maxer dezvăluie de ce s-a despărțit, de fapt, de Nicoleta Luciu: "Acesta este motivul pentru care relația mea cu Nicoleta s-a încheiat"

 Radulescu Ruxandra
.

După divorțul de Deea, Dinu Maxer dezvăluie de ce s-a despărțit, de fapt, de Nicoleta Luciu. Dinu Maxer și fosta sa soție, Deea, au divorțat, după 14 ani împreună și 17 ani de relație. Deși sunt părinții a doi copii și păreau extrem de fericiți împreună, cei doi au luat dificila decizie de a pune capăt mariajului. Dinu Maxer a oferit noi detalii despre separarea de mama copiilor săi și a spus și de ce s-a despărțit de fapt de Nicoleta Luciu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După divorțul de Deea, Dinu Maxer dezvăluie de ce s-a despărțit, de fapt, de Nicoleta Luciu. Dinu și Deea Maxer au ales să depună actele de divorț în luna martie. Fostul cuplu a încheiat astfel un mariaj care a durat 14 ani și din care au rezultat doi copii. Dinu Maxer și-a refăcut viața la doar o lună după separarea de fosta parteneră, iar în prezent are o relație cu o domnișoară misterioasă. Recent, Dinu Maxer a spus cum se înțelege cu Deea, după divorț și a vorbit și despre relația de opt ani, pe care a avut-o cu Nicoleta Luciu. Dinu Maxer a spus care a fost adevăratul motiv al despărțirii de Nicoleta Luciu și cum a reușit Deea să-l transforme în „băiat de casă”.

După divorțul de Deea, Dinu Maxer dezvăluie de ce s-a despărțit, de fapt, de Nicoleta Luciu

Dinu Maxer a spus că ceea ce a pus capăt relației dintre el și Nicoleta Luciu a fost faptul că el nu voia să se căsătorească. Artistul a rămas foarte afectat de divorțul propriilor părinți, iar suferința lui s-a accentuat după ce fratele său a murit.

„Eu nu am vrut să mă căsătoresc. Am și spus-o public. Acesta este probabil și unul dintre motivele pentru care relația cu Nicoleta Luciu s-a încheiat și că n-am vrut să fac copii. Deci, într-adevăr, Deea a fost ceva unic pentru mine în viață. M-a determinat să îmi doresc și căsătoria cu ea și să am copii cu ea, iar lucrul acesta ține într-adevăr și de maturizarea mea, de momentul în care au venit lucrurile, nu au fost forțate.

Citește și: Cum arată și ce vârstă are noua iubită a lui Dinu Maxer: „Nu este mult prea tânără. Are…'

Citește și: Dinu Maxer, mesaj neașteptat pentru foștii socri, în direct, la TV, la câteva zile după ce a anunțat divorțul de Deea Maxer: „Părinții ei…’

Citește și: Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial: „Rămăsese ultima problemă de rezolvat'. Ce decizie au luat la notar în privința copiilor

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Florin Dumitrescu, dezvăluire neașteptată la lupta pentru amuletă: „Motivul pentru care Scărlătescu n-a vorbit cu mine 6 luni și nici eu cu el'

Au fost niște condiții care au fost prielnice să spun așa, fiindcă eu am avut o copilărie umbrită de un divorț foarte tumultos al părinților mei. Și din cauza asta, plus că eu mi-am pierdut și un frate, care a murit într-un accident de tramvai, am tras așa niște concluzii și am zis că nu vreau. Probabil traumele acelea psihice s-au diminuat și atunci a apărut Deea care a venit într-un moment senin al vieții mele și s-au legat lucrurile.”, a mărturisit Dinu Maxer, la WOWnews.

Dinu Maxer, despre presupusa relație a Deei cu medicul estetician

După divorțul lui Dinu, au apărut zvonuri, conform cărora fosta sa soție, Deea, ar fi avut o relație cu medicul estetician și acest fapt ar fi dus la divorț. Dinu Maxer a subliniat că aceste speculații nu sunt adevărate și a subliniat că separarea de fosta soție a fost una amiabilă, deși foarte dureroasă.

„După divorț au existat momente de împăcare ale noastre. Am trecut printr-o perioadă care a fost foarte greu de suportat. Deea nu a avut o relație cu medicul estetician și garantez asta. Sunt un bărbat gelos care crede-mă că ar fi știut.  Eu nu am avut o relație, nu au fost probleme între noi, violență în familie, lucrurile acestea grave. Eu nu beau în general. A fost o despărțire cu discuții foarte multe. Nu am putut să renunțăm niciunul dintre noi la căsnicie, a fost o perioadă bună de trei luni, dar apoi lucrurile s-au îndreptat inevitabil spre divorț”, a declarat Dinu Maxer, pentru sursa menționată.

FOTO: Facebook.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton