Dinu Maxer și Magdalena Chihaia formează oficial un cuplu. Partenera artistului a confirmat relația: "Da, suntem iubiți"

 Radulescu Ruxandra
.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia formează, oficial, un cuplu. Iată că, după divorțul de Deea Maxer, Dinu Maxer și-a găsit, în sfârșit, alinarea în brațele Magdalenei Chihaia, coregrafă și profesoară de dans. Recent, Dinu Maxer a recunoscut că are o nouă iubită, dar a evitat să-i divulge identitatea, deși mulți bănuiau că ar fi vorba despre Magdalena. Dansatoarea a confirmat, recent, că, într-adevăr se află într-o relație cu Dinu Maxer.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia formează, oficial, un cuplu. Este oficial! Dinu Maxer are o iubită, iar femeia care l-a sedus e Magdalena Chihaia, cea despre care s-a tot zvonit că ar fi într-o relație cu artistul. Magdalena Chihaia a recunoscut pentru Click! că într-adevăr trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fostul soț al Deei Maxer. În urmă cu câteva zile, Dinu Maxer a recunoscut că este într-o relație, după ce postase o imagine în care îmbrățișa o femeie, al cărei chip era ascuns, dar mulți au presupus că ar fi vorba de Magdalena Chihaia.

dinu-maxer-detalii-despre-relatia-cu-dansatoarea-magdalena-chihaia-crezi-ca-imi-era-rusine-sa-zic-sunt_2dinu-maxer-detalii-despre-relatia-cu-dansatoarea-magdalena-chihaia-crezi-ca-imi-era-rusine-sa-zic-sunt_2

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia formează, oficial, un cuplu

Dinu Maxer se iubește cu Magdalena Chihaia, dansatoare și coregrafă, cei doi asumându-și recent relația. Cea care a confirmat zvonurile este chiar Magdalena Chihaia, care a mărturisit că, într-adevăr, este noua iubită a lui Maxer.

Citește și: „Îți vezi fostul partener în brațele altuia și nu simți nimic! E gol!' Dinu Maxer este de acord ca Deea Maxer să se căsătorească cu actualul iubit

Citește și: Motivul pentru care Dinu Maxer a fost refuzat, recent, de o femeie: „M-a durut…'

Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru', a declarat Magdalena Chihaia pentru Click.ro.

Afirmațiile Magdalenei Chihaia, vin la puțină vreme după ce Dinu Maxer a recunoscut că are o nouă iubită, dar nu a dorit să spună despre cine este vorba, la vremea aceea.

„Viața mea personală momentan e secretă.Da, îmi place cineva în acest moment. Am cunoscut-o dinainte să plec la mare. Am știut cum să ne ferim până acum.  Nu am ieșit din tipar, am zis că-mi plac brunetele. Am decis amândoi să nu mai declar nimic. Nu vrem să se știe. Suntem de ceva vreme împreună și nu s-a aflat!',   a declarat Dinu Maxer, conform  Cancan.

Dinu Maxer, despre viața amoroasă: „Nu-mi plac aventurile”

Dinu Maxer a declarat recent faptul că nu mai aleargă doar după femei brunete cum făcea în urmă cu câteva luni, asta deoarece nu mai vrea să meargă pe un anumit tipar. De asemenea, a precizat inclusiv că și blondele îl atrag la fel de mult acum, însă la vârsta lui nu mai vrea să țină cont doar de fizic. Cântărețul își dorește să simtă din nou fiorii dragostei și să iubească din tot sufletul, fără a fi implicat în aventuri, menționând că nu sunt genul său și preferă să stea singur.

„ Mi-am dat seama că nu mai sunt axat neapărat pe brunete, pe un tipar, îmi plac și blondele, la fel de mult. Trebuie, însă, să mă îndrăgostesc! Mie femeile îmi dau în prezent maxim 32 de ani!

Acum, dacă nu mai am cui să-i fiu fidel, îmi doresc o altă parteneră. Nu-mi plac aventurile. Prefer să stau, mai degrabă, singur. Sper să găsesc o persoană să mă accepte cu acest val de publicitate cu care vin la pachet. Se pare că e cam greu!’, a spus Dinu Maxer pentru Click.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton