Dinu Maxer și iubita lui, Magdalena Chihaia, prima apariție la un eveniment monden. S-au afișat în ipostaze apropiate, de cuplu, la VIVA! Party Influencers 2023

 Dumitrache Laura
.

Dinu Maxer, prima apariție publică alături de iubita sa, la VIVA! Party Influencers 2023. După divorțul de Deea Maxer, îndrăgitul artist, Dinu Maxer, și-a refăcut viața alături de noua sa iubită, Magdalena Chihaia. Cei doi au venit împreună la VIVA! Party Influencers 2023 și au întors toate privirile. Cu un zâmbet larg, Dinu Maxer a pășit pe covorul roșu însoțit de iubita sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dinu Maxer, prima apariție publică alături de iubita sa, la VIVA! Party Influencers 2023. VIVA! Influencers Party 2023, cea mai tare petrecere a toamnei, e în plină desfășurare, începând cu ora 19:00. Influencerii și vedetele care ne-au onorat invitația au defilat încă din primele minute mai ceva ca pe covorul roșu, în ținute care mai de care mai spectaculoase, ce le-au pus în valoare atuurile. Printre aparițiile care ne-au cucerit se numără Dinu Maxer și iubita sa, Anamaria Prodan, Cristina Cioran, Ana Pîrvulescu, Iuliana Marciuc.

dinu maerdinu maer

Dinu Maxer a divorțat de Deea Maxer, iar în prezent formează un cuplu cu Magdalena Chihaia. Cei doi sunt împreună de putin timp și și-au făcut apariția împreună la VIVA! Party Influencers 2023! Artistul a avut prima apariție mondenă, alături de noua sa iubită.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a venit cu mâna în ghips la VIVA! Influencers Party 2023. Vedeta e însoțită de soțul său, George Restivan, și de fiul ei cel mare

Citește și:Denise Rifai a strălucit într-o ținută super sexy la VIVA! Party Influencers 2023. Prezentatoarea Tv a întors toate privirile cu decolteul ei

Citește și:Cristina Cioran, ținută excentrică la petrecerea VIVA! Party influencers 2023! A purtat colanți și pantofi sport cu platformă

Citește și:VIVA! Influencers Party 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment al toamnei

Dinu Maxer a venit împreună cu iubita sa la VIVA! Party Influencers 2023

Dinu Maxer a divorțat de Deea Maxer, după 14 ani de căsătorie. În timp ce fosta soție și-a refăcut viața amoroasă, Dinu Maxer dezvăluia recent că are o nouă parteneră. Mai mult, artistul a avut prima apariție mondenă alături de partenera sa, la VIVA! Party Influencers 2023.

Cântărețul formează un cuplu cu Magdalena Chihaia și au păsit impreună pe covorul roșu. Dinu Maxer este foarte fericit alături de iubita sa și a fost numai un zâmbet. Dinu Maxer a optat pentru o ținută casual. Artistul a purtat o cămașă înflorată și o pereche de pantaloni alb, asortati cu adidași în aceeași nuantă. De asemenea, iubita sa nu s-a lăsat mai prejos. Magdalena Chihaia a purtat o rochie verde, cu spatele gol, până la genunchi și mulată pe corp, asortată cu sandale nude. Cei doi au format cuplul perfect pe covorul roșu!

Dinu Maxer a cunoscut-o pe Magdalena la un eveniment, iar relația lor amoroasă a început recent. Cei doi nu se mai feresc și și-au oficializat relația, iar acum au venit împreună la cel mai așteptat eveniment al toamnei. „Mi-a plăcut atât de mult încât până la 4 dimineața am vorbit în apartamentul ei nou și nu foarte mobilat, cu ea și Florin. După ceea s-au întâmplat câteva lucruri și trebuie să recunosc că eu am intrat pe nepregătite într-o altă relație, flacăra dintre noi s-a dat la minim…”, a declarat Dinu Maxer într-un interviu.

La fel ca în edițiile anterioare, și de această dată, mare parte din invitații noștri celebri au respectat întocmai tematica. Anul acesta, la VIVA! Influencers Party 2023, vedetele au avut de respectat un dress code atipic și colorat, pentru care influencerii și-au dat frâu liber imaginației. „Embrace the colors of nature’ le-a inspirat din plin inspirat pe starurile noastre, drept dovadă că au îmbrăcat cele mai îndrăznețe, cool, extravagante și spectaculoase ținute.Printre aparițiile care ne-au cucerit se numără Anamaria Prodan, Cristina Cioran, Ana Pîrvulescu, Iuliana Marciuc.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping center, Cannasen, Farmasi, Herbalife, BioOil, Forcapil, Dr Fiterman, Stella Artois, înghețata La Strada, Tanqueray, Idyllic events și Musik Sound.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton