„Nu am vrut să mă căsătoresc. Deea a fost ceva unic pentru mine”. Dinu Maxer, motivul real al despărțirii de Nicoleta Luciu. Cum i-a schimbat viața Deea Maxer, fosta lui soție

 Tudorache Simona
.

Dinu Maxer a dezvăluit motivul real al despărțirii de Nicoleta Luciu, dar și cum i-a schimbat viața Deea Maxer, fosta lui soție. Nicoleta Luciu și Dinu Maxer au fost opt ani împreună, dar nu au ajuns în fața altarului. Despărțirea lor a luat pe toată lumea prin surprindere, iar la momentul respectiv s-au speculat mai multe motive. Dinu Maxer s-a căsătorit apoi cu Deea Maxer, cu care a format un cuplu timp de 18 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Acum, la două decenii de la separarea de Nicoleta Luciu, Dinu Maxer spune lucrurilor pe nume. El susține că în relația lor nu au existat momente violente, doar schimburi de replici ceva mai aprinse, gelozia fiind principalul motiv de ceartă.

diu-maxer-50diu-maxer-50

Dinu Maxer, motivul real al despărțirii de Nicoleta Luciu

„Ne certam din gelozie, tot felul de lucruri, inclusiv chestii minore. Am ajuns să cred că o relație se termină atunci când te cerți din lucruri minore',  a dezvăluit Dinu Maxer, la emisiunea 'În Oglindă'.

Cum a cunoscut-o Dinu Maxer pe Nicoleta Luciu

Artistul și fosta asistentă TV s-au cunoscut la o emisiune. Dinu Maxer venise să cânte, Nicoleta Luciu se afla în public. Solistul recunoaște că a fost primul bărbat din viața divei. „Eu am cunoscut-o, am agățat-o, cântând la o emisiune, unde ea era aplaudac, asta este de notorietate, eu așa am cunoscut-o pe Nicoleta. M-a cucerit fizic, după care am cunoscut-o și am văzut că este un om loial, pentru ea am fost primul bărbat. A fost foarte important în viața mea, nu știu, poți să o pui și pe treaba mândriei masculului alfa, poți să o pui și pe seama educației tatălui', a mai spus Dinu Maxer.

Citește și: Cum se simte Adelina Pestrițu la 3 săptămâni după ce și-a scos silicoanele: „Țesutul se reface, am voie să…”. Care a fost reacția soțului ei, Virgil Șteblea

Citește și: Antonia și Alex Velea și-au cumpărat apartament pe litoral: „Ne-am îndeplinit un vis'. Inna și Codin Maticiuc le sunt vecini în complexul de lux

Citește și: „Singura rochie frumoasă” de la Oscars 2024 în viziunea Danei Budeanu. A fost purtată de actrița Carey Mulligan și este un tribut adus lui Cristobal Balenciaga

Citește și: Soția lui Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, este însărcinată. Au dezvăluit și sexul bebelușului: „8 luni au trecut ținând acest dar pentru noi”

Cum i-a schimbat viața Deea Maxer, fosta lui soție

Solistul admite acum că a ajuns să se separe de Nicoleta Luciu când acesta a înțeles că el nu își dorește să se căsătorească și să aibă copii. Deea Maxer avea să îi schimbe această perspectivă.

Eu nu am vrut să mă căsătoresc. Am și spus-o public. Acesta este probabil și unul dintre motivele pentru care relația cu Nicoleta Luciu s-a încheiat, și că n-am vrut să fac copii. Deci, într-adevăr, Deea a fost ceva unic pentru mine în viață.

M-a determinat să îmi doresc și căsătoria cu ea și să am copii cu ea, iar lucrul acesta ține într-adevăr și de maturizarea mea, de momentul în care au venit lucrurile, nu au fost forțate. Au fost niște condiții care au fost prielnice să spun așa, fiindcă eu am avut o copilărie umbrită de un divorț foarte tumultos al părinților mei. Și din cauza asta, plus că eu mi-am pierdut și un frate, care a murit într-un accident de tramvai, am tras așa niște concluzii și am zis că nu vreau.

Probabil traumele acelea psihice s-au diminuat și atunci a apărut Deea care a venit într-un moment senin al vieții mele și s-au legat lucrurile”, a mărturisit Dinu Maxer, la WOWnews.

Foto: Facebook, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton