Dinu Maxer are o nouă iubită, după despărțirea de Ada. Cine este bruneta misterioasă cu care a fost surprins

 Calin Maria Bianca
.

Dinu Maxer are o nouă iubită, după despărțirea de Ada și divorțul de Deea Maxer. Cine este bruneta misterioasă cu care a fost surprins weekendul ce tocmai a trecut pe litoralul românesc. Dinu Maxer se pare că a trecut peste divorțul de fosta sa soție și totodată mama copiilor săi. Artistul încearcă să își găsească din nou o femeie cu care să formeze o relație de lungă durată, astfel că dacă cu Ada, prima iubită de după divorț, nu a reușit, a trecut la următorul pas. Iată în compania cui a fost zărit la malul mării!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dinu și Deea Maxer s-au iubit cu foc ani de zile, însă povestea lor de dragoste a ajuns la sfârșit. Din nefericire, deși 18 ani au trecut prin bune și prin rele, problemele din ultima vreme apărute în mariajul lor i-au făcut să ajungă la decizia de a divorța și a merge pe drumuri separate. Deși nimeni nu se aștepta, amândoi și-au refăcut viața foarte repede.

deea-maxer-prima-reactie-dupa-ce-a-anuntat-divortul-de-dinu-maxerdeea-maxer-prima-reactie-dupa-ce-a-anuntat-divortul-de-dinu-maxer

Cel care a dat startul a fost chiar Dinu Maxer, însă relația cu Ada nu a durat prea mult. La mijloc au fost mai multe motive de despărțire, printre ele enumerându-se și faptul că el nu accepta ca ea să fumeze, dar și presiunea mediatică ce s-a năpustit asupra lor după confirmarea relației. Totuși, nici Deea Maxer nu s-a ascuns, așa că la scurt timp după despărțirea fostului soț de frumoasa brunetă, Ada, s-a afișat cu noul iubit, Robert.

Citește și: Ce urmări negative a avut divorțul asupra lui Dinu Maxer: „Am apelat nu la un psiholog, ci la doi”

Citește și: Cum a răspuns Dinu Maxer, întrebat dacă o vrea înapoi pe Deea: „Poate un război nuclear, să fim obligați să…”

Citește și: Ce sumă trebuie să achite Dani Mocanu, unui polițist, drept daune morale: „M-a cinstit cu vin, iar apoi…”

Citește și: Trăistariu a hotărât să participe iar la Eurovision: 'A fost un măscărici. Îmi doresc să reprezint țara și să câștig. Dau și 10.000 de euro…'

Dinu Maxer are o nouă iubită după despărțirea de Ada

Acum, Deea Maxer și iubitul ei, Robert, radiază de fericire iar iubirea este la cote maxime pentru ei. Totuși, nici Dinu Maxer nu a stat prea mult singur, asta fiindcă recent a fost surprins în compania unei alte brunete misterioase, la malul mării. Paparazzii SpyNews.ro au intrat în posesia mai multor imagini în care artistul apare în ipostaze tandre alături de Magdalena Chihaia. Cei doi au fost cazați la același hotel dacă ne uităm la imaginile puse de către sursa menționată mai sus, ambii având poze cu răsăritul dintr-un balcon identic.

Ei bine, asta nu est tot, conform Spynews.ro, surse apropiate din anturajul artistului au declarat pentru că Dinu Maxer și noua sa parteneră au petrecut împreuna pe litoral. Cei doi ar fi fost împreuna la un fetival de dans, acolo unde el ar fi fost invitat de Magdalena. De asemenea, pe pagina oficiala a festivalului, artistul si noua iubită apar dansând foarte apropiați, stând de vorbă, retrași, într-un colț, ca doi îndrăgostiți.

Cine este Magdalena Chihaia

Ei bine, mulți se întreabă acum cine este Magdalena Chihaia, bruneta în compania căruia s-a afișat Dinu Maxer după despărțirea de Ada, prima iubită de după divorțul de Deea Maxer. Spre surprinderea tuturor, Magdalena Chihaia nu este străină de lumina reflectoarelor. Este actriță, iar nu o dată, ci de mai multe ori a urcat pe scena de la iUmor, unde i-a surprins pe jurații emisiunii.

Așa cum era de așteptat, Dinu Maxer și-a ales, din nou, o brunetă, iar conform declarațiilor sale de mai mult timp, femeia ideală pentru el este asemănătoare Deei Maxer, mai concret brunetă și cu un corp cu forme voluptoase. Totuși, artistul este acum mult mai discret pe urma despărțirii de Ada, așa că nu se mai grăbește să se afirme în public cu noua iubită.

De ce s-a despărțit Dinu Maxer de Ada, prima iubită de după divorțul de Deea Maxer

Dinu Maxer și Ada s-au afișat foarte repede împreună după ce artistul și Deea Maxer au divorțat. Și-au asumat că formează un cuplu, așa că nu s-au ferit să apară în public împreună și în ipostaze tandre. S-a zvonit că Ada era prietena Deei, dar și multe alte lucruri, astfel că presiunea mediatică a afectat-o pe frumoasa brunetă, care a dorit să se retragă și să își vadă de viața ei. De asemenea, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, Dinu Maxer a vorbit pe larg și despre motivele despărțirii.

„Oamenii, când intră din exterior în lumea noastră și ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre și de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, ci de comentariile care vin. Așadar, prea mult a fost pentru ea(…)Ea a citit și comentariile, a început să răspundă, a fost foarte dezamăgită, afectată. Este greu(…) Despre ea au apărut mai multe știri false. S-a spus despre ea că a fost căsătorită, nu a fost căsătorită. A fost implicat și fostul ei prieten în acest circ mediatic. De ce?! Ce rost?! Nu avea niciun sens. Acest lucru a afectat-o și pe ea, cât și pe el. Lucrurile astea au afectat-o, a afectat relația dintre noi.

Am spus că relația e la început, adică ajungi să te cunoști. Ne-am retras amândoi, a fost o chestie reciprocă. E o situație foarte ciudată. Cineva a venit și a săpat în grădina mea și acum trebuie să vin și să spun… Nu pot să mint, era aiurea. Da, am mizat că relația o să meargă. Dar nu am insistat. Îi plac copiii, iubește copiii, s-a comportat foarte frumos cu copiii mei. Îți dau un exemplu: eu nu pot să accept ca femeia de lângă mine să fumeze, e un blocaj de-al meu. Peste care nu pot să trec. Și ea fuma, iar pentru mine e o mare piedică în a continua o relație. M-am gândit că poate o schimb. Dar, sunt oameni care se lasă schimbați, alții nu. (…), a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton