Dinu Maxer s-a întâlnit cu Deea, fosta soție, și cu iubitul ei la un eveniment. De ce nu s-au salutat: ”Nu mai avea rost. Nu am reușit să...”

 Calin Maria Bianca
.

Dinu Maxer, întâlnire neașteptată cu fosta soție, Deea, și iubitul ei la un eveniment. De ce nu s-au salutat. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu câteva săptămâni, Dinu și Deea Maxer au pus capăt unui mariaj de mai bine de 15 ani. Au decis să divorțeze, asta după ce problemele și-au făcut apariția în familia lor și nu mai reușeau să se înțeleagă. Ei bine, zis și făcut! La scurt timp însă, amândoi și-au refăcut viețile amoroase. În timp ce pentru Deea Maxer a fost cu noroc, având o frumoasă relație cu Robert Drilea, pentru artist povestea de dragoste cu Ada s-a sfârșit mai repede decât se aștepta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ei bine, cei doi foști soți au rămas într-o relație bazată pe respect, totul de dragul celor doi copii minunați pe care-i au împreună, dar și a contractelor de colaborare pe plan profesional, pe care le aveau semnate înainte de a divorța. Chiar și așa, dacă la scurt timp după ce s-au separat, continuau să mai ia masa împreună, fiind ca o familie pentru cei mici, lucrurile s-au schimbat de când Deea Maxer se iubește cu Robert Drilea.

maxer6-3maxer6-3

Citește și: Deea Maxer a plâns în direct, în emisiunea lui Teo Trandafir, după criticile din mediul online cu privire la divorțul de Dinu Maxer: „Mă afectează”

Citește și: Vedete din showbiz-ul românesc care s-au despărțit în prima jumătate a anului 2023. Ilinca Vandici, Oana Roman și Dinu Maxer sunt singure, acum

Citește și: Subiectele la Limba română de la Bacalaureat 2023

Citește și: Elena Merișoreanu a devenit străbunică, după ce nepoata ei a născut un băiețel. Ce nume a ales pentru bebeluș: „Pentru că ei s-au rugat să aibă un copil la Sfântul…' / EXCLUSIV

Dinu Maxer s-a întâlnit cu Deea, fosta soție, și cu iubitul ei la un eveniment. De ce nu s-au salutat

Recent, în cadrul unui eveniment, Dinu Maxer și Deea Maxer s-au întâlnit pur întâmplător, însă în timp ce el era singur, ea era însoțită de iubitul ei, Robert Drilea. S-au văzut prin marea mulțime, însă cu toate astea nu s-au salutat, spre surprinderea tuturor. Ei bine, nu, se pare că nu a fost ceva voit, ci așa a fost să fie, din declarațiile lui Dinu Maxer. Acesta susține că nu au reușit să interacționeze unul cu celălalt, asta fiindcă nu erau aproape unul de altul, iar el nu a vrut să-i deranjeze.

Ba mai mult, Dinu Maxer a explicat că a vorbit cu fosta lui soție chiar înainte de a ajunge la eveniment, referitor la fiica lor, astfel că nu era nevoie să o mai salute, ținând cont că tocmai au vorbit cu scurt timp înainte de a se vedea.

Culmea este că nu am reușit să ne salutăm. Ne-am văzut reciproc, eu nu m-am dus să îi deranjez. Am văzut că ea a stat mai mult acolo, nu au venit spre noi. Înainte să ajung la eveniment vorbeam despre cine o ia pe Maysa în weekend, așa că nu mai avea rost să ne salutăm.', a declarat Dinu Maxer, la Antena Stars, conform Spynews.

Cum a reacționat Dinu Maxer când s-a întâlnit prima dată cu iubitul fostei soții

Pentru Dinu Maxer nu a fost un secret faptul că fosta lui soție iubește din nou și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Drilea, mai ales că el a fost cel care a dat startul, după ce a intrat într-o relație cu Ada. Ce-i drept, nu au fost mult timp împreună, acum fiind un bărbat singur, în timp ce Deea visează la numeroase planuri de viitor alături de partenerul ei de viață. Totuși, nici întâlnirea dintre artist și noul iubit al Deei Maxer nu a fost una neașteptată, mai ales că el i-a tot văzut împreună după divorț.

'Eu deja am luat contact cu noul iubit al Deei și am fost extrem de relaxat. Nu am simțit nici un fel de problemă față de el. Am reușit să mă detașez de lucrurile acestea, astfel încât nu văd nici un fel de problemă.„, a spus Dinu Maxer pentru VIVA!

Dinu Maxer: 'Încă mai caut'

Ei bine, Dinu Maxer susține că este un bărbat singur în aceste momente, chiar dacă recent a fost plecat cu Magdalena Chihaia în Dubai, pentru un proiect, dar unde totuși au și profitat de câteva momente de liniște pentru o vacanță pe cinste. Artistul este de părere că încă nu a găsit ceea ce își dorește lângă el, așa că încă mai caută, iar când o să fie momentul, o să facă chiar el fericitul anunț!

Când o să fiu eu pregătit să spun ceva, o să spun. (…) Deschis pentru o nouă relație am fost din prima zi în care am semnat divorțul, dar să se și lege ce îmi doresc încă nu s-a întâmplat. Trebuie să recunosc că încă mai caut…(…) Nu mă simt asaltat', a mai declarat el.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton