Dinu Maxer s-a întâlnit la un eveniment cu Iuliana Luciu, fosta sa cumnată. În ce relații sunt cei doi, în prezent, și cum s-au cmportat

 Dumba Gabriela
.

Dinu Maxer s-a întâlnit recent cu fosta sa cumnată, Iuliana Luciu, care este în prezent DJ. Această nouă pasiune îi permite surorii Nicoletei Luciu să petreacă mult timp în cluburi, iar zilele trecute a fost surprinsă pe litoral chiar de fostul său cumnat, Dinu Maxer. Gestul făcut de cântăreț demonstrează că cei doi se află în relații bune în prezent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu și Dinu Maxer au format, timp de opt ani, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, însă în 2005 s-au despărțit și fiecare și-a întemeiat o familie împreună cu altcineva. În prezent, Nicoleta (42 de ani) este mama a patru copii, este căsătorită din 2012 cu omul de afaceri Zsolt Csergo și trăiește de ani buni în Miercurea Ciuc. Iar Dinu Maxer (48 de ani) a divorțat recent de Deea, alături de care a fost căsătorit 14 ani, și are doi copii.

34543454

Dinu Maxer s-a întâlnit la un eveniment cu Iuliana Luciu, fosta sa cumnată

Dinu Maxer și Iuliana Luciu au fost surprinși împreună la o petrece de la mare pentru că sora Nicoletei Luciu este DJ și se ocupă de muzica în unele cluburi sau la petreceri private.

Cântărețul a postat un insta story alături de ea și un alt prieten, iar Iuliana Luciu zâmbește, dovadă că a rămas în relații bune cu fostul său cumnat.

Acum ceva timp, Dinu Maxer explica de ce s-a despărțit de Nicoleta Luciu.

„Eu nu am vrut să mă căsătoresc. Am și spus-o public. Acesta este probabil și unul dintre motivele pentru care relația cu Nicoleta Luciu s-a încheiat și că n-am vrut să fac copii. Deci, într-adevăr, Deea a fost ceva unic pentru mine în viață.

M-a determinat să îmi doresc și căsătoria cu ea, și să am copii cu ea, iar lucrul acesta ține într-adevăr și de maturizarea mea, de momentul în care au venit lucrurile, nu au fost forțate. Au fost niște condiții care au fost prielnice să spun așa, fiindcă eu am avut o copilărie umbrită de un divorț foarte tumultuos al părinților mei.

Citește și: Cum își educă Mirela Vaida cei 3 copii: „Înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Și noi aplicăm pedepse. De ce nu-i lasă să se uite la emisiunile ei / EXCLUSIV

Citește și: Mirela Vaida a fost taxată dur, dar a făcut față cu brio valului de ură: „Mă ridic deasupra criticilor și spun că Vulpița şi Viorel au fost un fenomen’/ EXCLUSIV

Și din cauza asta, plus că eu mi-am pierdut și un frate, care a murit într-un accident de tramvai, am tras așa niște concluzii și am zis că nu vreau. Probabil traumele acelea psihice s-au diminuat și atunci a apărut Deea, care a venit într-un moment senin al vieții mele și s-au legat lucrurile”, a mărturisit Dinu Maxer, conform wowbiz.ro.

Dinu Maxer a divorțat de Deea după 14 ani

Dinu Maxer a divorțat de Deea după 14 ani și au grijă, pe rând, de cei doi copii. La rândul său, Deea Maxer este foarte fericită în compania lui Robert Drilea, noul ei iubit și au vorbit, de câteva ori, și despre apariția unui copil.

Deea Maxer a dezvăluit că relația ei cu Dinu se răcise de mult timp, iar asta din cauza comportamentului fostului ei soț. Artista spune că bărbatul devenise irascibil și violent verbal, iar ea nu a mai suportat această situație.

„La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț. Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante', a declarat Deea Maxer, în cadrul emisiunii „La Măruță', de la Pro TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton