Dinu Maxer și Magdalena Chihaia vor să se logodească și la biserică, dar nu își doresc copii, momentan: „Aș fi vrut să mergem la un preot pe care îl cunoaștem amândoi" / EXCLUSIV

 Tudorache Simona
.

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer au în plan o logodnă la biserică. Cei doi ar putea face acest pas într-o biserică din Câmpina, mânați fiind de sentimentele puternice pe care le au unul pentru celălalt. Artistul și-a cerut jumătatea în căsătorie în urmă cu două luni, iar evenimentul a avut loc pe o gondolă, la Veneția.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dinu Maxer recunoaște că nu s-a temut niciun moment să înceapă acest capitol, deși divorțul de Deea, femeia lângă care a stat timp de 18 ani, a fost unul dureros. A făcut-o cu tot sufletul, iar acum se bucură de tot ce trăiește lângă Magdalena Chihaia, partenera care i-a demonstrat că pot exista relații și așa, dominate de iubire, tandrețe și o bună înțelegere. La rândul ei, frumoasa brunetă se declară cucerită de tot ce trăiește lângă Dinu Maxer și crede în magia acestei povești, una venită în viața lor la momentul potrivit și privită cu maturitate. Noi i-am provocat la o discuție, iar ei și-au deschis sufletul pentru revista Viva!

dinu maxer 77dinu maxer 77

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer nu fac încă planuri de nuntă

Cererea în căsătorie s-a produs, dar cum vă imaginați nunta? Cum va fi evenimentul?

Dinu Maxer: Nu ne gândim. Nu ni-l proiectăm. Ne bucurăm în momentul ăsta de logodnă, de emoția pe care a generat-o în rândul familiei și mai mult ne bucurăm de ceea ce înseamnă pentru noi. Sincer să fiu nu m-am gândit la următorul pas, îl așteptăm să vină natural. Dacă îl forțezi, părerea mea este că, pentru un artist, nu e ok.

Cum au reacționat copiii când au aflat? Mă gândesc în special la Andreas, că el e mai mare?

Dinu Maxer: Despre asta aș vrea să nu vorbesc. A reacționat bine, atâta pot să spun.

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer vor o logodnă și la biserică

V-ați gândit și la o logodnă la biserică, să vă sfințiți verighetele?

Dinu Maxer: Intenționăm să o facem, probabil la mare. M-am gândit, aș fi vrut să mergem la un preot pe care îl cunoaștem amândoi, dar nu știu dacă mai ajungem în Câmpina. Atunci s-ar putea să amânăm, pe toamnă sau la vară, la mare.

Pe când o vacanță cum a fost cea din Veneția, în care v-ați logodit, adică dominată de romantism?

Magdalena Chihaia: O mini-vacanță o să fie cu siguranță în octombrie.

Dinu Maxer: În septembrie prezentăm mai multe acțiuni, cântăm. Sunt președintele juriului la multe festivaluri de interpretare și atunci am mutat puțin, mai precis la începutul lui octombrie, următoarea vacanță.

Dinu Maxer duce mai departe proiectul AXXA

Vei continua cu AXXA?

Dinu Maxer: Axxa continuă în trei. Sperăm să concretizăm câteva proiecte, astfel încât AXXA să aibă și o rezonanță.

Într-o lume a despărțirilor și după un divorț, tu ai decis să faci repede acest pas. Nu te-ai temut de acest capitol?

Dinu Maxer: Nu m-am gândit că e repede, pentru că a venit firesc. În același timp, dacă simți, dacă există o chimie, o compatibilitate atât de mare ca la noi, cred că aș fi fost prost să nu fi făcut gestul ăsta. Dacă un cârcotaș ar căuta ceva, nu ar găsi. Ar fi fost păcat.

Ce apreciați cel mai mult unul la celălalt? Atunci când v-ați îndrăgostit, ce a contat mai mult?

Magdalena Chihaia: Mie mi-a sărit în ochi tot, începând de la eleganță până la fizic. Ochii, pasiunea cu care își desfășoară profesia, momentele magice când se așază la pian și creează ca un adevărat geniu. Totul iese așa magic din mâinile lui. Modul cum se comportă cu copiii, cu mine, cu oamenii, cât e cald și de dulce e cu toată lumea, și cât de profesionist.

Dinu Maxer: Când am o muză ca ea evident. Trebuie să recunosc că eu am descoperit-o ca și dansatoare, apoi ca și coregraf, apoi mi-am dat seama că sunt fanul ei ca și actriță, mi-a plăcut mai ales reprezentația și momentul ei de la iUmor. Așadar, a trebuit să elimin toate lucrurile astea și să o descopăr ca femeie. Astfel, m-a impresionat de la A la Z. Atunci, m-am lăsat purtat de val sau, mai bine zis, m-am aruncat cu totul în ceea ce numim noi relația noastră.

Citește și: De ce a ales Sanda Ladoși muzica, deși se pregătea să devină învățătoare și o atrăgeau medicina și teatrul: „Nu a fost să fie. Dar pentru mine era o mare onoare să urc pe aceeași scenă cu Mihai Constantinescu, cu Mirabela Dauer, cu Cornel Constantiniu, a fost extraordinar” / EXCLUSIV

Citește și: Raluca Bădulescu dezvăluie cum a reacționat fiul ei când a aflat că ea are cont pe Only Fans, la 50 de ani: „Suntem adulți cu toții! Nu e vorba de curaj foarte mare, ci…”

Citește și: Actrița Oana Zara și iubitul ei, Bogdan Medvedi, au plecat în toiul nopții dintr-un hotel de patru stele din Mamaia, după ce s-au trezit cu camera invadată de păianjeni: „M-am speriat foarte tare. La balcon era ceva îngrozitor…”

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, anunț neașteptat despre mariajul lor: „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna. Nu cred în pauze'

Citește și: Anamaria Prodan, detalii neștiute din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf: 'Am făcut ore de dicție cu el, de mers, de cum mâncâm. L-am iertat 99%. Este un om cu traume incredibile din copilărie. Când ai 10 cuvinte în vocabular…'

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer nu se gândesc pentru moment la un copil

Dacă vine un mic Dinu Maxer e momentul potrivit?

Magdalena Chihaia: Momentan nu, dar toate vor veni la momentul potrivit.

Dinu Maxer: Nu e momentul potrivit.

Magdelana, cum te vezi în ziua cea mare? Ai o proiecție?

Magdalena Chihaia: De ceva timp nu îmi mai imaginez nimic. Pur și simplu las ca lucrurile să vină de la sine și să ne bucurăm de fiecare moment în parte, pentru că fiecare etapă e foarte frumoasă.

Dinu Maxer: Mai este un risc, în momentul în care îți dorești, ridici foarte mult standardele, riști să fi dezamăgit. Dacă vine de la sine, lucrurile se întâmplă atât de frumos încât uite zâmbim, savurăm momentul logodnei, mergem împreună de mână și plutim.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton