Dinu Maxer susține că frumusețea i-a pus piedici în carieră, iar datorită relației cu Nicoleta Luciu a ajuns să fie și mai invidiat: „Am fost declarat cel mai râvnit bărbat al anului 2002. Frumusețea la bărbat nu ajută aproape deloc"

 Tudorache Simona
.

Dinu Maxer susține că frumusețea nu l-a ajutat deloc în viață și o privește ca pe un impediment. Artistul își amintește cum în 2002 a fost declarat cel mai râvnit bărbat, iar atunci când a început o relație cu Nicoleta Luciu, care a durat opt ani, invidia a început să crească. Avea o femeie frumoasă lângă el, dar nu era prea popular. Treptat au devenit tot mai cunoscuți, dar povestea lor nu a durat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Dinu Maxer are convingerea că nu era invitat să cânte la nunți, tocmai pentru ca mireasa să nu îl privească prea insistent, iar mirele să devină gelos. Acum, Dinu Maxer are 50 de ani, iar proiectele nu îi lipsesc, chiar dacă nu sunt legate neapărat de muzică. El mai prezintă și festivaluri sau ocupă scaunul de jurat la diferite concursuri. Chiar și viața lui sentimentală a trecut prin schimbări. După ce a trecut peste divorțul de Deea Maxer, Dinu a început o relație cu Magdalena Chihaia.

dinu maxer 77dinu maxer 77

Ce probleme a întâmpinat Dinu Maxer din cauza frumuseții

Dinu Maxer nu crede că a avut prea multe avantaje, chiar dacă a fost considerat întotdeauna un bărbat chipeș, cu succes la femei.

„Am fost declarat cel mai râvnit bărbat al anului 2002, sex simbolul Festivalului Mamaia din 1999. Cam astea au fost superlativele mele. Am fost cel mai invidiat bărbat, relație de 8 ani cu Nicoleta Luciu. În momentul în care eu am cunoscut-o, ea nu era cunoscută și am urcat împreună. Ne-am tras împreună către notorietate. Eu am și produs-o muzical. Toate lucrurile astea m-au ajutat, dar, din păcate, eu nu am simțit niciodată un avantaj în a arăta bine. Ba din contră, eram cel mai invidiat. Invidia este distructivă. Dacă tu ești un bărbat care ai o femeie frumoasă lângă tine, nu o să mă chemi niciodată să vă cânt la nuntă, pentru că femeia ta poate se uită prea frumos la mine și o să-ți declanșeze o mică gelozie când nu e cazul. Frumusețea la bărbat nu ajută aproape deloc. Ba dimpotrivă, este un impediment', a declarat Dinu Maxer în podcastul Tare de tot cu Viorel Grigoroiu.

Citește și: Daniel Ungureanu spune că s-a împăcat cu Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii, după ce ea a anunțat despărțirea: „Am vorbit cu ea și s-a rezolvat…'

Citește și: Cornel Dinu vorbește, de pe patul de spital, despre marele său regret în carieră: „Îl invidiez pe Mircea Lucescu. Eu am ars mai repede. În 2003, am făcut greșeala ca…”

Citește și: Fiul Andreei Berecleanu a împlinit 19 ani: „Ca mamă, sunt tare fericită că al meu a ieșit așa! Bun, demn, curajos, haios, talentat!”

Citește și: Irina Fodor recunoaște că era geloasă la începutul relației cu Răzvan Fodor, pe când era unul dintre cei mai râvniți burlaci: „El a fost tot timpul înțeleptul…” / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan susține că Victor Cornea nu o lasă să plătească nimic: „Nu prea am avut bărbați bogați, el e singurul. Într-o relație anterioară, cumva am dat bani și mi-am pierdut respectul…”

Dinu Maxer se căsătorește anul viitor cu Magdalena Chihaia

Artistul va ajunge anul viitor la altar alături de Magdalena Chihaia, cu care are o relație de un an și ceva și cu care s-a logodit în luna iunie la Veneția.

Trebuie să recunosc că eu am descoperit-o ca și dansatoare, apoi ca și coregraf, apoi mi-am dat seama că sunt fanul ei ca și actriță, mi-a plăcut mai ales reprezentația și momentul ei de la iUmor. Așadar, a trebuit să elimin toate lucrurile astea și să o descopăr ca femeie. Astfel, m-a impresionat de la A la Z. Atunci, m-am lăsat purtat de val sau, mai bine zis, m-am aruncat cu totul în ceea ce numim noi relația noastră”, spunea Dinu Maxer despre iubita lui pentru Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton