Dinu și Deea Maxer, surprinși împreună, cu zâmbetul pe buze, după ce au anunțat divorțul. Unde au fost cei doi, alături de fiul lor

 Calin Maria Bianca
.

Dinu și Deea Maxer, surprinși împreună, cu zâmbetul pe buze, după ce au anunțat divorțul. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ieri, Deea Maxer a anunțat faptul că ea și soțul ei au luat decizia de a divorța și a merge fiecare pe drumul său. Ei bine, la doar câteva ore după ce au dat vestea care a luat pe toată lumea prin surprindere, cei doi au fost văzuți alături de fiul lor, pozând în familia perfectă și cu zâmbetul pe față, de parcă nimic nu s-a întâmplat. Iată cele mai noi imagini!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dinu și Deea Maxer, surprinși împreună, cu zâmbetul pe buze, după ce au anunțat divorțul. Deea și Dinu Maxer au fost surprinși împreună și cu zâmbetul pe buze după anunțul divorțului, iar acest lucru ridică numeroase semne de întrebare în rândul fanilor și a tuturor celor care-i urmăresc în mediul online. În timp ce pe contul de Instagram al frumoasei brunete sunt postate numeroase citate și melodii de tristețe sau cu subînțeles, pe Facebook circulă poze de copertă alături de Dinu Maxer și băiatul pe care-l au împreună.

338434578_887030425924561_4370194042909179382_n-1338434578_887030425924561_4370194042909179382_n-1

Recent, Deea și Dinu Maxer au fost etichetați în mai multe fotografii alături de fiul lor, după ce au fost cu el în cabinetul stomatologic. Cei trei s-au fotografiat cu zâmbetul pe buze, așa cum făceau și până acum, de parcă nimic nu s-a întâmplat între ei și totul este bine. Fanii au rămas complet surprinși în momentul în care a văzut aceste imagini pe contul brunetei de Facebook.

Citește și: Deea Maxer l-a șters pe Dinu Maxer de pe Instagram, după anunțul divorțului. Artista a păstrat însă imagini cu alți bărbați pe contul ei

Citește și: Dinu și Deea Maxer divorțează după 18 ani de relație: „Am decis să ne încheiem căsătoria…”

Citește și: Mara Bănică este șocată de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: „Ce o mai urma? Îi cunosc de o grămadă de ani și mereu mi s-a părut că…”

Citește și: Ana Morodan, reținută de Poliție, după ce a fost prinsă sub influența alcoolului și a drogurilor, la volan: „A intrat în coliziune cu două autovehicule'

Dinu și Deea Maxer, surprinși împreună, cu zâmbetul pe buze, după ce au anunțat divorțul

Deea și Dinu Maxer țin primele pagini ale ziarelor după ce ieri au anunțat că povestea lor de dragoste ce a ținut 18 ani a ajuns la sfârșit. S-au iubit cu foc și au făcut doi copii minunați împreună, înse se parecă problemele și-au pus amprenta pe relația lor de cuplu, astfel că au luat decizia de a divorța. Totuși, în ciuda acestui lucru, după ce au dat trista vestea, au fost surprinși amândoi alături de fiul lor, fericiți și cu un comportament normal, de parcă nu s-a întâmplat nimic rău.

Fanii și-au pus numeroase întrebări, mai ales după ce toți au observat faptul că Deea Maxer l-a scos pe Dinu Maxer de la urmărire pe Instagram și a șters o bună parte din pozele de cuplu, lăsându-le însă pe cele în care sunt alături de copii. Nimeni nu știe însă sigur ce s-a întâmplat între ei și cum au ajuns să divorțeze, fiind reținuți în a da detalii.

Dinu și Deea Maxer divorțează după 18 ani de relație

Deea Maxer este destul de activă pe rețelele de socializare, astfel că în ultimul timp fanii au observat mici schimbări privind postările sale. Mai concret, de câteva zile, mesajele și melodiile cu subînțeles, dar și triste au fost tot mai dese, mai ales pe contul de Instagram, astfel că mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat. Recent, frumoasa brunetă a venit cu răspunsul și a dezvăluit că ea și Dinu Maxer divorțează, însă fără a da prea multe detalii privind această decizie.

'Am decis sã ne încheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si muncã depusã cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscatori pentru aceasta cãlãtorie in care am fost pe rând, piloti! Multumesc, @dinumaxer!

Voi ne stiti viata, ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie. Pentru toate acestea vrem sa va mulțumim si tot odata ne dorim sã respectati acest moment din viata noastra. Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii nostri. Fiti blânzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia! Multumim, Deea si Dinu Maxer', a scris Deea Maxer pe contul ei personal de Instagram.

Sursă foto: Facebook / IDentity

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton